Onur DEDEOĞLU
Aslan Üye
- 23 Kasım 2008
- 7.636
- 991
- 1.878
Amatöre kadar yolunuz var.
Çok şerefli takım!!!
Çok şerefli takım!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen yıl istanbula ceza verilse şimdi kimse aklının ucundan bile geçirmezdi.emsal bi karar çıkmadığı sürece her sene biri maçtan çekilir. sonra nah satarsınız ligi istediğiniz paraya. zaten düştükleri için yaptılar bunu. düşürün ligden şimdiden bak bakalım bir daha yapan oluyor mu? zaten paraları ödeyemiyorlar bu sene komple kestiniz mi gelirlerini ne bok yiyorlarsa yesinler. ads kendi arasında çözsün bu meseleyi. kim düşürdüyse bu duruma bu takımı bedelini ödesin.
Geçen hafta rize baskanı aklına soktu bu şovmen de uyguladı. tamamen taraftara oynama hareketiydi bu. ha taraftardan da karşılığını alamadı ayrı. maç devam etse çok farkı biteceğini biliyordu. ilk maçta bedavadan penaltı kazanmamıslar gibi, ilk defa hatalı uygulama yapılıyormus gibi, çok destekledikleri var'ları çağırmadı diye sahne aldılar akıllarınca. bunun cezası basit puan silme falan olmamalı. oraya giden insanların maddi manevi emekleri nolacak? bu soğukta oraya gitti bu insanlar. bir tane hıyarın keyfine göre geceleri rezil olamaz. maç biletlerinin parasının teminini isteseler haklarıdır. aynı maçı-etkinliği oynatmadıkları sürece yerlerinde olsam basvururdum. belki şehir dışından geldi bu insanlar. ki şehirde de yaşasalar bombok bir yerde olduğu için stad saatlerin geçiyor stada ulasana kadar. o ağlayan çocuk ankaradan gelmiş mesela. kim temin edecek bunların zararını?geçen yıl istanbula ceza verilse şimdi kimse aklının ucundan bile geçirmezdi.
Şahsi görüşün nedir dünkü rezalet için? Planlimi yada planlı ama sancak eline yuzunemi bulaştırdı emin olamadım çünkü fenere de faydası olmadı gibi günün sonundaMaçtan çekilene doğru düzgün ceza vermeyen başka ülke var mı
şu kararı ali koç ile konuşmadılarsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Tff'de cezayı ali koç ile konuşup verir.Geçen hafta rize baskanı aklına soktu bu şovmen de uyguladı. tamamen taraftara oynama hareketiydi bu. ha taraftardan da karşılığını alamadı ayrı. maç devam etse çok farkı biteceğini biliyordu. ilk maçta bedavadan penaltı kazanmamıslar gibi, ilk defa hatalı uygulama yapılıyormus gibi, çok destekledikleri var'ları çağırmadı diye sahne aldılar akıllarınca. bunun cezası basit puan silme falan olmamalı. oraya giden insanların maddi manevi emekleri nolacak? bu soğukta oraya gitti bu insanlar. bir tane hıyarın keyfine göre geceleri rezil olamaz. maç biletlerinin parasının teminini isteseler haklarıdır. aynı maçı-etkinliği oynatmadıkları sürece yerlerinde olsam basvururdum. belki şehir dışından geldi bu insanlar. ki şehirde de yaşasalar bombok bir yerde olduğu için stad saatlerin geçiyor stada ulasana kadar. o ağlayan çocuk ankaradan gelmiş mesela. kim temin edecek bunların zararını?
ads nin maçları oynatılmamalı. direkt şutlanmalı ligden.
Sevgili Halim, sana sorum şu :Urfada oynadığımız maçta ne gibi faydası vardı rakibe? Orada ne olduysa burada da aynısı oldu diyelim. Akılarında bizi karıştırmak ve bizi tüm kamuoyuna kötü gösterip sıyrılmak isteği var. her yol itinayla denenir.Şahsi görüşün nedir dünkü rezalet için? Planlimi yada planlı ama sancak eline yuzunemi bulaştırdı emin olamadım çünkü fenere de faydası olmadı gibi günün sonunda