Adebayor, Başakşehir'e Transfer Oldu!

Emre Arslan

Cezalı
Adebayor-462258.jpg

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de kulüpler ve futbolcular arasındaki temaslar hızlandı.

Ocak ayında birçok kez Beşiktaş'la adı anılan, daha sonra ise Siyah Beyazlılar'ın Demba Ba'ya yönelmesiyle transferinden vazgeçtikleri Emmanuel Adebayor, Medipol Başakşehir'le 1.5 yıllık sözleşmeye imzasını attı.

Sezon başı Crystal Palace ile yollarını ayıran Adebayor, serbest kalmış ancak kendisine takım bulamamıştı.

Fanatik

Moderatör tarafında düzenlendi:
4 forveti de kötü basaksehirin. iyi olur.

Son durumu ne bilmiyorum ama sistemi oturmuş takımın iş yapar.

Başakşehir şampiyon olucam derken kendini bozacak

Sampiyonluk sansin varkene böyle bir transfer yapmak büyük risk elinde patliyabilir , ben yerinde olsaydim sezon sonuna kadar kiralik bir futbolcu aliridm.

1.5 yıl anlasmıs. Fazlasıyla katkı alacaklardır. Çok iyi transfer.

C3erjUoWAAEYBTI.jpg

Vay be zamaninda en sevdigim forvetlerdendi. Izletecek olmalarindan dolayi bu ligde Basaksehir´e tesekkür ederim. Forvet ihtiyaclari büyükdü.

Sekiztaş demediniz mi lan

Çok iyi hamle Pektemek ile Battal'ı yedeğe hapseder.

bazı arkadaslar şunu göremiyor bizim lig çöp bir lig katar liginden filan 1 tık yukarıdayız

90 okka olmuş ronaldo yu getirsek adamın ölüsü bu ligte 10 gol atar

Uyum sağlarsa büyük katkı sağlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim ligde tecrübeli dünya çapı forvet her zaman iş yapar (Fener hariç) :hat:

İlk golünü bize atar

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

bu adamın bildiğim kadarı ile psikolojik sorunları var o yüzden sanmıyorum bir işe yarayacağını

Başakşehir adına çok iyi transfer, adamlar şampiyonluğa oynayacağız diyor ve bahsi artırıyor. Adebayor tutarsa iyi işler yapar Başakşehir kadrosun da ama tutmazsa Başakşehirin kimyasını da bozabilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt