Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.087
- 48.605
- 4.843
kesin siyasis soylemde bulunmustur uyusturucu hikaye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah bizi gerçekten seviyorAllah yine bizi kurtardı.
Adami sucladiklari sey bile komik bunda yonetim ne yapsin? Sanki uyusturucu baronu veya mafia'yi cagirdi bizimkilerGeçen hafta bizim tesislerde fink atıyordu.
Bu yönetimden acilen kurtulmak lazım da işte nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Bu böyle kaçıncı rezalet...
Ne suçla alındığı önemli değil. Sponsorluk işleri, bu tarz işler araştırılmadan yapılmaya devam ederse günün birinde bu adli vakalar karşımıza hiç beklemediğimiz bir yerde çıkacak. Ben Galatasaray markasının peşindeyim yoksa kimi almışlar almamışlar, neden içeri almışlar çok mühim değil.Adami sucladiklari sey bile komik bunda yonetim ne yapsin? Sanki uyusturucu baronu veya mafia'yi cagirdi bizimkiler
Olayi farkli pencereden bakiyorsun, sonrasinda degil oncesinde olana bakmak lazim ki ortada birsey yok yonetimi suclamak icin bos sebep bunlar.Ne suçla alındığı önemli değil. Sponsorluk işleri, bu tarz işler araştırılmadan yapılmaya devam ederse günün birinde bu adli vakalar karşımıza hiç beklemediğimiz bir yerde çıkacak. Ben Galatasaray markasının peşindeyim yoksa kimi almışlar almamışlar, neden içeri almışlar çok mühim değil.
Benim taraf olduğum yer Galatasaray. 1 hafta sonra içeri girecek 3. sınıf sanatçı bir adam benim şampiyonluk maçlarına hazırladığım yere giremez.
Girecekse de orayı gerçekten hak eden insanlar girecek. Bu benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil...
Sevmez misinbizim kutlamalara kadar tutun