GSC Anket Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

• Adnan Öztürk

Oy: 124 51,5%
  • Ali Dürüst

Oy: 117 48,5%

• Kullanılan toplam oy
    241
Adnan Öztürk konuşması ile değil, anlattığı projeler ve planlı-programlı iş yapacak görüntüsü nedeniyle şu an ön plana çıkmış durumda. A spor'da ki programı izleyenler genelde Adnan Öztürk'e daha sıcak bakmaya başlıyor haliyle. Adam kulübün işleyişine, tüm branşların kar-zarar tablolarına, ödenilen maaşlara, harcamalarına ve A.Ş'lerin durumuna kadar her şeye fazlasıyla hakim. 2020'ye kadar her yıl ne kadar harcanması gerektiğini bile tek tek kaleme almış adam. İzlemeyen herkes izlemeli bana göre.

Birlesip Van Damme ile Rodman gibi "double team" olmalarini diliyorum yeni yilimiz icin.

Adnan Öztürk tabiki. Kulüpte mantık çerçevesinde hareket eden yönetici kalmamış gibi. Yönetim sanki Galatasaray'ın yönetimi değil Çatladıkapıspor yönetimi. Neden bütün yönetim saçmalıkları bizde. Hala Prandelli'yi tartışıyoruz. Adamı göndereli 1 ay oldu.

Yabancı sınırlaması hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, ''Türkiye'de aldıkları paranın 3'te 1'ini Avrupa'da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olsam hemen gereğini yapar ve yabancı sayısını 3'e indiririm. Hatta bu 3 içerisinde bile transferle ilgili çok önemli kriterler koyarım. Türk futbolunda bazı arkadaşlar yabancı sayısını serbest bırakalım derken ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Türk futbolcular pahalı diyorlar. Eğer böyleyse biz yetiştiremiyorz demektir. Ben federasyon başkanı olsam alt yapıdan oyuncu oynatan takımlara ekstra primler veririm'' diyrek sözlerine devam etti.

Ali durust tabıkı.adnan özturkte karakterlı ıyı bır GS klı tabıkı. hakkını yemeyelım.

40 ay boyunca koskoca Galatasaray Başkanı ile bir kere bile görüşmeye tenezzül etmeyen sultan hazretleri, bizim apo'ya bir gecede randevu verip kulübü sarayında cümbür cemaat kabul etti. Bu önemli mesaj ve görüşmeden sonraki aponun yalaklanmalarını falan siz sadece metro için vergi cezaları için yapılan yalakalık mı zannediyorsunuz? Boşuna değil onlar beyler... Sultan hazretleri aleni bir şekilde mayıs ayındaki Galatasaray seçimli kongresinde destekleyeceği adayını basına ve kamuoyuna tanıtmış oldu daha kimse farkında değil!! Hiçkimse yok artık olmaz o kadar burası Galatasaray demesin! Bu yalaka herif bu kulüpte başkan yardımcılığına getirilmedi mi? Başkan yardımcısı olabilen adam Başkan da olabilir veya yapılabilir. Bu seçimde aday yapılamasa bile bir sonraki seçimde kesinlikle hükümet destekli aday olarak seçime girecektir. Zemini hazırlıyorlar yavaş yavaş çünkü birilerinin!! Galatasaray'da başkan olarak görmek istediği tek isim apo'dur. Siz daha burada yok dürüst mü yok öztürk mü diye tartışadurun :red:

Yabancı sınırlaması hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, ''Türkiye'de aldıkları paranın 3'te 1'ini Avrupa'da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olsam hemen gereğini yapar ve yabancı sayısını 3'e indiririm. Hatta bu 3 içerisinde bile transferle ilgili çok önemli kriterler koyarım. Türk futbolunda bazı arkadaşlar yabancı sayısını serbest bırakalım derken ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Türk futbolcular pahalı diyorlar. Eğer böyleyse biz yetiştiremiyorz demektir. Ben federasyon başkanı olsam alt yapıdan oyuncu oynatan takımlara ekstra primler veririm'' diyrek sözlerine devam etti.

vizyona bak

Tezatla dolu bir açıklama;

Türkiye'de aldıkları paranın 3'te 1'ini Avrupa'da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor.

Türk futbolcular pahalı diyorlar.

Bu iki cümlenin aynı açıklama içinde yer alması tam bir facia...

Yabancı sınırlaması yüzünden yerliler pahalı oluyor sn. Öztürk. Bu bir.
İşte senin savunduğun yabancı kısıtlaması yüzünden yerliler pahalı oluyor. Ama asıl sorun o da değil;
Yerli sadece bonservis konusunda pahalı olmuyor; Aynı zamanda maaşı da yüksek oluyor. Ve o maaşı daha hayatında büyük bir takım görmemiş bir adama verince adamın oturma organı havalara yükseliyor.

Hadi gel oynat onu. Ayrıca üzerine "Büyük takım- Galatasaraylı xxx Fenerli xxx "etiketi de yapışınca o adam gittiği hiç bir takımda dikiş tutturamıyor. Çünki hala o oturma organı havalarda.

Aysal'ın apo ve öztürk hakkında ne kadar haklı bir karar verdiği defalarca kanıtlandı ama bu da üzerine tuz biber olmuş :asd22: Bu adam mı Galatasaray'a başkan olacak adammış? Güldürmeyin allah aşkına :D Gerçi son gelişmelerden saray ziyaretinden sonra falan gözüm iyice korktu. Öztürk'ün başkanlığından da daha beter birşey olabilir o da apo'nun başkanlığı ;( Ciddi ciddi bu gizli mesajı aldım ve korkuyorum. Ben bile apo olacağına bu adam olsun daha iyi diye düşünüyorsam varın mevzunun vahametini siz düşünün :red:

Adamın adının Adnan olması düşündürüyor beni :)

Yuhh Adnan Öztürk %60 almış.Bu adamın Adnan Polat'la ortak yönünün bir tek isim benzerliği olmadığının farkındasınızdır umarım.

Son düzenleme:
Aslında Adnan Öztürk'ü tercih ediyordum ama yabancı sınırı hakkındaki düşüncelerini gördükten sonra kararsız kaldım. Yazık koca camiadan adam gibi iki tane vizyonlu aday bile yok.

adnan özütkün yabanci konusunda bakis acisi ciddiden tuhaf gelid banada.
ama en akli basinda projesi ile ortaya cikan sadece o.

Ali dürüstte başkanlığa aday olacak popo varmı çok merak ediyorum bence yok

Ali Dürüst halinde kim gelirse gelsin ilk aciklamalari böyle olur, galatasarayin maddi durumu düsündügümüzden daha vahim külüb kötü yönetilmis.
ali dürüstü bunu acikliyamaz sonucta yönetimin icinde.

Geri
Üst Alt