Adnan Öztürk: ''Kulüpler Birliği'nden çekiliriz''

Cevap: Adnan Öztürk: ''Kulüpler Birliği'nden çekiliriz''

havuzdan çıkmanın yolu varmı acaba, herhalde ben çıkıyorum demekle çıkılmaz, buna karşı illaki yaptırımlar konulmuştur. bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bizleri aydınlatabilir belki. ben çıkmasından yanayım burunları sürtsün ...................lerin, ama bununda klübümğze bi maliyeti olacaktır . bu maliyette kendi yayın haklarımızı satablirsek karşılanabilir . bu konu da düşünülüyordur belkide yönetim kurulu tarafından. inşallah çıkarız da görürler anyayı konyayı

Bilmediğimden soruyorum, havuzdan çıkarsak bizim adımıza + ve - leri yazar mısın neler olacak?

Bilmediğimden soruyorum, havuzdan çıkarsak bizim adımıza + ve - leri yazar mısın neler olacak?

Baya bi paradan olucaz çekilirsek eksisi sadece bu.

ama şerefli bi davranış göstermiş olucaz bütün şikeyi savunanlara ve tabiki Türkiyeye :)

Karşımızdakilerde şerefsizlik var...

Haysiyetsizlik var...

Onursuzca şikeyi savunma var...

Kahpelik var...

Yanlarında bir sürü köpek var

BİZ-ts-Ordu-Bursa Havuzdan çıkalım...

Baya bi paradan olucaz çekilirsek eksisi sadece bu.

ama şerefli bi davranış göstermiş olucaz bütün şikeyi savunanlara ve tabiki Türkiyeye :)

Peki biz çekilince onlar zarara uğrayacak mı maddi açıdan?

Kulüpler birliğinde kalmanın bir anlamı kalmadı.Orada olmanın sadece birlik gösteri dışında bir amacı yok.

Önemli olan havuzdan çıkmak o zaman bir anlamı olur. Ama ben gidiyorum diyip çıkılıyor mu bilen varsa aydınlatsın.

Çıkarsa daha çok yayın geliri olur.Olmadı GS tv veriri gene zarar etmez.Gene olmuyor bir sene maçlarımız yayınlanmaz bizde zarar görürüz ama birileri batar.

İ.S son zamanlarda Galatasaray'a çok maydonoz olmaya başladı.

Havuzdan çıkmak kolay değil bence. Sonuçta orta bir anlaşma ve alınan paralar var bugüne kadar. Ayrıca Taahhütlü bir şekilde veriliyor bu paralar. Az buzda değil hani

Ama şunuda unutmamak lazım biz zaten klüpler birliğinde falan değiliz. 16 klüp var birde karşılarında biz varız. Türk' ün Türk' ten başka dostu yok misali bizimde kendimizden başka dostumuz yok şu ligte. Sizlerinde dediği gibi bugüne kadar hep Aziz' in uşaklığını yaptılar.Bugünden sonrada aynen devam eder bu durum.

Biraz diğer takımlarının taraftar sitelerine girdim.Trabzonspor da bizim gibi düşündüğü apaçık ortada en azından taraftarları..

BordoMavi.net Alınıtılar

Birkaç alıntı

Tak boynuna ipi Galatasaray, tekmeyi biz vuracağız.

Anasayfaya hem bu durumun haksız rekabet olduğu ve galatasarayın yaptığı gibi madde değişimine karşı olduğumuzun bildirgesi olarak bi deklerasyon koymalıyız.

GS yerinde ve sert bir açıklama yaptı. Umuyorum ki bizimde bu tarz bir açıklamamız olur. Bu tür açıklamalar UEFA_FİFA gibi kurumlarında dikkatini çekecektir.

Ünal Aysal, daha öncede benzer şeyler söylemişti. Bu adam anlıyor bu işlerden... Eğerki tff böyle bir hata içerisine girerse, uefa buna sessiz kalmaz. Şu kurallar içerisinde biz sizi kabul ederiz, aksi takdirde turnuvulara dahil etmeyiz diyecektir.

Galatasaray gerekeni yapıyor, artık bizimde daha ciddi daha sert olmamız gerekiyor. Gerekirse her gün açıklama yapılsın.. Bu işin ciddiyetini anlasınlar.. Şerefsiz heriflerin yaptıkları yanlarına kar mı kalacak la bunların

* Nevzat Aydın Gs'nin açıklamasına benzer bir açıklamanın yapılacağını işaret etti...

Galatasaray tebrik etmek lazım fena haşladı TFF'yi

Bu metinleri kime hazırlatıyorlarsa tebrikler. Bizimkilere de hazırlasınlar.. Kabiliyet

İyi veya kötü Galatasaray yanımıza saf olarak almalıyız .

Ordu,Gs ve Biz neden birlikte canlı basın toplantısı yapmıyoruz..Yaparsak elimizi masaya vurursak tff nin eli kolu bağlanır

Görüldüğü üzere Dost Düşman kötü günde belli olur sözü apaçık ortada

397529_303010373076371_100001022336065_927559_1234969262_n.jpg

Ligden çekilelim bence,gram üzülmem.Onların olsun bu pislik lig.

Renkdaş önemli olan çekilmek değil önemli olan bu haksızlığa karşı dimdik durabilmektir GALATASARAY ruhu budur

Aslan'dan tarihi rest

TFF'nin küme düşme cezasını düzenleyen 58. maddenin değiştirilmesi için olağanüstü genel kurul kararı alması, Sarı-Kırmızılı yönetimi küplere bindirdi. Başkan Ünal Aysal, başkan yardımcısı Adnan Öztürk'ü görevlendirdi. Öztürk, ilk toplantıda çok sert ifadelerle Kulüpler Birliği'nden ayrıldıklarını açıklayacak.

TFF'nin küme düşme cezasını düzenleyen 58. maddenin değiştirilmesi için olağanüstü genel kurul kararı alması, Sarı-Kırmızılı yönetimi küplere bindirdi. Başkan Ünal Aysal, başkan yardımcısı Adnan Öztürk'ü görevlendirdi. Öztürk, ilk toplantıda çok sert ifadelerle Kulüpler Birliği'nden ayrıldıklarını açıklayacak.

Şike soruşturması sürecinde sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ile TFF arasındaki gerilim, tarihi bir ayrılıkla son bulacağa benziyor! Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin önceki gün olağanüstü genel kurul kararı alması bardağı taşırdı. 26 Ocak'ta yapılacak genel kurulda küme düşme cezasını düzenleyen 58. maddenin masaya yatırılacak olması nedeniyle Cim Bom harekete geçti. Kulübün kuruluş tarihini anımsatan 19.05'te resmi siteden çok sert bir açıklama yaparak TFF'yi hedef alan yönetim, Kulüpler Birliği'nden de ayrılma kararı aldı.

Başkan Ünal Aysal, konuyla ilgili olarak bizzat başkan yardımcısı Adnan Öztürk'ü görevlendirdi. Öztürk'e, "Sen bu konuda tek yetkilisin. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantıya bizzat sen katıl" diyen Cim Bom'un patronu, gereğinin yapılmasını istedi.

"Çok sert konuşacağım"

Sürecin başından bu yana yaptığı açıklamalarla tavrını net şekilde dile getiren, "17'ye 1 değil, 170'e 1 olsa da kararımız değişmeyecek" diyen Adnan Öztürk ise, "Başkanım toplantıda çok ağır ifadeler kullanacağım. Yapılmış hataları bizzat tüm kulüp başkanlarının yüzüne söyleyeceğim. Ardından da Kulüpler Birliği'nden ayrıldığımızı ifade edeceğim" diyerek, Başkan Ünal Aysal'ın da onayını aldı. Öztürk'ün, önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda çok sert bir konuşma yapması bekleniyor. Galatasaray'ın birlikten ayrılma kararını açıklamasının ardından diğer Süper Lig kulüplerinin nasıl bir tavır takınacağı ise şimdiden merak konusu...

Serdar Dinçbaylı

kaynak: Fanatik

Adnan başkan senin şu dik duruşun karşısında onurlanmamak elde değil.. Keşke hazır şu gaz varken bi miting olsa... Antartikaya yetecek kadar gaz aldım. :D

Klüpler birliğindende çıkmak o kadar kolay değildir.

Mutlaka avantajı olduğu kadar dezavantajı da vardır.

Birlikten de çekilin havuzdan da.

Kulüpler birligi senin itin köpegin olsun Adnan baskan.

azerbaycan liginde oynayalim beylers. ahahaha

Yönetim doğru strateji uyguluyor gibi.

Ama türkiyede bazı şeyleri değiştirmek zor.. Birçok insan paranın köpeği olmuş..

Bilmiyorum ne ise yaradigini ama biz kulupler birliginden Çekilince ne olur ?

Geri
Üst Alt