Adnan Öztürk

Bunu dedin ise çıktığın yere kadar yolun var

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yav böyle adamlar olduktan sonra 1.000.000 imza toplayıp Dursun'u kovsan ne olacak yerine gelecek adamda aynı kafada birisi olacak

Valla tek kurtuluşumuz klübün tamemen satılması liselisi-divan kurulu-genel kurulu hepsinden toptan kurtulmak ha birde biatçı uA var onlardanda kurtulmak farz ...

Demirbaşların hiçbiri imza atmadı henüz biri bile imzalasa kampanya yürürdü ama yemiyor demekki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirbaşların hiçbiri imza atmadı henüz biri bile imzalasa kampanya yürürdü ama yemiyor demekki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'un arkasında hükümet var çünkü.Yememesi bundan.Florya önünde protesto bile yapılamıyor direk TOMA çekiyor herif.

@Uğur İz baskılar ne boyutta bilemiyoruz ama,tehdit bile ediliyor olabilir.Adnan Öztürk muhalif kimliğiyle de önplana çıkan bir insan.

Dursun'un arkasında hükümet var çünkü.Yememesi bundan.Florya önünde protesto bile yapılamıyor direk TOMA çekiyor herif.

@Uğur İz baskılar ne boyutta bilemiyoruz ama,tehdit bile ediliyor olabilir.Adnan Öztürk muhalif kimliğiyle de önplana çıkan bir insan.

Bence baskiyla alakasi yok su dediginin.Basbayagi kendi dusunceleri.

Adnan Polat'a bile razıyım. Yeter ki Dursun gitsin.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Şerefsizin rakipleri de bu anonim çocukları işte.

Baski felan yok, hala anlamiyorsunuz bunlari. Inanilir gibi degl yahu, coluk cocuk cikip, aklindan geceni saydirirken, ulan gide gide bu karanlik eller, agir toplarin mi yakasina yapisiyor ? Su kongredeki veletleri dizginleyemeyenler, gidip aysallari, öztürkleri mi dizginleyecek.

Adnan Öztürk baskanlik yarisindan cekildi, uyari muyari degil, kulübün mali durumunu en iyi sekilde bilen adamlardan bir tanesi kendisi, topa girmemesinin tek nedeni, takimin ihtiyac duydugu nakit paraninin gözünü korkutmasidir.

Ve yine imza kampanyasi tamamen kendisini gelecekte etkileyecek bir durum olabilecegi icin destek vermiyor. Iliski nasil bilmiyorum dursun ile, ama bugün daha iki senesini doldurmamis baskana karsi kampanyaya destek verirse, yarin kendisi de Baskan olunca bu hurmalarin sirtini tirmalayacagini biliyor.

Her olayda söyle bir gizem aramayi birakin. Her insanin kisisel ihtirasi vardir, benciligi vardir. Adnan Öztürk´de kendi cikarina göre hareket ediyor. O yüzden isadamlarini her türlü tartmak gerekiyor, kimse bir iyilik melegi degil bu piyasada.

Son düzenleme:
Adem bu taraftara kimseyi begendiremezsin

imza kampanyasina katilan forumdaki sinandan , kendince sebeplerle imza vermeyen ozturk e , polatindan canaydinina , hayri kozak indan dursununa , bir kesim icin aysalina , sabrisi selcuk u veya bazen bruma sneijderine kadar herkes Gs dusmani onlara gore

isleri gucleri yok "ya ben bir GS dusmanligi yapayim baskan filan olayim" diye oturup planliyorlar

Adnan Öztürk: ''İmza vermedim çünkü, bu şekilde Dursun Özbek ve yönetimini mağdur etmiş olurum.''

DA0rhWpXoAAK8uE.jpg

Iyi tamam bu sebepten ozturk u tukaka edelim , ben de varim

ama o zaman onu listesine yazan , karsilikli az sevismeyen aysal baskani da savunmayin daha

Adem bu taraftara kimseyi begendiremezsin

imza kampanyasina katilan forumdaki sinandan , kendince sebeplerle imza vermeyen ozturk e , polatindan canaydinina , hayri kozak indan dursununa , bir kesim icin aysalina , sabrisi selcuk u veya bazen bruma sneijderine kadar herkes Gs dusmani onlara gore

isleri gucleri yok "ya ben bir GS dusmanligi yapayim baskan filan olayim" diye oturup planliyorlar

öztürkü begendirmek icin yazmadim bunu. Adnan Öztürk´ün de kisisel hedeflerine yönelik hareket ettigini düsünüyorum. Baskanligini destekleyen bir insan olarak, bu durumu kaygi verici buluyorum.

Tamam iste ben de sunu diyorum , fb de kimin ismi duyulursa isteniyor ve destekleniyor

bizde mevcut gecmis ve potansiyel her baskana is ogretmeden tut hakaret her sey var

ama sorunca seyirci hakli , tabi hakli , onun icin aday cikmiyor sonra cikan olunca da hain zimmetci oluyor iki gunde

kimse de talip olmaz bu mantigi goren

Geri
Üst Alt