GSC Portal Adnan Öztürk'ten Açıklamalar

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
indir1.jpg

15 Mayıs’ta yapılacak seçimde başkan adayı olacağını açıklayan Adnan Öztürk Galatasaray’ın finansal durumu ve geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
aysal gercekten klubu resmen batırmış.ama bu tabloya hayır dıyemeyen GS dıvan kuruluna ne demelı?

Programin tekrarini izledim. Projesi akla yatkin. Olmasi gereken o zaten.

Ben Adnan öztürk gibi başkanı artık kulübün başında görmek istiyorum, anlattıklarıyla beni gerçekten ikna etti..

Ben Adnan öztürk gibi başkanı artık kulübün başında görmek istiyorum, anlattıklarıyla beni gerçekten ikna etti..

Bende ikna oldum. Store'lari filan kapatalim diyor. biz perakendecimiyiz? Birakalim o isi uzmanlari yapsin. Adamin anlattiklarini yapmazsak Riva'yi satsak bile gelecekte ayni sorunlar olusacak.

Nedense bana akbabayı hatırlatıyor her zaman.

Ali sami yen spor lisesi ....
bunu daha detayli aciklasaydi keske.
Vallah sevmiyorum... ters geliyor tarsi bana ama baskan olmasini istiyorum :D
is hata dogru is yapa bilecek birisine benziyor.

Adnan Polat yönetimi aklanmaya çalışılıyor hissine kapılıyorum ,
Aysal'a her türlü eleştiriyi yapın özellikle şuanki borç herşeye karşın kabul edilemez ,
ama forma ve stada dair yıllara sair tüm gelirleri alıp harcayan ,
stad çatı parasını alıp hacayan üstüne seçimden birkaç gün evvel devlete GS adına tahahhüt veren ,
tüm bunların üstüne 328 milyon dolar borç ve çöplük bir takım bırakan Adnan Polat ve tayfasının yaptıklarının unutturulmaya çalışıldığını düşünüyorum ,

17 Haziran mevzusunu bu şekilde eleştirmesinide şahsen kabul edemem ,
Seyrantepe konusundaki söylemide gülünç Galatasaray'ın tarihine geçecek ve çıkmayacak hala dert olan bir kazığı savunuyor ,
İnan Kıraç hakkında söylediklerine kim inanır acaba , gerçi balık kadar hafızası olmayan çok kişi var inanan çıkacaktır !
FT Konusundaki laflarına kendi inanıyormu acaba son 1,5 senede Aysal'ın belkide yaptığı en iyi iş oldu , birde tahrik ettiler falan diyor yahu ulan ........
evvelsi gün gördük o tahrik edilenin nelerden tahrik olduğunu .......
Şahsi görüşüm umarım bu klüpten uzak durursun !

Adnan Polat yönetimi aklanmaya çalışılıyor hissine kapılıyorum ,
Aysal'a her türlü eleştiriyi yapın özellikle şuanki borç herşeye karşın kabul edilemez ,
ama forma ve stada dair yıllara sair tüm gelirleri alıp harcayan ,
stad çatı parasını alıp hacayan üstüne seçimden birkaç gün evvel devlete GS adına tahahhüt veren ,
tüm bunların üstüne 328 milyon dolar borç ve çöplük bir takım bırakan Adnan Polat ve tayfasının yaptıklarının unutturulmaya çalışıldığını düşünüyorum ,

17 Haziran mevzusunu bu şekilde eleştirmesinide şahsen kabul edemem ,
Seyrantepe konusundaki söylemide gülünç Galatasaray'ın tarihine geçecek ve çıkmayacak hala dert olan bir kazığı savunuyor ,
İnan Kıraç hakkında söylediklerine kim inanır acaba , gerçi balık kadar hafızası olmayan çok kişi var inanan çıkacaktır !
FT Konusundaki laflarına kendi inanıyormu acaba son 1,5 senede Aysal'ın belkide yaptığı en iyi iş oldu , birde tahrik ettiler falan diyor yahu ulan ........
evvelsi gün gördük o tahrik edilenin nelerden tahrik olduğunu .......
Şahsi görüşüm umarım bu klüpten uzak durursun !

17 Haziran ''duruşu'' gs tarihinin en büyük rezilliklerinden

Artik zamani geldi bence. Matista artik secilir. Alin size vizyonlu, Galatasarayin ismini kavrayacak, atarli baskan.

bu da mi ftci cikti

Spit_Spit_by_the_ace_chef.gif
allah kahretmesin

bla bla bla akbaba gibi isler kötü gittimi hepsi cikiyo meydana bunu secseler buda bir halt yapmaz fenere sallayip taraftara hos görünüyo hic birinizin galatasarayi düsündügü yok

Adnan öztürkü hep sevmişimdir
dik duruş gösterebilecek bir insan
aysal fan boys hiç sevmiyordu sürekli eleştiriliyordu çünkü aysalı bişey sanıyolardı

Dün konuştuklarını baştan sona dinledim. Gayet mantıklı fikirler üretiyor. Sağlam konuşuyor. Galatasaray'ın büyüklüğünü bilen , yıllarca kulübün içinden olan , kulübe emek sarfetmiş birisi. Bu adamı yıllar önce de destekliyordum (2010'daki seçimde de)

Mayıs'tan sonra gelirse kulübü çok daha iyi yerlere getireceğini düşünüyorum.

Bugüne kadar bu adamın söylediklerini, eleştirilerini hep kulak ardı ettiğim günler aklıma geldi. Adamın dedikleri birer birer çıktı ortaya. Şu saatten sonra kimse Adnan Öztürk'e laf etmesin. Açıklamaları beni de ikna etti. Bu zamana kadar sevmediğim bir adamın yıllar önce söylediği şeylerin ortaya çıkması beni çok etkiledi. Zamanında bu adamın açıklamalarını kimse sallamıyordu. Biz hep popülerden yana olduk, kulüp olarak taraftar olarak vs. Artık birşeylerin değişmesi gerekiyor. Umarım Adnan Öztürk başkan olur.

Geri
Üst Alt