Adnan Öztürk: "İstediğimiz oyuncuyu alırız"

Cevap: Adnan Öztürk: "İstediğimiz oyuncuyu alırız"

Galatasarayın başkanı olmasını istediğim tek adamdır Adnan Öztürk. Geçen Seçimlerdede bunu istemiştim ama Adnan Polatı geçemedi. Bu kezde kendi aday olmayıp Ünal Aysalın listesinde olmayı tercih etti. Umarım bir gün olması gereken yerde başkanlık koltuğunda olur.

Galatasarayın başkanı olmasını istediğim tek adamdır Adnan Öztürk. Geçen Seçimlerdede bunu istemiştim ama Adnan Polatı geçemedi. Bu kezde kendi aday olmayıp Ünal Aysalın listesinde olmayı tercih etti. Umarım bir gün olması gereken yerde başkanlık koltuğunda olur.

kesinlikle başkanlık koltuğu Adnan Öztürke çok yakışır Aysaldan sonra İşallah Başkan olur kulübe...

adnan öztürk,aysal ekibinin içindeki en iyi isimdir, futbolcu almadaan önce tuluna el cektirirse klübee büyük iyilik yapar..

Adnan Polat'in yerine bu adam secilseydi daha iyi olurdu bence. Polattan daha kötü baskan yoktur / olamaz zaten.

Adnan Polat'a herkesin taptığı zaman Ona rakip olabilecek cesareti olan adamdır Adnan Öztürk.

Mehmet Helvacı o zaman nerdeydi?

Adnan Polat'a herkesin taptığı zaman Ona rakip olabilecek cesareti olan adamdır Adnan Öztürk.

Mehmet Helvacı o zaman nerdeydi?

Cogu kisi diyelim cunku ben kesinlikle karsiydim Polat'a, yonetici iken de ne oldugu belliydi baskan olunca da daha da belli oldu.

Geri
Üst Alt