Adliyeye Sevk Edilen Ünlü Rapçi Lvbel C5 Tutuklandı

kesin siyasis soylemde bulunmustur uyusturucu hikaye

Hayatinda bir kere cezaevine girmemis rapciye rapci demem ben aga

Şarkıları ne kadar rezaletse bu tutuklama da o kadar rezalet. Katiller dışarıdayken bunları konuşmak abes.

Geçen hafta bizim tesislerde fink atıyordu.

Bu yönetimden acilen kurtulmak lazım da işte nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Bu böyle kaçıncı rezalet...

Geçen hafta bizim tesislerde fink atıyordu.

Bu yönetimden acilen kurtulmak lazım da işte nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Bu böyle kaçıncı rezalet...
Adami sucladiklari sey bile komik bunda yonetim ne yapsin? Sanki uyusturucu baronu veya mafia'yi cagirdi bizimkiler

Adami sucladiklari sey bile komik bunda yonetim ne yapsin? Sanki uyusturucu baronu veya mafia'yi cagirdi bizimkiler
Ne suçla alındığı önemli değil. Sponsorluk işleri, bu tarz işler araştırılmadan yapılmaya devam ederse günün birinde bu adli vakalar karşımıza hiç beklemediğimiz bir yerde çıkacak. Ben Galatasaray markasının peşindeyim yoksa kimi almışlar almamışlar, neden içeri almışlar çok mühim değil.

Benim taraf olduğum yer Galatasaray. 1 hafta sonra içeri girecek 3. sınıf sanatçı bir adam benim şampiyonluk maçlarına hazırlandığım yere giremez.
Girecekse de orayı gerçekten hak eden insanlar girecek. Bu benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil...

Ne suçla alındığı önemli değil. Sponsorluk işleri, bu tarz işler araştırılmadan yapılmaya devam ederse günün birinde bu adli vakalar karşımıza hiç beklemediğimiz bir yerde çıkacak. Ben Galatasaray markasının peşindeyim yoksa kimi almışlar almamışlar, neden içeri almışlar çok mühim değil.

Benim taraf olduğum yer Galatasaray. 1 hafta sonra içeri girecek 3. sınıf sanatçı bir adam benim şampiyonluk maçlarına hazırladığım yere giremez.
Girecekse de orayı gerçekten hak eden insanlar girecek. Bu benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil...
Olayi farkli pencereden bakiyorsun, sonrasinda degil oncesinde olana bakmak lazim ki ortada birsey yok yonetimi suclamak icin bos sebep bunlar.

Daha kaliteli ve unlu sanatcilar gelmeli dusuncesine katiliyorum ama iste paraya bakar, bizimkilerde sanirim fazla para gitmesin diyordur.

rap sagopa cezadır bunların yaptığı rap değil keko türü olabilir

Yatarı yoktu zaten.

Rap yapıpta karı kız uyuşturucu silah özentiliği yapmayan yok.

Gözdağı veriyorlar işte.

Modern çağın arabeski. İkisi de halkı isyana alkole uyuşturucuya özendirici.

Geri
Üst Alt