GSC Scout # Adis Jahović

Şimdi bu adamın 14 golü var. Gol krallığı yarışında bir değişiklik, bir sıfırlanma olur mu? Daha önceden böyle bir şeye hiç dikkat etmedim sezon ortası transferinde. Böyle bir şey oldu mu onu bile hatırlamıyorum.

Kenya ile ekibimizin Zurna cup musabakasinda gol atarsa tadimiz kacarmi dostlar ne dersiniz?

Şimdi bu adamın 14 golü var. Gol krallığı yarışında bir değişiklik, bir sıfırlanma olur mu? Daha önceden böyle bir şeye hiç dikkat etmedim sezon ortası transferinde. Böyle bir şey oldu mu onu bile hatırlamıyorum.
Kendini bizlere guldurecek postlardan uzak durmani umarim ustat

Hatırlayamazsın çünkü dediğin gibi birşey yok ve hiç olmadı :D

sent via GSC

Demek istediğim senin dediğin şey mümkün değil.

Başka kulübe gitti mi 14 den devam ediyor. Nerden geldi aklına bilmiyorum ama biraz saçma olmuş reis :D

sent via GSC

Canınız sağ olsun. Hiç denk gelmediğim bir konu hakkında sordum sadece. Futbol kuralları çok iyi bildiğini iddia eden 80 milyonun içinde değilim. Açıklama için sağol :hat:

sırasıyla başakşehir ve beşiktaşa zıplamasını temenni ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt