Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
İlk 11'imiz:

Jankat
Dubois Metehan Emin Kazımcan
Baran Mata Yusuf
Barış Gomis Kerem

Yedekler: Atakan, Okan, Van Aanholt, Abdülkerim, Ali, Boey, Midtsjo, Beknaz, Caner, Efe, Baran.

Son düzenleme:
baranın yanına midsö köysa iyi olurdu.barısta forvet oynamalıydı

Misyö niye oynamiyor? Sanki lig maclarinda full 11 oynuyormus gibi. Birak oynasin iste. Bu orta saha ve defansa ads en az 3gol atar

Mitsö oynamalıydı her maçı bi ton yedekle oynamanın manası yok. Sergio dönemeyeceği için İstanbulspor maçında Mitsö oynayacak. Hazır etmek lazım adamı

barannnnnnnnnnnnn

emin niye rakip forvet?

Misyö niye oynamiyor? Sanki lig maclarinda full 11 oynuyormus gibi. Birak oynasin iste. Bu orta saha ve defansa ads en az 3gol atar

Mitsö oynamalıydı her maçı bi ton yedekle oynamanın manası yok. Sergio dönemeyeceği için İstanbulspor maçında Mitsö oynayacak. Hazır etmek lazım adamı
Misdjo hastaydı belki ondan 11 başlatmamıştır daha fiziksel kondisyonu tam değildir.

eminden dolayı yiyeceğimiz banko 1 golümüz var galibiyet için en az 2 gol atmak zorundayız

Okan, aynı kadro ile, aynı taktik ile farklı sonuç bekliyor. Ben anlamıyorum artık, sonra eleştirince eleştirdi oluyor

Yusuf'u 8 olarak kullanacak herhalde orada da görmek isterim Yusuf'u presi de iyidi son maçlarda. Lakin Mata erine oynatsa arkasına Berkan'ı koysa daha ideal olurdu Midtsjö yeni iyileşti sakatlıktan o yüzden anlıyorum. Berkan kadro yok belli ki onunda ufak bir sıkıntısı olmuş o yüzden riske girmemişler. Onun dışında iyi 11 Baran'ı izleyelim bakalım defansif olarak neler yapacak göreceğiz.

Ligte oynayacağımız taktiği oynuyoruz işte, alternatif olacak yedeklerin az çok kendilerine gelmesini sağlamak amaç. İlk 11 oyuncuları yokken.
Bir tarafın yunus, bir tarafın kerem, ilerde gomis ile bu oyunu oynayamazsın. Ligin başında da oynayamadın zaten.

Bunda ısrar etmek yerine bu kadroya uygun oyun bulmaya çalışmak daha iyi olmaz mı? Sonuçta rashica’ya bir şey olsa, Icardi’ye bir şey olsa bu oyun oynanmayacak belli ki. Israr gereksiz

Geri
Üst Alt