Adalete Empak Yak

Emin Empak

Aslan Üye
Arkadaşlar selamlar,

https://www.gscimbom.com/forum/f69-...nden-duyurular-11826/index31.html#post7089039 postunda da belirtildiği gibi uluslarası bir dava yarışmasına katılmış bulunuyorum.

Bu yarışmanın hazırlık safhasında elimize geçen her türlü kaynak altın değerinde. Ülkemizdeki kütüphaneler birkaç tanesi hariç çok yetersiz ve bulabildiğimiz kadar kaynak bulmaya çalışıyoruz fakat her zaman istediğimiz bilgilere ulaşmamız mümkün olmuyor. Sizden ricam akademik makale ve e-book'ların paylaşıldığı siteleri benle paylaşmanız. Konumuz convention on contracts for the international sales of goods and arbitration. Özetle uluslararası mal satım sözleşmeleri ve tahkim. İngilizce ve Türkçe kaynaklar arıyoruz bu konuda. Eğer yardım edebilirseniz minnettar olurum. :hat:

Jstor diyecem ama bakmışsınızdır oraya.

Google scholar :asd:
Journal of (International) Law?

Ben açıkçası daha önce böyle bir şey yapmadığım için en meşhur siteyi bile bilmiyorum. Her türlü yardıma açığım.

O zaman Jstor.org ve Archive.org bu sitelere bak istediklerini bulursun he bazıları ücretli oluyor üniversitenin anlaşması vardır jstorla muhtemelen oranın lokasyonuyla indirebilirsin makale vs.

Dualarımız seninle renktaş.

sen paradan bahset istediğin herşeyi önüne sereyim

sen paradan bahset istediğin herşeyi önüne sereyim

Emergency Arbitrator ve o karakterin ikincilliği, itirazın etkisi, exclusive jurisdiction kararı verilen contractlarda atanan emergency arbitratorın aldığı emergency measuresın hukuki geçerliliğini gösteren bir kaynak bul 50 $ atayım. :S

Emergency Arbitrator ve o karakterin ikincilliği, itirazın etkisi, exclusive jurisdiction kararı verilen contractlarda atanan emergency arbitratorın aldığı emergency measuresın hukuki geçerliliğini gösteren bir kaynak bul 50 $ atayım. :S

amin kardeş cümlemizin

Geri
Üst Alt