Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.685
- 21.003
- 2.643
güzel transfer
hayırsız olsun insh
hayırsız olsun insh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demba ba dan daha cok katki verecektir bu yiliyi transfer ama adam ne zamandır top oynamıyor, form tutana kadar lig biter zaten.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef bu transfer yüzünden ligi 2.sirada bitirdik. Gecmis olsun camiamiza. Sampiyon basaksehir![]()
Yayıncı kuruluşa konuşan Adebayor, “Bana sunulan proje çok cazipti. Projenin geleceğiyle ilgili ben de araştırma yaptım ve bu takımın bir parçası olmak istedim. Atacağım gollerle birlikte bu projeyi daha da yukarıya çekmeyi arzu ediyorum.” diye konuştu.
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, “Adebayor geçen seneden beri hocamızın takip ettiği bir oyuncu. Kalitesiyle ilgili söylenebilecek bir şey yok. Hedefimize ulaşma noktasında Adebayor’un da diğer oyuncular gibi bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Hem bizim, hem de Adebayor için de bence doğru bir proje.
Taraftarlarımıza da bu transfer hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.
maas dengesi, performansi iyi olmasa bile ismi yüzünden devamli oynatilirsa, vs.takımın kimyasını falan bozmaz. napacak bu arkadaş alıp milleti partiler düzenleyecek, ortamlara mı sokacak? gelir iyi bir performans gösterirse takıma bayağı katkı sağlar. kötü performans gösterirse de atarlar tribüne tamam. zaten şampiyon olabilecekleri tek bu sene var. tek atımlık kurşun ya vuracaklar hedefi ya da karavana