GSC Haber Adalı: "Benfica, Kerem'in Türkiye'ye gelecekse Beşiktaş'ta oynamak istediğini biliyor"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Serdal Adalı:

"Kerem Aktürkoğlu konusu, Orkun için Lizbon'dayken geçti. Benim izlenimim, Benfica'nın bu sezon Kerem'i bırakmayacağı yönünde. Ama Benfica, Kerem'in Türkiye'ye gelecekse Beşiktaş'ta oynamak istediğini biliyor."

“Sancho'yu taraftarlar kadar ben de çok istiyorum. Hatta daha fazla istiyorum. Futbolcunun Türkiye’ye gelme kararı olması gerekiyor. Bizim de bir bütçemiz var, her oyuncuyu bu rakamlara alma lüksümüz yok. Gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Kesinlikle olmaz diyemem, her şartı zorlayacağız. Ancak bu tip futbolcular genellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynayan takımları tercih ediyor”

"Aslında üç transfer. Ben de birini saymıyorum. İlk baştaki babasının afaki istekleriyle... Onlar orada işlerine geldiği gibi konuşuyorlar. Biz konuşmaya başlarsak sonu gelmez. Beşiktaş'a daha önce denenen ayak oyunları tekrar denendi, kabul etmedik. Geliş saati, biletlerini almıştık, uçaktan dört beş saat önce başka teklifle geldiler kabul etmedik. Peters'la ilgili acele etmemizden kaynaklı hatamız var. Oyuncu da oyalamalarından sonra Türkiye'ye gitmek istemiyorum dedi. Emerson'a da başarılar diliyorum. Umarım gittiği takımda kendine sunulan projelerden dolayı mutlu olur. Başarılar ama öyle değil. Ciddi sebeplerimiz var, o sebep de bizde kalsın."

-Dikilitaş projesi

“Emlak Konut’la sözleşme imzalandı. İlgili devlet kurumlarından izinler alınmaya başlandı. Bu proje, hem borçların ödenmesinde hem de kadro planlamasında büyük katkı sağlayacak”

“Transferde hata yapma lüksümüz yok diyorum. Daha 15-20 gün önce bugün takımda yer almayan; Aboubakar, Amartey, Montero, Rebic, Worrall, Umut Meraş ve Onur Bulut için 16-17 milyon avro ödeme yaptık. Ayrıca Boyko, Utku Yuvakuran, Caner Erkin, Atınç, Pepe gibi isimlerin menajerlik ücretleri için 80 milyon TL’nin üzerinde bir ödeme yapacağız. Bizden önce transfer edilen ve kadroda düşünmediğimiz oyuncuları göndererek yer açmaya çalışıyoruz. Geçmişte yapılan hatalı transferler büyük külfet oluşturuyor. Bizim hatalı transfer yapma hakkımız kalmadı. Bugüne kadar yaptığımız dört transfer de kaliteleriyle doğru isimler olduklarını gösteriyorlar. Sezon ilerledikçe son derece doğru oyuncular aldığımızı göreceğiz.''”

“Transferde önceliğimiz sol açık ve sağ bek. Bin düşünüp bir adım atacağız. Önce takımın iskeletini tamamlayacağız, sonra genç oyunculara yöneleceğiz”

“Sezonun başındayız, hocamızın arkasındayız. Her puan kaybında kaos yaşayamayız” dedi. Rashford iddialarını da yalanlayan Adalı, "Para bolluğu varmış gibi gösteriliyor, gerçeği yansıtmıyor”

"Orkun, bizim için bir transferden daha fazlası. Transferde gösterdiği duruş, karakteri ve her şeyiyle çok sevdiğimiz Beşiktaş'ın evladı. Orkun'a Beşiktaş forması giydirmek bize nasip oldu. Orkun, bir Beşiktaş efsanesi olacak. Kupalar ve şampiyonluklar kazanacak. Beşiktaş tarihinde yerini alacaktır. Transferlerimizin bir ortak noktası var. Jurasek ve Orkun, 24 yaşında. Abraham 27, Ndidi 28 yaşında. Bu oyuncular, hem takım kimliğimizi değiştirecekler hem de kişisel hedefleri devam edecekler. Bir sonraki transferleri için ciddi potansiyel taşımaya devam edecekler. Beşiktaş, bu oyunculardan uzun yıllar katkı alabilir. Aynı şekilde ilerleyen yıllarda bu isimler, Beşiktaş'a daha fazlasını kazandırabilir. Bundan sonra da bu profilde ve kalitede isimlere yöneliyoruz. Takımımızın hala takviye ihtiyacı olduğunun farkındayız. Camiamızın ve taraftarımızın transfer beklentisinde olduğunun bilincindeyiz. Kendimi alkışlatmak istesem geçtiğimiz yıllarda yaptıkları gibi 30-35 yaş aralığındaki oyuncuları buraya doldurur transferi çoktan bitirmiş olurdum. Transferi 10 Temmuz'da bitirirdim. Ama günü kurtarmaktan başka işe yaramazdı. Geçen sezon ağustos ayında 5 attığımızı da gördüm ama sezonun da nasıl bittiğini biliyorum. O yüzden sabretmemiz lazım. Ghezzal ve Rosier transfer sezonu bitmek üzereyken geldi. Gomez ilk golünü Eylül ortasında attı. Talisca 24, Aboubakar 29 Ağustos'ta sözleşme imzaladı. Osimhen, Galatasaray'a 4 Eylül'de dahil olmuştu. Yapılan transferin süresinden öte sonucuna odaklanmak lazım."

"Bajo, scout ekibinin listesinde olan bir oyuncuydu. Bana göre de iyi bir oyuncu. O transferden vazgeçmemizin sebebi, aynı tarihlerde Demir Ege'nin takıma geri dönmesiydi. Mahmudu Bajo'yu Kızılyıldız'da izleyeceğiz, 'Kötü futbolcu' diyenlerle yüz yüze oturup konuşacağım. Bu ülkede herkes birinci sınıf teknik direktör olmuş vaziyette. Her gelen futbolcu sakat, her gelen futbolcu kötü."Bajo, scout ekibinin listesinde olan bir oyuncuydu. Bana göre de iyi bir oyuncu. O transferden vazgeçmemizin sebebi, aynı tarihlerde Demir Ege'nin takıma geri dönmesiydi. Mahmudu Bajo'yu Kızılyıldız'da izleyeceğiz, 'Kötü futbolcu' diyenlerle yüz yüze oturup konuşacağım. Bu ülkede herkes birinci sınıf teknik direktör olmuş vaziyette. Her gelen futbolcu sakat, her gelen futbolcu kötü. Biz tüm ağırlığımızı sol kanada verdik. Rıdvan Yılmaz'la görüştük. Biten bir şey yok. Menajeri ve kulübüyle konuşuyoruz."

Serdar sus patronun kızacak.

Serdal Adalı: "Birinci önceliğimiz Süper Lig'de şampiyon olmak. Başka hiçbir hedefim yok. Hayalim de yok."

Bunun hiç birşeyden haberi yok. fb'nin bu süreçte araya girip kerem'i ayartıp anlaştığını herkes biliyor.

Kerem bjkli yöneticilere 20 yıl önceki fotoğraflarını gösterip, "Bakın benim çocukluğumda aslında renkli fotoğraf makinesi vardı ama ben sırf beşiktaşlılığımdan dolayı bu fotoğrafları siyah beyaz çektirdim, tek sebebi sadece formamım değil her yerimin siyah beyaz çıkmasını istememdir" deyip beşiktaşlılığını ispatladı.

Kerem geçen sezon benfica'da hatırı sayılır bir süre aldı ama kendisini buna rağmen ayrılmak istiyor çünkü götü yemedi. tekrar böyle kötü futbola rağmen skor üretemezsem naparım dedi.

yedek kulübesi fobisi var taa başak zamanlarından kalma o yüzden bjk , ts , fb neresi olursa olsun 11 de olayım diyor. avrupa hayalleri suya düştü zaten fenere gelirse ilk yapacağı iş saç ektirmek olacaktır

Damarlarını kessek gökkuşağı fışkıracak herhalde herife bak.

Orkun 30
Abram 15
Ndidi 10
Sancho minimum 30
En az 2 isim daha alırlar.
Şimdi bunlarla bizim bütçe denk mi?

Kerem bizim seviyemizde olmadığını kendi de anladı sanırım. Dönünce yedek kalacağını biliyor.

Şu an onu alabilecek parası olsa düşman olduğu Başakşehir'e bile dönecek durumda gibi...

Avrupa Avrupa diye ağlayıp bir sezon için mi gittin kekoli?

Büyük ihtimalle bunun ailesi acayip geri dönmesini istiyor evlilik falan olaylarından dolayı.

Zaten yurt dışına çıkar çıkmaz Kerem'i nişanladılar.

Geri
Üst Alt