- 6 Eylül 2014
- 95.139
- 65.691
- 4.608
Boey buna izin vermeyecektirbalonganın bize kesin 1 golü var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey buna izin vermeyecektirbalonganın bize kesin 1 golü var
Resul'un nesini beğendin acaba. Adamın her adımı pozisyon hatası bu maç özelinde.nelssson tatanga makangayla uğraşmak yerine çekelim rassoul'u, luyindama da kalsın ikisinden biri illa ki kadroya girer
Tatanga'yı bilemem ama Nelsson bence savunmaya tam bizim aradığımız adam.nelssson tatanga makangayla uğraşmak yerine çekelim rassoul'u, luyindama da kalsın ikisinden biri illa ki kadroya girer
Resul'un nesini beğendin acaba. Adamın her adımı pozisyon hatası bu maç özelinde.
Üstat Sinan falan oynamaz bu saatten sonra. Mert Hakan ise gideceğini sanmıyorum. Yunus'u bonservisiyle alabilirler bu arada 1-2 bandındaHakemin Bjk forması eksik sadece. Bunun dışında Ads'nin yerli kalitesini de biraz arttırması lazım bizden Yunus'u bonservisiyle istiyorlarmış olmaz o iş ama yine kira olabilir. Ben Ads yerinde olsam Fener'den Sinan Gümüş ve Mert Hakan'ı kiralık isterdim maaşlarıda yüksek olduğu için yarı yarıya derdim, Fener zaten göndermek için kulüp arıyor kabul edebilir.
1'e vereceğimizi hiç sanmıyorum. 2.5-3'e alabilir Ads ancak Yunus'u ki Terim satmak istemiyor diyorlar. Sinan olmaz ise bizden Ali Yavuz Kol'u alabilirler ön üçlüyü yedeklemek için. Ali Yavuz Kol bonservisini 5 milyon TL'ye rahat alabilirler yıllık ücreti de düşüktür. Ali'nin asla bizim seviyede olacağını düşünmüyorum ama Anadolu takımında zamanla ilk 11 olabilir en kötü rotasyonda iş görür.Üstat Sinan falan oynamaz bu saatten sonra. Mert Hakan ise gideceğini sanmıyorum. Yunus'u bonservisiyle alabilirler bu arada 1-2 bandında
Bir Marcao adamını kaçırır, bir Rassoul diyorsun.ee müthiş bir uyum sağlayacak işte savunmamızla
Boey buna izin vermeyecektir
sampiyon olan takimdan daha fazla puani olacak adamlarin ama eksidenFIFA Disiplin Komitesi, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 12 puan silme cezası verdi. [AA]