Adebayor, Başakşehir'e Transfer Oldu!

basaksehiri ya vezir eder yadar rezil. bakalim riskili bir hamle yaptilar, insallah tutar da son haftaya kadar sampiyonluk yarisinda onlarda olsun

C3fo0m4WMAAJsEa.jpg

İyi transfer, ayrıca Başakşehir'e marka açısından katkı sağlar.

iyi transfer ama adam ne zamandır top oynamıyor, form tutana kadar lig biter zaten.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demba ba dan daha cok katki verecektir bu yil

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Başakşehir bile yıldız transferi yapıyor

Yayıncı kuruluşa konuşan Adebayor, “Bana sunulan proje çok cazipti. Projenin geleceğiyle ilgili ben de araştırma yaptım ve bu takımın bir parçası olmak istedim. Atacağım gollerle birlikte bu projeyi daha da yukarıya çekmeyi arzu ediyorum.” diye konuştu.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, “Adebayor geçen seneden beri hocamızın takip ettiği bir oyuncu. Kalitesiyle ilgili söylenebilecek bir şey yok. Hedefimize ulaşma noktasında Adebayor’un da diğer oyuncular gibi bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Hem bizim, hem de Adebayor için de bence doğru bir proje.

Taraftarlarımıza da bu transfer hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Hangi taraftar? :D

Acaba ne kadar kazanacak. Daily Telegraph dan bir hiyar 4,5 Milyon verecekler demis :D

son 2-3 yıldır adını duymadım ama zamanınca çok sevdiğim bir topçuydu

İlginc bir transfer

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen İstanbul'a gelmeden bjk ve bizi bekledi olmayinca belediye aldı

emekli oldu ama emekli hali bile bu ligte atar gibi geliyor bakalım

"Adebayor'un 4.5 milyon Euro kazanması söz konusu değil"

Adebayor ile yaz aylarında görüşme yaptıklarını anlatan Saral, “O günkü şartlarla bugünkü şartlar farklı. O zamanki şartlar çok uygun değildi. O yüzden, yazın olmadı şimdi oldu. Adebayor’un 4.5 milyon Euro kazanması söz konusu değil. Zaten bu sebeple transfer yazın olmamıştı. Biz, rakamlara çok girmiyoruz. Takım içi dengeler bizim için önemlidir. Şu anda o dengelerde devam ediyoruz.” diye konuştu.

takımın kimyasını falan bozmaz. napacak bu arkadaş alıp milleti partiler düzenleyecek, ortamlara mı sokacak? gelir iyi bir performans gösterirse takıma bayağı katkı sağlar. kötü performans gösterirse de atarlar tribüne tamam. zaten şampiyon olabilecekleri tek bu sene var. tek atımlık kurşun ya vuracaklar hedefi ya da karavana

takımın kimyasını falan bozmaz. napacak bu arkadaş alıp milleti partiler düzenleyecek, ortamlara mı sokacak? gelir iyi bir performans gösterirse takıma bayağı katkı sağlar. kötü performans gösterirse de atarlar tribüne tamam. zaten şampiyon olabilecekleri tek bu sene var. tek atımlık kurşun ya vuracaklar hedefi ya da karavana
maas dengesi, performansi iyi olmasa bile ismi yüzünden devamli oynatilirsa, vs.

Geri
Üst Alt