Üye Görüşü Adana Demirspor, 2 Lig Birden Düşürülmelidir!

emsal bi karar çıkmadığı sürece her sene biri maçtan çekilir. sonra nah satarsınız ligi istediğiniz paraya. zaten düştükleri için yaptılar bunu. düşürün ligden şimdiden bak bakalım bir daha yapan oluyor mu? zaten paraları ödeyemiyorlar bu sene komple kestiniz mi gelirlerini ne bok yiyorlarsa yesinler. ads kendi arasında çözsün bu meseleyi. kim düşürdüyse bu duruma bu takımı bedelini ödesin.
geçen yıl istanbula ceza verilse şimdi kimse aklının ucundan bile geçirmezdi.

bunu tff değilde uefa tescil etmeli.
sen futbolun marka değerine zarar verdin bende seni ibret olması için bal ligine düşürdüm demelidir.

geçen yıl istanbula ceza verilse şimdi kimse aklının ucundan bile geçirmezdi.
Geçen hafta rize baskanı aklına soktu bu şovmen de uyguladı. tamamen taraftara oynama hareketiydi bu. ha taraftardan da karşılığını alamadı ayrı. maç devam etse çok farkı biteceğini biliyordu. ilk maçta bedavadan penaltı kazanmamıslar gibi, ilk defa hatalı uygulama yapılıyormus gibi, çok destekledikleri var'ları çağırmadı diye sahne aldılar akıllarınca. bunun cezası basit puan silme falan olmamalı. oraya giden insanların maddi manevi emekleri nolacak? bu soğukta oraya gitti bu insanlar. bir tane hıyarın keyfine göre geceleri rezil olamaz. maç biletlerinin parasının teminini isteseler haklarıdır. aynı maçı-etkinliği oynatmadıkları sürece yerlerinde olsam basvururdum. belki şehir dışından geldi bu insanlar. ki şehirde de yaşasalar bombok bir yerde olduğu için stad saatlerin geçiyor stada ulasana kadar. o ağlayan çocuk ankaradan gelmiş mesela. kim temin edecek bunların zararını?

ads nin maçları oynatılmamalı. direkt şutlanmalı ligden.

Geçen hafta rize baskanı aklına soktu bu şovmen de uyguladı. tamamen taraftara oynama hareketiydi bu. ha taraftardan da karşılığını alamadı ayrı. maç devam etse çok farkı biteceğini biliyordu. ilk maçta bedavadan penaltı kazanmamıslar gibi, ilk defa hatalı uygulama yapılıyormus gibi, çok destekledikleri var'ları çağırmadı diye sahne aldılar akıllarınca. bunun cezası basit puan silme falan olmamalı. oraya giden insanların maddi manevi emekleri nolacak? bu soğukta oraya gitti bu insanlar. bir tane hıyarın keyfine göre geceleri rezil olamaz. maç biletlerinin parasının teminini isteseler haklarıdır. aynı maçı-etkinliği oynatmadıkları sürece yerlerinde olsam basvururdum. belki şehir dışından geldi bu insanlar. ki şehirde de yaşasalar bombok bir yerde olduğu için stad saatlerin geçiyor stada ulasana kadar. o ağlayan çocuk ankaradan gelmiş mesela. kim temin edecek bunların zararını?

ads nin maçları oynatılmamalı. direkt şutlanmalı ligden.
şu kararı ali koç ile konuşmadılarsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Tff'de cezayı ali koç ile konuşup verir.

fener bjk şike yapar ceza almazsa, sezon ortasında playoff çıkartırsan, yok pandemi oldu küme düşürmeyi kaldırırsan, hukuku kıyakçılığa hizmete çevirirsen kurumlarda ayakçılık yapar. gerçi o kadar insan ölmüş otelde, depremde kime ne olmuş ki futbolda bir yaptırım olsun.

Futbolcularında az biraz akıl varsa haklı fesih yapıp son gün ülke içnde bir yerlere kaçarlar.

Şahsi görüşün nedir dünkü rezalet için? Planlimi yada planlı ama sancak eline yuzunemi bulaştırdı emin olamadım çünkü fenere de faydası olmadı gibi günün sonunda
Sevgili Halim, sana sorum şu :Urfada oynadığımız maçta ne gibi faydası vardı rakibe? Orada ne olduysa burada da aynısı oldu diyelim. Akılarında bizi karıştırmak ve bizi tüm kamuoyuna kötü gösterip sıyrılmak isteği var. her yol itinayla denenir.

- puanla başlatılmalı bir de, siz kimsiniz lan kime güvenerek karar alıyorsunuz? hesap vereceksiniz yargıda.

Stadyuma maç izlemeye gelen 40 bin kişi ADS'ye maddi dava açmalıdır.

Geri
Üst Alt