- 3 Temmuz 2012
- 133.913
- 80.760
- 5.198
Bu sezon mu?
Kim bilir olalı kaç sezondur.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezon mu?
Kim bilir olalı kaç sezondur.
bayan baskette fbliyimBen bayan voleybol fenerliyim yillardir pisman olmadiml
Bunlar icin gecmiyor kurallar rdas. Fitbol kurallari kitapciginda yaziyor. Havada, karada, sahada her zaman ve her yerde Şike!Beyler yabancı sınırı yok mu seneye? Tamam anladık limiti takmıyorlar peki yabancı sınırı?
Kaç yabancı var bunlarda?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
1.98 boyu oldugu icin cuvalla gol atar kesin.oyuncu hakkinda bilgi sahibi olan da yok.ama pivot oldugu icin is yapar deniyofener genis kadro kurdu ama aldigi 16-17 oyuncunun cogu vasat,sistemsiz ve plansiz bi kadro kurdular.corba gibi kadro.ligde top oynamiyolar.rakip kaleye zor gidiyolar,pozisyona zor giriyorlar ama sampiyonlugun en buyuk adayilar.
devam.edin,fenerliler gibi yuceltin.mac esnasinda veya sonunda da sövün buyuk stoper lemosa,tieseranda falan.forumfa kaliteli yorum azaldi.ezbere yorum var
Beyler yabancı sınırı yok mu seneye? Tamam anladık limiti takmıyorlar peki yabancı sınırı?
Kaç yabancı var bunlarda?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Fenerium dan alışverişi kesmek ilk adım olacaktır.Fenerium reklamları geliyor bana Can. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Evet iyi mibaselde ki mı bu
Fenerium dan alışverişi kesmek ilk adım olacaktır.
sent via GSC
bilmiyorum ki adını ilk kez duydum mackolikten kim diye baktım ondan sordumEvet iyi mi
Plansiz dememin nedeni alinan oyuncu grubunun dengesizligi,ne olursa olur mantiginda alinmis 7 oyuncu var en az,kaliteleri de tartışılır üstelik.gecen seneki transferleriniz gustavo,kruse ve rodrigues diye bakarsak iyi transferlerdi ,bu sene ise evet genis bi kadro ama alinan oyuncuların bircogu vasat,sonradan ne vereceklerini de gorecegiz,erolun bu kadroyu tasiyabilecegini de düşünmüyorum. Sizin kadronuz cok mu iyi diyeceksin,bizim ilk 11imiz bile eksik,ama biz hallderiz bi sekilde.fatih hoca var basimizda cunku.kadro siskinligi var gereksiz bi sekilde fenerbahcede.evet genis ama bu genişlikte idare eder ve vasat diyebileceğim 8-9 oyuncu falan var transferlerden.hepsi iyi degil,ama fb taraftarinin transfer sevdası hepsini maradona olarak gormeleri icin yeterli.Iyi forumlarHücum anlamında sıkıntı yaşadığımız doğru,
Hatta sizde belirtmişsiniz 16-17 yeni oyuncu grubu kurulduğunu.
Takımın hücum oynaması ilk 4-5 haftada kolay işler değil.
Oyuncu grubunun tamamı hücum varyasyonlarını çalışması ve ezberlemesi lazım.
Bu sebeple ilk 7 hafta sonuç odaklı taktik ile oynarız ki takımın oturması 10 haftayı bulur.
Lige baktığımız zaman kalbur üstü top oynayan takım yok, çok zor bir lig olduk artık.
Bu hafta evinde kazanan 4 takım var mesela,
Plansız kadro kurdular lafınıza katılmıyorum, eksiklerimiz neredeyse oralara transfer yapıldı,
Sorun önceki transferlerin yetersizliği ile bu sene ki transferlerin harmanlığı oldu.
Önemli olan oyuncuları mutlu etmek olacaktır bundan sonra ki tek sorun.
Plansiz dememin nedeni alinan oyuncu grubunun dengesizligi,ne olursa olur mantiginda alinmis 7 oyuncu var en az,kaliteleri de tartışılır üstelik.gecen seneki transferleriniz gustavo,kruse ve rodrigues diye bakarsak iyi transferlerdi ,bu sene ise evet genis bi kadro ama alinan oyuncuların bircogu vasat,sonradan ne vereceklerini de gorecegiz,erolun bu kadroyu tasiyabilecegini de düşünmüyorum. Sizin kadronuz cok mu iyi diyeceksin,bizim ilk 11imiz bile eksik,ama biz hallderiz bi sekilde.fatih hoca var basimizda cunku.kadro siskinligi var gereksiz bi sekilde fenerbahcede.evet genis ama bu genişlikte idare eder ve vasat diyebileceğim 8-9 oyuncu falan var transferlerden.hepsi iyi degil,ama fb taraftarinin transfer sevdası hepsini maradona olarak gormeleri icin yeterli.Iyi forumlar