- 18 Mayıs 2011
- 53.256
- 57.170
- 4.613
Antalyasporun lensden kiraladığı gol sokucu
5 mac 4 gol 1 asist
5 mac 4 gol 1 asist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakambu yerine isterdimSon 3 maç 4 gol 1 asist seneye rotasyona alınabilir. Antalyaspor'u opsiyonu var ama bildiğim kadarıyla 5 m euro'ya yakın
Bugün attığı 2 gol A class golcü vuruşu hakikaten iyi olur.Bakambu yerine isterdim
Bize versin lens 5 milyonaBugün attığı 2 gol A class golcü vuruşu hakikaten iyi olur.
Antalyaspor'un opsiyon 4 filansa 4 + 2 m euro kar verelim = 6 m euro'ya bize versinler.Bize versin lens 5 milyona
Haftaya bakalım bize sapliyacak miAntalyaspor'un opsiyon 4 filansa 4 + 2 m euro kar verelim = 6 m euro'ya bize versinler.
Antalyaspor'un defans hattı baya kötü merkezlerinde de 6 numaraları sakat Manchester maçı olmasa rahat geçer ama şu durumda bir şey diyemiyorum umarım kazanırız.Haftaya bakalım bize sapliyacak mi
Alip satarlar 6-7 falan veren olurOpsiyonu 4.5 m euro'ymuş Antalya çılgınlık yapıp alabilir gibi geldi. @Mehmet Mehmetoglu
Yaşı yeni 27 olmuş genç sayılır 4.5 m euro çok gibi gözüksede dediğin gibi sene sonuna kadar ekstra işler yaparsa alırlar en kötü sene sonu satarlar ya da tutup 1 sene sonra daha da üstüne koyup satarlar.Alip satarlar 6-7 falan veren olur
Banada çok koşmuyor gibi geliyor muhtemelen bizim Sanchez gibi boyu uzun olunca koşmuyor gibi gözüküyor ama tam tersi baya baya koşuyorlar.fena değil, ayağı gerçekten iyi
ama bize daha koşucu bi herif lazım sanki, bilemedim

Banada çok koşmuyor gibi geliyor muhtemelen bizim Sanchez gibi boyu uzun olunca koşmuyor gibi geliyor ama tam tersi baya koşuyorlar.![]()
Katılıyorum ikisi farklı profile yakın ama adamlar iyi forvet buluyorlar. Buralara getirmeleri büyük iş geçen sene beşiktaş'da istiyordu.haji wright’ı beğeniyordum mesela baya
patlayıp gidiyordu bir anda
o tarz bir yedek sanki daha iyi olur ama bu adamın da bitiriciliği gerçekten iyi gibi, Podolski gibi ölümüne vuruyor
Antalya zor verir 4.5'u benceOpsiyonu kesin olarak 4.5 m euro'ymuş bana biraz Antalya çılgınlık yapıp alabilir Haji'den aldıkları 10 m euro'dan 4.5 buna ayırıp alabilirler gibi geliyor. @Mehmet Mehmetoglu