Üye Görüşü Adnan Öztürk'e Mektup

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness
Sayed bu kulubun bir sonraki baskani olmak niyetinde iseniz, bu haftadan mumkunse yarindan tezi yok Sneijder'i, Muslera'yi, Bruma'yi ve Telles'i satma planlari yapan gecici elemanlari, takimin maddi manevi degerlerini 3 5 yerli zibidiye ve Prandelli denen futbol dusmani capsiz ruh hastasina soyduranlari derhal -KULUP HAINI- ilan etmeniz gerekmektedir,

ayrica mumkunse yazili da degil cikip alenen konusmanizi, gereken yerlere gerekli mesajlari gondermenizi istirham ederiz

E.SATO
MM%20Louis%20Pasteur%20Signature.png

ama malesef devre arası satacaklar sneijderi bence ultra aslanın bu konuya el atması lazım anderlecht maçında bu tepkiyi dile getirmeleri gerekir

Adnan Öztürk %1000 başkan olacak zaten Mayıs'ta. Böyle bir şeyi 10-20 m euro alacağız diye istemez bence. Tamam şu an bütün yetkiler Duygun Yarsuvat'ın elinde ve onun işlerine karışılmaz çünkü o başkan ama Mayıs'ta da Adnan Öztürk başkan olacak. Hem de uzun bir dönem başka olacak. Transferler aynı zamanda Adnan Öztürk'e de danışılmalı.

Adnan Öztürk öyle sandığınız gibi bir herif değil. Şimdiden söylimde :)

Seçim sürecinde ve sonrasında defalarca söylenen şeyleri yeni keşfetmiş bir taraftar daha..

Hani tekrar hatırlatayım bu yönetimin geçici gelme sebeplerinden biridir bu oyuncu satışları 3 yıllık bir yönetim bu durumu kaldıramazdı diye 9 aylık bir yönetim bu operasyonu yapıp borçları ödeyip yeni yönetime devredecek..

Ben bu yönetime kızmıyorum çünkü zaten bunun için geldiler. Benim için kızılması gereken ilk insan Mösyö Ünal Aysal'dır...

Bu arada geçen sene yönetimden ayrıldıktan sonra Aysal'ı eleştirirken konuşup dururken herkes eleştiriyordu, sövüyordu adama şimdi gel kurtar diyor tuhafsınız :D

Liseli futbol ulemaları Öztürk' ü sevmiyorlar. Hayatta da başkan yaptırmazlar.

GT-I9300 Tapatalk

Bu taraftar, futbol oynamaktan imtina edip zevk peşinde koşan karakter yoksunu bir avuç çapulcu hak etmeden elde ettikleri parayı gösterişli araçlarında etrafa saçsın diye mi kombineye, bilete, ürünlere para veriyor? Hem de çoluk çocuğundan, kendi ihtiyaçlarından arttırdığı parayı. Bu aleni ve haysiyetsiz soygun daha ne kadar sürecek?

adnan öztürk baskan olursa ve ciddiden anlatiklari gibi planli programmli yönetirse tek care odur.
futbolcu bulma beceresi, sansida var az cok. ribery yi bulup getiren adam mesela.

adnan öztürkün secimde hic sansi yok, karsisina ali dürüst albayrak tayfasi cikar ve kazanirlar sonra gel rezillike

Geri
Üst Alt