Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Adam solcu ve piyiz seviyor benim tarafimda olmasi dogal
Ha İzmir ve Göztepe solcuların tekelinde yani.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam solcu ve piyiz seviyor benim tarafimda olmasi dogal
Popi adamsin reyting oranin yuksek ,halk seni salmami istemiyor nasil yapalimGitsin başkasıyla uğraşsın bir ben mi varım koca forumda.
Serkanin tarafinda yer almam itibarimi zedeleyebilir.
Ruzgar hangi tarafa eserse bende o taraftayim.
Son haftalarda artan form grafiginle
Ehli sunnet saflarina katilmis olmam sahsimi ziyadesiyle gurarlandiriyor.
Serkanin komplo tesebbuslerine tepkim.Adamsın,o zaman Serkan'ın komplolarına gelmeyelim.
Ve dönüş yoluna başlıyoruzPopi adamsin reyting oranin yuksek ,halk seni salmami istemiyor nasil yapalim
Ruh hastasi topculari sevdigini dusunurdum renkdash ,Sarper ile ayni paydada bulusman beni uzerzirt-pirt kendini yere atan topcuyu sevmem. ayriyetten gicik 1 tipi var
Ruh hastasi topculari sevdigini dusunurdum renkdash ,Sarper ile ayni paydada bulusman beni uzer
Golu koklayan forvetlere sevgi beslermisin ?Öcü müyüm ben,niye insanlar bende aynı paydada buluşamasın?Burada bir öcü varsa o da sensin,geliyorsun gidiyorsun Göztepe'yle ilgili şeyleri övüyorsun.
Sadece övmek ile kalsa, forum´da Göztepe grubu kurmuslar, dikkat et sana ilac verip seni onursal üye yapacakmis, kulagima öyle geldi.Öcü müyüm ben,niye insanlar bende aynı paydada buluşamasın?Burada bir öcü varsa o da sensin,geliyorsun gidiyorsun Göztepe'yle ilgili şeyleri övüyorsun.
Sadece övmek ile kalsa, forum´da Göztepe grubu kurmuslar, dikkat et sana ilac verip seni onursal üye yapacakmis, kulagima öyle geldi.
Daveti gönderen olmasa bile gönderten oldugu konusun da benimle ayni fikirde oldugunu düsünüyorum?Geçen o gruba davet geldi reddettim,sorun yok.
Golu koklayan forvetlere sevgi beslermisin ?