adana demirspor

Ads daha yeni takım 2 ay sonra falan daha derli toplu oyun olur
Sinan İnler Belhanda orta sahası olmaz ama gerçi Stambouli falan takıma girecek ama oraya bir tempo şart. A.Parmak alınsa keşke

Hakeme bak. Hazırlık maçı lan bu. Gole giderken ilk yarı bitirmek ne

Buı Türk hakemlerinin hali ne olacak ya?

Hakem besiktaslilar el kaldırınca düdük çalıyor.

ADS sol bek ve orta saha alırsa bayağı iyi takım olur.

Kaleye de Muriç alınmış.

Topla rüzgar gibiydi ya o gençlik videolarında, bayağı da ümit vardı.

Bu Sinan Kurt'u tanıyor musun peki?

Ne yalan söyleyeyim adini ilk defa gecen sene duydum ADS sampiyonluk icin oynarken. Ligin kizistigi son haftalarda bir kac macta skorerligi gözüme batmisti bi tek.

Lige renk katacakları kesin. Seviyorum balo tarzı kafası kırık adamları. Türk hakemleriyle dalaşmasını merakla bekliyorum.

Malen ve Dumfries oynarsa Psv alır.

Ben yinede benficanın daha ağır kulüp olduğundan daha ne yaptığını bilerek oynadığını düşündüğümden alacağını düşünüyorum.psv çok enerjik ama sanki ggeriye düştüğünde demorolize olacakmış izlenimi veriyor.izlediğim maçların hepsinde ard arda goller buldular ve gerçekten şanslılardı.messi bile net kaçırdığı olur bunların oldu ama gol olma yüzdesi çok yüksekti.3 pozisyondan iki tane gol oluyor bianda 2-0 öje geçiyorlar.

Benficanın hocası tam bi kurt çok daha deneyimli.yılların sistemi var ,madueke yedek kalsa şaşırmam mesela.o yüzden ben benfica derim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Balotelli şu Necipe kafa vurduruyor yav. O fizikle ezerim bu necibi Balotellinin yerinde olsam
Balotelli'yi Mourinho Inter döneminde 18 yaşında izlemiştim, ilk maçlarıydı. Aşırı disiplinli ve akıllı oynuyordu; kanatta kullanıyordu Mou. Sonra manyağın teki oldu.

Yapabilecekleri ile yaptıkları arasında uçurum var maalesef yoksa çok büyük yetenek. Sinirlendiği zaman önüne geçemiyorsun, ikinci yarı Necip'i öldürmeye çıkacaktır.

Balotelli'yi Mourinho Inter döneminde 18 yaşında izlemiştim, ilk maçlarıydı. Aşırı disiplinli ve akıllı oynuyordu; kanatta kullanıyordu Mou. Sonra manyağın teki oldu.

Yapabilecekleri ile yaptıkları arasında uçurum var maalesef yoksa çok büyük yetenek. Sinirlendiği zaman önüne geçemiyorsun, ikinci yarı Necip'i öldürmeye çıkacaktır.
Yetenekli olduğu net ama ışte Mental güç dahada onemli. O yüzden BURDA zaten

Necibe şöyle sağlam caksa hoşuma gider.

Geri
Üst Alt