Adnan Januzaj Belçika Milli Takımı'nı Seçti!

Biz hangi yüzle bu adamin bizi secmesini bekledik ki. Adama birsey mi kattin sanki onu gectim adam senin ile ne kadar gönül bagi var ki.

Ingiltere'yi secse 2018'e kadar bekleyecekti. Tek makul alternatif Belcika'ydi bu sebeple. Dogru tercih.

Olaya bir de bu yönden bakmak lazım. Adam Brüksel doğumlu, 16 yaşına kadar da Brüksel'de yaşamış zaten. Bu yüzden Belçika'yı seçmesi çok çok doğal bir durum.

Vatan Haini...TR girsi engellenmeli

En iyisini yapmış. Burayı seçip ne yapacak. Yüzyılda bir zaten turnuvalara katılıyoruz. Demirören gibi bir adamın da futbolu yönettiği bir ülkenin milli takımına gelmeyerek kariyerini kurtarmış. Yolun açık olsun Adnan.

Milli takım için yabancı oyuncuların peşinde koşuyoruz ama yabancı sınırımız var bizim :D

Yıldırım Demirören gibi asalak bir adamın yönettiği ve insanları milli takımdan bile nefret edecek seviyeye getiren insanların olduğu milli takımı seçmemesine sevindim.

Seçmesi için de hiç bir sebep yok zaten bu yaşına kadar adama ne kazandırdın da adamdan seni seçmesini bekliyorsun?

Şaşırılacak bir sonuç değil. Bizi seçseydi şaşırırdım ben. Hayırlı olsun. Sinyor terim oyuncu da devşiremedi. Bakalım dört ayak üstüne düşebilecek mi.

En doğrusunu yapmış, akıllı çocuk.

Terim bunu begenmedi.

dont-like.jpg

Oh canima degsin iyi olmus bu

Bu milli takim zaten beni ve ulkemi temsil etmiyor

Bizi mi seçeceğidi, en son turnuvaya katıldığımızda çocuk "kamışa su yürüyo mu len" sorularına maruz kalıyodu

terim gibi bir dehayla çalışmak varken...

bilemedim

Akilli adam baska bu tff basta oldugu surece milli basari dahi istemiyorum, milli takimdan tiksindirdiler.

Kendi yaptiklari kural sonlari olur ins. Bireysel kulup bazinda basari sagladik bundan bile kaar cikarmaya calisti seref yoksunu

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt