Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan TFF'ye Gönderme: "Milli takıma getirilen hocaya bak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
E6MfkxLXIAcz0ux

Adana Demirspor, Beşiktaş karşısında geri dönüşe imza atarak karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Murat Sancak, "Güzel bir maçtı. 3-0'dan 3-3'e getirmesi benim için çok anlamlı. İnşallah bundan sonra maçlar böyle son dakikaya kadar heyecanlı gider. Keşke yaşanmasaydı. Sergen'in daha önce yaptığı açıklamada doğru değildi, Balotelli'nin hareketi de. Ona deli diyorlar sürekli. Bir deliye deli denmez. Birileri Balotelli'yi doldurmuş belli ki. Beşiktaş ile kardeş takımıyız. Yaşandı, yapacak bir şey yok." diye konuştu.

Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Montella'yı getiren Sancak, "Türkiye'de getirebileceğimiz hoca bulamadık. Milli takıma getirilen hocaya bak, Montella çok çok daha kariyerli bir hoca. biz kalmaya geldik, hemen düşmeye gelmedik." ifadelerini kullandı.

NTV Spor

Kariyere bakarsan bayernde nagelsmann ı aldı bayernde bu işten anlamıyo o zmn sana ne mal işine baksana

bu herif tinerciydi yanlışım yoksa. balotellinin yaptığı cevap hakkı neresi yanlış.

Murat Sancak: "Beşiktaş ile kardeş takımıyız. Yaşandı, yapacak bir şey yok."

Bu ne diyor yav bi de bu çıktı başımıza, sanki az hödük varmış gibi.

Beyler okuduğumuzu mu anlamıyoruz yoksa ben mi yanlış görüyorum, savunmak ta istemem sevmem kendisini ama adam aslında hak vermiş Kuntz'un gelişine, biz de uygun yerli TD bulamadık yurt dışından getirdik demiş .

Bunlar kendini ne zannediyor acaba? Size mi dusmus milli takim hocasini degerlendirmek ve laf atmak? Mafya bozuntusu.

Geri
Üst Alt