ademola lookman

Daha dün gibi hatırlıyorum..Geçmiş transfer dönemlerinde çokca ismini söylemiştim çok rahat alınabilirdi. İngiltere’de çok fazla forma şansı bulamıyordu.

Çok abartıldığı kadar sorunlu bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Ama ne olursa olsun benim tercihim iyi bir bonservis verilecekse daha genç bir oyuncu olmalı.

Muhtemelen yıllık ücreti 7-8 den aşağıya olmaz. Bonserviste en az 40 dan aşağıya olmaz. 4-5 senelik de sözleşme ister.

Lokman olacaksa da bizim için kiralık muhteşem olur. Satın alma opsiyonu olsun ama zorunlu olmasın.Çünkü lokman dışında bir isim için ocak ayında bu kadar para bayılmak sıkıntı olabilir.Devre arası oyuncu havuzu dar oluyor.Sezon sonu daha rahat olur böyle bir transfer.

Ama lokman konusu klübü ile sorunlu olması belki şartları kolaylaştırır.

20 milyon + BAY şeklinde sonuca ulaştırılmalı
Think About It GIF by Identity

25+5 bonservis ve 5 milyon yıllık ücret. Çok istiyorsa bu şartları sağlasın.

Millet hala lookmanin nasil bi oyuncu oldugunun farkinda degil.. 7+2 lookman icin hicbirsey. Beyler adam afrikanin 2024te en iyi oyuncusu olarak secildi yani salah, osimhen, hakimi gibi oyuncularin onunde..

adamı takımda istemiyonuz ne diye 40m falan istiyor bu angut klüpler

bak biz barışı satamadık 30-35e yine öyle teklif gelecek mi bilmiyoruz ama en azından yararlanabiliyoruz adamdan. lookmanın ise size katkı vermesi çok zor

bazı klüp başkanlarını harbiden donkcuğum ile karanlık bi odada baş başbaşa bırakmak lazım hakediyorlar

Millet hala lookmanin nasil bi oyuncu oldugunun farkinda degil.. 7+2 lookman icin hicbirsey. Beyler adam afrikanin 2024te en iyi oyuncusu olarak secildi yani salah, osimhen, hakimi gibi oyuncularin onunde..
Diğerleri siyahı diye ırkçılık yapmışlar

Geri
Üst Alt