adana demirspor

nelssson tatanga makangayla uğraşmak yerine çekelim rassoul'u, luyindama da kalsın ikisinden biri illa ki kadroya girer

Hakemin Bjk forması eksik sadece. Bunun dışında Ads'nin yerli kalitesini de biraz arttırması lazım bizden Yunus'u bonservisiyle istiyorlarmış olmaz o iş ama yine kira olabilir. Ben Ads yerinde olsam Fener'den Sinan Gümüş ve Mert Hakan'ı kiralık isterdim maaşlarıda yüksek olduğu için yarı yarıya derdim, Fener zaten göndermek için kulüp arıyor kabul edebilir.

Hakemin Bjk forması eksik sadece. Bunun dışında Ads'nin yerli kalitesini de biraz arttırması lazım bizden Yunus'u bonservisiyle istiyorlarmış olmaz o iş ama yine kira olabilir. Ben Ads yerinde olsam Fener'den Sinan Gümüş ve Mert Hakan'ı kiralık isterdim maaşlarıda yüksek olduğu için yarı yarıya derdim, Fener zaten göndermek için kulüp arıyor kabul edebilir.
Üstat Sinan falan oynamaz bu saatten sonra. Mert Hakan ise gideceğini sanmıyorum. Yunus'u bonservisiyle alabilirler bu arada 1-2 bandında

Üstat Sinan falan oynamaz bu saatten sonra. Mert Hakan ise gideceğini sanmıyorum. Yunus'u bonservisiyle alabilirler bu arada 1-2 bandında
1'e vereceğimizi hiç sanmıyorum. 2.5-3'e alabilir Ads ancak Yunus'u ki Terim satmak istemiyor diyorlar. Sinan olmaz ise bizden Ali Yavuz Kol'u alabilirler ön üçlüyü yedeklemek için. Ali Yavuz Kol bonservisini 5 milyon TL'ye rahat alabilirler yıllık ücreti de düşüktür. Ali'nin asla bizim seviyede olacağını düşünmüyorum ama Anadolu takımında zamanla ilk 11 olabilir en kötü rotasyonda iş görür.

ethem sancak'ın ihracı sonrası :

5 maçta
1 galibiyet
1 beraberlik
3 mağlubiyet

tesadüfi olması muhtemel ama türkiye'de hiç bir şeyin tesadüf olmaması da muhtemel.

Futbolcular ligi bitirdiler 2 hafta önce.

Zaten kendinden güçsüz ya da alt sıradaki takımlarla oynadıklarında sene başından bu yana konsantre olamıyorlar. Yeni Malatyaspor'a 6 puan verdi bu takım mesela.

Giresunspor maçına sabah otele girip akşam maça çıktılar ve sahada yürüdüler.
Uçak iniş yapamamış, Samsun'dan otobüsle gitmişler vs.

Rehavet hakim, kalan maçlarda 0 bile çekseler şaşırmam. Yine de son birkaç haftaya kadar şehir olarak takımdan çok memnunduk.

Keyif aldılar keyif verdiler.

Darısı seneye.

FIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 12 puan silme cezası verdi. [AA]​

Kim bilir algi yapmak icin Galatasaray'a verilen hakli penaltidan sonra sahadan cekildikleri zaman ceblerine kOC nekadar nakit soktu.

Geri
Üst Alt