Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Cidden gitmis ya, desene Adam oldu Madame.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini bizlere guldurecek postlardan uzak durmani umarim ustatŞimdi bu adamın 14 golü var. Gol krallığı yarışında bir değişiklik, bir sıfırlanma olur mu? Daha önceden böyle bir şeye hiç dikkat etmedim sezon ortası transferinde. Böyle bir şey oldu mu onu bile hatırlamıyorum.
Kendini bizlere guldurecek postlardan uzak durmani umarim ustat
Hatırlayamazsın çünkü dediğin gibi birşey yok ve hiç olmadıŞimdi bu adamın 14 golü var. Gol krallığı yarışında bir değişiklik, bir sıfırlanma olur mu? Daha önceden böyle bir şeye hiç dikkat etmedim sezon ortası transferinde. Böyle bir şey oldu mu onu bile hatırlamıyorum.
Kenya ile ekibimizin Zurna cup musabakasinda gol atarsa tadimiz kacarmi dostlar ne dersiniz?
Kenya ile ekibimizin Zurna cup musabakasinda gol atarsa tadimiz kacarmi dostlar ne dersiniz?
Serkan ŞafakHatırlayamazsın çünkü dediğin gibi birşey yok ve hiç olmadı
sent via GSC
Senin postuna gulmus iste ustat smiley var sonda hakli ciktim
Sizo dostum Fuatin fikirlerine her daim itibar ederim hocamin avatari ile revize edelimHafta sonu Basaksehir'e koyarsa bazi Arda dostlari mort olabilir.
Demek istediğim senin dediğin şey mümkün değil.
Sizo dostum Fuatin fikirlerine her daim itibar ederim hocamin avatari ile revize edelim
Demek istediğim senin dediğin şey mümkün değil.
Başka kulübe gitti mi 14 den devam ediyor. Nerden geldi aklına bilmiyorum ama biraz saçma olmuş reis
sent via GSC
yeni avatarını sarper versin bence bana böyle bir jest yapmıştı.
Bireysel istatistik ve ödül oldugu icin ayni gol sayisindan devam eder.Canınız sağ olsun. Hiç denk gelmediğim bir konu hakkında sordum sadece. Futbol kuralları çok iyi bildiğini iddia eden 80 milyonun içinde değilim. Açıklama için sağol![]()
Ndiayenin veya Adisin gidisine mi uzuldun en cok fikirlerini alalim ustadim