Adanaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Herkesin bekledigi kadro.

Sabri ve Cavanda arasinda benim gözümde neredeyse hic bir fark yok simdilik, tabi sezonun devaminda Cavanda bu görüsü degistirebilir. Ama genel olarak Sabri kadar beyinsiz bir futbolcu oldugunu düsünüyorum.

Serdar ve De Jong olmaliydi bugün . Insallah ikiside 45den sonra girerler

Bilmiyorum ne kadar dogrudur ama Serdar yeni geldiginde Twitter da birkac birsey okumustum hazirlik maclari döneminde. Hoca Serdara sol stoper oynayacaksin demis ve Serdar ben sagbeke yakin sag stoper oynamak istiyorum demis ve bu yüzden tartismislar diye.

Benim aklima pek yatmadi da yine de anlatayim dedim.

Serdar hazırlık döneminde yanlış hatırlamıyorsam ManU maçında bir süre sol stoper oynamıştı. Yediğimiz gollerde hatası vardı. Hepimiz sallamıştık burada hatta.

Belki sağ stoper olarak kendini daha rahat istiyor olabilir. Ama tartışma durumu palavradır büyük ihtimal.

Selçuk ve semihin ikilisi onbiri geçerim Galatasaray da işleri yok.
Sabrinin faydası oluyor arada sırada

Serdar hazırlık döneminde yanlış hatırlamıyorsam ManU maçında bir süre sol stoper oynamıştı. Yediğimiz gollerde hatası vardı. Hepimiz sallamıştık burada hatta.

Belki sağ stoper olarak kendini daha rahat istiyor olabilir. Ama tartışma durumu palavradır büyük ihtimal.

Iste dedigim gibi aklima yatmadi ama yine de yazayim dedim :D Benim gözümde Semih ile Serdar arasinda öyle ahim sahim bir fark yok.

Ben böyle düsünüyorum, adama o kadar para bayildik bari yine sakatlanmadan biraz faydalansak iyi olur.

Gittikce hocanin oyuncuardan korktugunu dusunmeye basladim maalesef. Umarim oyle degildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağ bekde Linnes en iyi adam .Ama şuan sabriyle devametmesi gerekiyo çünkü şu ara geri düşmemek önemli 3 puan alınmalı

Cavanda ve serdar oynamalıydı.bu adamlar bi şekilde süre almalı ve süreklilik yakalamalı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Yalniz Cavanda'yi kesmesi isabet olmus. Aferin hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Irkçılık içeren mesajlar atılıyor.

geçen hafta trabzon maçında kadro mükemmel 3 atarız demiştim yenildik bu seferde kadro rezalet diyorum bakalım ne olacak ??

ben de serdar ve de jong u görmek isterdim, ne zaman oynayacak bu adamlar kaç hafta oldu

Geri
Üst Alt