Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Balotelli için 10 milyon euro istiyoruz"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
murat_sancak_balotelli_icin_istedigi_rakami_acikladi_1642322362_4293.jpg

Süper Lig'deki performansıyla dikkati çeken İtalyan forvetleri Mario Balotelli için transfer teklifleri aldıklarını belirten Murat Sancak, "10 milyon euro istiyoruz" dedi.

"10 MİLYON EUROYU CEPLERİNE KOYMALARI LAZIM"

"Balotelli gibi futbolcuya her zaman teklif gelir ama şu anda vermeyi düşünmüyoruz. Balotelli'ye 6-6,5 milyon euro civarında bir teklif geldi ama vermeyi düşünmüyoruz çünkü onun ayarında bir futbolcu almaya kalktığın zaman bu fiyata alamazsın. Benim Balotelli'yi satabilmem için 10 milyon euroyu ceplerine koymaları lazım. Gerçi serbest kalma maddesi daha düşük ama ben 'git' demezsem gitmez. Balotelli ile ağabey-kardeş gibiyiz. Beni çok sever, sayar. Ben de onu çok severim. İyi bir ilişkimiz var."

"3-5 YIL İÇERİSİNDE HERKESİN İKİNCİ TAKIMI OLURUZ"
Başkan Sancak, diğer takım taraftarlarının da ikinci takımı olmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Herkesin gönlünde bir takım var. Biz gönlünde bir takım olanın ikinci takımı olmak istiyoruz. Hatta taraftarlara da yazdım. O noktada da taraftarlarımızdan beklentilerimiz var. Onlar da bu işin içerisinde olsun. İnanıyorum ki 3-5 yıl içerisinde herkesin ikinci takımı oluruz. Gönüllerde ikinci takım olduğunda, bazılarının da birinci takımı oluruz zaten. Önemli olan gönüllerde ikinci takım olmak."

31 yaşında adama 6.5 milyon euro teklif gelmiş ve satmamış mı bu?

Öyle teklif olsa Balotelli suan arap formasiyla pozunu veriyor olurdu.

Geri
Üst Alt