Haber Adil Demirbağ: "Osimhen'e yaptığım pozisyon net penaltıydı"

yunus konusunda haklı o hıyarlığı bir maçta daha yapmıştı omuzla birlikte bu ikinci oluyor. Oldu da hakem gördü ve attı ne olacaktı? Ne geeek var yani o harekete. Rakibi engellemeye yönelik olsa neyse topu almasın siye yaptın diyelim öyle bir durumda yok. Gereksiz saçma sapan bir şeydi.

yunus konusunda haklı o hıyarlığı bir maçta daha yapmıştı omuzla birlikte bu ikinci oluyor. Oldu da hakem gördü ve attı ne olacaktı? Ne geeek var yani o harekete. Rakibi engellemeye yönelik olsa neyse topu almasın siye yaptın diyelim öyle bir durumda yok. Gereksiz saçma sapan bir şeydi.
ts maçında yapmıştı, hala ağlıyorlar tsliler o pozisyon için. orda yüze temas yoktu da bugün ucuz yırttı.

ts maçında yapmıştı, hala ağlıyorlar tsliler o pozisyon için. orda yüze temas yoktu da bugün ucuz yırttı.
Kimseye bir faydası olmayan bir hareketin açıklaması olamaz. Varlı bir sistemde biraz sert çarpsa kırmızıya dönerdi o pozisyon. Bu kadar diken üstündeyken bu hareketi yapan topçu kırmızı yemiş gibidir gözümde.

Yedek stoper için Adil olabilir diyordum ama belli ki Fenerli

Umrumda değil ya bildiğimi söylerim ben. Hakemler berbat bu sene dünyada. Juve maçı izledim biraz orda da berbatlar şimdi citye bakıyorum ordaki de berbat hatta bu postu yazarken uydurma bir foul çaldılar chelseaya
city maci hakeminde ne vardı la normal yönetti herif maçi

Penaltı çalınmasa bu beyanı vermezdi. Pozisyon içinde penaltı değil diye ellerini havaya kaldırıyordu bu tro..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt