Haber Adil Demirbağ: "Osimhen'e yaptığım pozisyon net penaltıydı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1737831845448.webp

Konyaspor oyuncusu Adil Demirbağ: "Osimhen'e yaptığım pozisyon net penaltıydı. Yunus'un bana yaptığı pozisyon da net kırmızı karttı. Anadolu takımları yaptığında farklı karar alınıyor ama büyük takımlar yaptığında böyle oluyor."

bızım gol iptal olmasa idi haklı derdim

ama size cok faul uydurdu

yunus kaşınıyor onu bize bırak

Osimhene son adam olarak penaltı yaparken kırmızı nerdeymiş peki. Kart görmüş mü beyfendi de konuşuyor.

Dönüp gelelim mertensin ayağına tekme attın. Ulan Galatasaray deplasmanında ev sahibini korumayan admlar sizi korumuş kart göstermemiş ne anlatıyorsunuz.

Yaptığım net penaltı deyince Adil olduğuna inanıp yunusun pozisyonu kırmızı demene inanmamızı mı bekliyon. Beklee

Şunun gibi güçlü boylu poslu adam olsam o basit el müdahalesinden sonra milyonların önünde kıvranmaya "utanırdım". Maçtan sonra da unutulsun diye ölü taklidi yapardım. Bu arkadaş bırakın utanmayı çıkıp ekranda ağlıyor yahu. Amacı sanki rol yaparak kart verdirnek değilmiş gibi. Gerçekten nasıl insansınız ya...

Kurşun yeseydin ayakların öyle yerden kesilip o kadar kıvranmazdın sahtekar herif.

Sahibinden kaçan güvercinleri, başka güvercinciler aşağıdan bir güvercini sallayarak indirir. Yani kuşu bir aşağı bir yukarı atarmış gibi yapar kuş da kanat çırpar diğer güvercin de aşağı iner. O harekete parıltı çekmek mi pırıltı çekmek mi ne diyorlar sanırım.

Neyse Mert Hakan ile bu arkadaş birer taklacı güvercin olsa idi aşağıdan diğeri ile parıltı çeksen öbürünü indirirsin.

Olm o nasıl taklaydı öyle?

Bu arada Yunus'un kulaklarını birisi çekmeli. Saçma sapan gergin hareketler yapmaya başladı. Bir tık üstü kırmızı olurdu.

Umrumda değil ya bildiğimi söylerim ben. Hakemler berbat bu sene dünyada. Juve maçı izledim biraz orda da berbatlar şimdi citye bakıyorum ordaki de berbat hatta bu postu yazarken uydurma bir foul çaldılar chelseaya

Sorun berbat olmaları değil zaten. Bizim aleyhimize ve şikecilerin lehine “hata” yapıyorlar bu şerefsizler

Geri
Üst Alt