Haber Adana Demirspor Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Kulübü’nün 09.02.2025 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki “başlamış müsabakayı terk etmeleri”nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/1-a maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı MURAT SANCAK’ın aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi”nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 11.02.2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Kulübü idarecisi CİHAN ELİÇİÇEK’in aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 11.02.2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

cok güzel bi mac oldu hatasız sıyrıldık

Niye sevk ettiniz delikanlı adamlardı haklarını arıyorlardı haksızlığa isyan ediyorlardı halbusi!! 1!

Ligden atsalar yeridir

Sahadakini de etsinler. O herif de tiyatronun parçası, yoksa öpsen vermez o penaltıyı fb li ibo'nun favori hakemi
Ekrandan net penaltı gördüm ben ama yaydan görmemeli o saha içi hakemi. Hadi gördü diyelim gerçekten penaltıya yakındı o vardakinin affı yok sahadakini var ama. Ha genel manada yetersizler orası başka konu.

Ekrandan net penaltı gördüm ben ama yaydan görmemeli o saha içi hakemi. Hadi gördü diyelim gerçekten penaltıya yakındı o vardakinin affı yok sahadakini var ama. Ha genel manada yetersizler orası başka konu.
Var odalarına girip çıkmadıklarını bile bilmiyoruz. Tek bildiğim bu tiyatro önceden planlanmış. gs ads'yi nasıl olsa yener, gs lehine bir hata yapın sahadan çekilsinler şeklinde yazılmış bir tiyatro. Algı kasmak, çamur atmak için bir fırsat olarak gördüler

Keşke para cezası da olsa. Stada gelenlerin mağduriyetini karşılasa. Karşılayamaz da işte en azından bilet parasını.

Kumpasınızı yemedik. MS def olup gidene kadar gün yüzü görmeyin

Osimhen üçlü çektirdi ceza yok mu. Öyle dediler ya adamlar çekilmiş bu hala üçlü çekiyor diye. Ne acınası varlıklarsınız yav.

Geri
Üst Alt