Adnan Öztürk, Dursun Özbek ve Ünal Aysal’ı Eleştirdi

Varsayalım dediğin gibi olsun ''Adam gibi adam'' sırf birileri rahatsız oldu diyerek gittiği yolu değiştirir mi? Yapmayın Allah aşkına malesef ki mevcut üyelerin kodoman kadrosu için Galatasaray dereyi geçerken binilecek bir AT tan ibaret.Bu basiretsiz kan emicileri sırtımızdan atmanın vakti geldi geçiyor.

Bence tehdit edildi.Ne ile tehdit edildiğini bilmiyorum,o yüzden bir şey diyemem adama.

Uzaktan konuşup birilerini suçlamak kolay.Ayrıca bu anlattıkların zaten bilinen birşey asıl önemli olan neden elini taşın altına koymadın ?

O saydıkların ne kadar suçluysa sende o kadar suçlusun ki böyle iş bilmez adamları seçmeye mecbur bıraktın bizi

Seçim kararı çıkarsa Adnan kesin aday olur bu sefer ama karşısında sağlam isimler bekliyorum. Bence Aysal sağ gösterip sol vuracak ve aday olacak.

Seçim kararı çıkarsa Adnan kesin aday olur bu sefer ama karşısında sağlam isimler bekliyorum. Bence Aysal sağ gösterip sol vuracak ve aday olacak.

Hiç sanmıyorum arkadaş hemde hiç. Riva Florya Ada birilerine bağlanana ve Dursun taraftar tepkisini kaldırana kadar devam sonrasında yeni bir yüzle devam tabi ki bu emellere hizmet karşılığında.

"....4. yıldızı takmış 3 kupa almış hocayı gönderiyor. Mustafa Denizli’yi getiriyor. Mustafa Hoca’yı değiştiriyorsunuz. Teknik direktörünüz yok. Bir tane futbolcunun tavsiyesiyle koskoca Galatasaray kulübünün başına alt yapının başındaki adamı teknik direktör diye koyuyorsunuz...."

İşte korkak Adnan Öztürkün özeti bu. Daha önceki söyledikleri de cabası. Bir de biz bu başkan olsun diye dualar ediyorduk burada. Umarım başkan falan olamaz. Toplantılarda konuşmayıp o tvde bu radyoda dedikodu yapan, iş ciddiye geldimi korkup kaçan bir tip artık kendisi benim için.

Geri
Üst Alt