GSC Anket Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

• Adnan Öztürk

Oy: 124 51,5%
  • Ali Dürüst

Oy: 117 48,5%

• Kullanılan toplam oy
    241

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Adnan Öztürk aylar önceden adaylığını açıkladı. Şimdiye kadar anlattığı projeler de çok mantıklı. Kısacası oldukça önemli bir aday. Fakat olur da Ali Dürüst de adaylığını açıklarsa, Galatasaray tarihinin belki de en çekişmeli seçimlerinden birine şahit oluruz. Peki siz değerli GSC üyeleri, bu iki isim seçime girerse, hangisinin başkan olmasını arzu edersiniz?

RECEP TAYYIP ERDOGAN

şaka la.

Adnan Öztürk. Ali Dürüst suana kadar pek birsey yapamadi, Albayrak ön plana çikti

Ikisi de olmaz. Öztürk vizyonsuzu ancak bos bos konusup, yalanlari atip reklam yapar. Bu adam yabanci sayisi 3'e düssün fln diyordu. Geciniz. Galatasaray'a vizyonsuz adamlar yakismaz!

ali dürüstü severim ama adnan öztürk olmasini isterdim.

öztürk,cem uzanında listesine gireceğini düşünüyorum bir de...mart 2015ten sonrasına dikkat edin.

ali dürüstten başkan olmaz en fazla 2. başkan olur
adnan öztürkün anlattıkları mantıklı gelmişti başka aday çıkmazsa o olsun isterim
en azından gerektiğinde klübün haklarını savunup dik duruş gösterebilir bir insan

Futbolu bilen adamların Futbolu yönetmesini istiyorum. Ali Dürüst bence daha uygun. Adnan Öztürk Ribery'i bize getiren ve bizden gitmesini sağlayan isimlerin başında yer almıyor muydu? Ali Dürüste hakarettir bu anket aslında.

Cem Uzan mı kaldı yahu?

O adamın adı bile anılsa herhangi bir liste ile, siyaset sahaları dar eder bize.

Albayrak, Dürüst ve Öztürk bir şekilde anlaşsınlar ve aynı listede olsunlar.

Geri kalanı genç bir ekip olsun.

745364_ef74300431672c5eac0662505797822c.jpg

Ali Dürüst yakışır bakmayın yönetici moduna koltuğa geçsin farklı olur her şey boş adam değil.

ali dürüst sağlam rakip varken seçime girmez

Gesendet von meinem HTC One_M8

Ikisi de olmaz. Öztürk vizyonsuzu ancak bos bos konusup, yalanlari atip reklam yapar. Bu adam yabanci sayisi 3'e düssün fln diyordu. Geciniz. Galatasaray'a vizyonsuz adamlar yakismaz!
Vizyonsuz dediğin adam dünya devi arcellor mittalin ceosuydu bir ara hatta belki hala ve. Ribery yi klübe öneren kişidir

Sony Xperia

Geri
Üst Alt