Adayların Yoğun Programı

Sinan Bilgin

Cezalı
Bu aksam

Mustafa Cengiz : GS Dernekte 19:30 da

Ali Fatin : Kalamis Tesislerinde 17:00 de

Dursun Ozbek : Point Otelde 20:00 de

Korkut : Bir aciklama yok

Belirtilen yer ve saatlerde adaylarini ve projelerini aciklayacaklar

Dursun Ozbek : Point Otelde 20:00 de

Gangbang party mi verecek yoksa direk Swinger mi?

bende muharrem ince
meral mommy sandım

Hos bulmadim . Dunku otel hadisesi ickisizdi . ramazanda ickili ortam boyle bir organizasyonda hos olmadi

Icen var yaninda oruclu olan var

Dinimize ters isler

Icen icsin , ben de icen biriyim . Ayrica oruclu da degilim . Fakat orada bulunma sebebi , ust sebep Gs secimleri ve mustafa cengiz tanitimi

Oraya kafa cekmeye gidenler de var , agizlari burunlari yamulmus halde 15 dk evvel oruc acmis kisilerle ayni masada filan

Guzel bir goruntu degil . Bu da benim elestiri hakkimdir . Icen o gun orada icmese bir sey kaybetmez , ama oruclu adama da orada bulunmak istiyor diye icki masasinda oruc actirilmaz

O ayrimi kisilerin suratinda kutuplasma vari sekilde gordum ve rahatsizlik vericiydi

Icen icsin , ben de icen biriyim . Ayrica oruclu da degilim . Fakat orada bulunma sebebi , ust sebep Gs secimleri ve mustafa cengiz tanitimi

Oraya kafa cekmeye gidenler de var , agizlari burunlari yamulmus halde 15 dk evvel oruc acmis kisilerle ayni masada filan

Guzel bir goruntu degil . Bu da benim elestiri hakkimdir . Icen o gun orada icmese bir sey kaybetmez , ama oruclu adama da orada bulunmak istiyor diye icki masasinda oruc actirilmaz

O ayrimi kisilerin suratinda kutuplasma vari sekilde gordum ve rahatsizlik vericiydi
Tebrik ediyorum üstat seni sen de liboş değil liberteryensin o halde...Hürmetler...

Bu tarz tabirleri bilmem fakat ramazan , kandil vb zamanlarda kasten icki fotosu showu filan yapanlari hic icime sindiremedim

Ki kadir gecesi haric oruc tutmayan , kutsal adledilen geceler haric ara sira icen eden biriyim

Buradaki elestirim zaten kisilere degildi , raffles otelde icki verilmedi , kimse bir sey kaybetmedi, cemiyette de bu hassaslik gozetilebilirdi

Bu tarz tabirleri bilmem fakat ramazan , kandil vb zamanlarda kasten icki fotosu showu filan yapanlari hic icime sindiremedim

Ki kadir gecesi haric oruc tutmayan , kutsal adledilen geceler haric ara sira icen eden biriyim

Buradaki elestirim zaten kisilere degildi , raffles otelde icki verilmedi , kimse bir sey kaybetmedi, cemiyette de bu hassaslik gozetilebilirdi
Cemiyet zamanında Talat Paşa'ya nasıl tavır takındıysa şimdi de biraz milli olan herkese ve herşeye aynı tavrrı takınıyor aradan geçen 110 senede Cemiyet'te herhangi bir şey değişmedi...all quiet on the western front...

Geri
Üst Alt