GSC Portal Adnan Öztürk'ten Açıklamalar

Dobra dobra bir adam ve hep pozitif konusuyor. İnan Kırac'ada kafa tutabilen tek adam. Baskan olmaması icin İnan Kırac karsısına güclü rakipler cıkaracaktır ama Baskan olursa ilk icraatı Kırac ve tayfasını tarihe gömmek olur..

Adnan Polat yönetimi aklanmaya çalışılıyor hissine kapılıyorum ,
Aysal'a her türlü eleştiriyi yapın özellikle şuanki borç herşeye karşın kabul edilemez ,
ama forma ve stada dair yıllara sair tüm gelirleri alıp harcayan ,
stad çatı parasını alıp hacayan üstüne seçimden birkaç gün evvel devlete GS adına tahahhüt veren ,
tüm bunların üstüne 328 milyon dolar borç ve çöplük bir takım bırakan Adnan Polat ve tayfasının yaptıklarının unutturulmaya çalışıldığını düşünüyorum ,

17 Haziran mevzusunu bu şekilde eleştirmesinide şahsen kabul edemem ,
Seyrantepe konusundaki söylemide gülünç Galatasaray'ın tarihine geçecek ve çıkmayacak hala dert olan bir kazığı savunuyor ,
İnan Kıraç hakkında söylediklerine kim inanır acaba , gerçi balık kadar hafızası olmayan çok kişi var inanan çıkacaktır !
FT Konusundaki laflarına kendi inanıyormu acaba son 1,5 senede Aysal'ın belkide yaptığı en iyi iş oldu , birde tahrik ettiler falan diyor yahu ulan ........
evvelsi gün gördük o tahrik edilenin nelerden tahrik olduğunu .......
Şahsi görüşüm umarım bu klüpten uzak durursun !

Katılmıyorum, adam borçları anlatırken 2006 ve 2008 yıllarını da hep hesaba dahil ediyor,

polat zamanında da çok ciddi borçlanmalar var ama son 3 yılda iş çığrından çıkmış durumda,

yani her yönetime yönelik bir eleştiri bu, önemli olan da o değil zaten 'en kısa zamanda buna bir dur demek' önemli..

Terim'i Adnan Öztürk de pek sevmezdi benim hatırladığım kadarıyla.Şimdi niye böyle demiş anlamadım.

olabilir ama laf kalabalıgı yapcana başkan olsun madem de görelim boyunun ölçüsünü sürekli bir birine eleştiri muhalefet iktidardan düşenin çenesi açılıyo

Denedi ama olamadı malesef seçmediler onu. Açıkçası ben de hiç sevmezdim kendisini, sürekli muhalefet derdim. Ama yaptığı eleştirileri şimdiki yaşadıklarımızla düşünüyorum, daha aysalın ilk senesinde yapılan yanlışları söylemiş ilerleyen dönemde zaten ayrılmıştı.

Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına ...

Hz Mevlana

ne transfer ne başarısız sonuclar nede amatör branşlar. anlattıklarına göre yıllardır borçlanmamızın bunlarla hiç bir alakası yok.resmen kendi ayağımıza kasten sıkmısız yıllardır olmadık gereksiz işlerle uğraşarak. 2 yıl evvel borçları "0" lama imkanımız varken biz gidip borcun iki katı harcama yapmısız.
olayın içinde hep a.ş lerin olması ilginç hatta bir tanesi vardı gayrimenkul aş midir nedir koskoca yıl getirdiği para 140tl götürdüğü para 2.5trilyon.
iletişim aş de gs tv de olanları zaten biliyoruz görüyoruz. resmen birileri cep doldurmuş yakınlarına iş ortamı ayarlamış işte. bizde salak gibi yıllardır hesap kitap yapıyoruz.

bu kafa devam ederse istersen rivayı sat istersen floryayı istersen gereksiz oyuncuları komple yolla faydasız nekadar kar yaparsan 2 katı inadına harcanmış borç inadına kapanmamış. ödenmeyecek borcumuz yok 2 yılda eritilebileceği söyleniyor ama adam gibi yönetim gerek.

ne transfer ne başarısız sonuclar nede amatör branşlar. anlattıklarına göre yıllardır borçlanmamızın bunlarla hiç bir alakası yok.resmen kendi ayağımıza kasten sıkmısız yıllardır olmadık gereksiz işlerle uğraşarak. 2 yıl evvel borçları "0" lama imkanımız varken biz gidip borcun iki katı harcama yapmısız.
olayın içinde hep a.ş lerin olması ilginç hatta bir tanesi vardı gayrimenkul aş midir nedir koskoca yıl getirdiği para 140tl götürdüğü para 2.5trilyon.
iletişim aş de gs tv de olanları zaten biliyoruz görüyoruz. resmen birileri cep doldurmuş yakınlarına iş ortamı ayarlamış işte. bizde salak gibi yıllardır hesap kitap yapıyoruz.

bu kafa devam ederse istersen rivayı sat istersen floryayı istersen gereksiz oyuncuları komple yolla faydasız nekadar kar yaparsan 2 katı inadına harcanmış borç inadına kapanmamış. ödenmeyecek borcumuz yok 2 yılda eritilebileceği söyleniyor ama adam gibi yönetim gerek.

Adam gibi yönetimle iş bitmiyor, adam gibi demokratik yönetim biçiminin gelmesi lazım. Kulübün üç beş vizyonsuz tarafından yönlendirilme devri bitmeli. Hesap kitap vermeden görevi bırakanlara yaptırım olmalı. Kulübe verdiği zararın bir şekilde acısının çıkarılması lazım. Aysal geldi başkan oldu. Başkan olmadan önce 1.000 kişi tanıyorsa şimdi 50 milyon insan tanıyor. Şşimdi yapacağı her işte reklamını çoktan yapmış oldu. Başarısız oldu ve arkasına bakmadan kaçtı. Bunun önünün kapatılması gerekiyor bir şekilde.

Programi komple seyrettim, Adnan Öztürk anlattiklari ile beni bu kulübü gecmis yakin zamanda yönetenlerden tamamen soguttu!

Adnan Öztürk beni cezb etti, keske baskan mevkisine gelebilse... Ama %99 eminim bu adam'i baskan etmezler, cünkü o zaman aileleri issiz kalir... Keske Baskan'i taraftar secse, veya keske kulüp satiliyor iddia lari gercek olsaydi...

Hepimi demokrasiden yanayiz. Herkes daha genis kesimin oy kullandigi baskan seçimi istiyor. Papağan gibi tekrar etmekren bıktım. Çare yeni uyelik sistemi ile demokratik Galatasaray

Programi komple seyrettim, Adnan Öztürk anlattiklari ile beni bu kulübü gecmis yakin zamanda yönetenlerden tamamen soguttu!

Adnan Öztürk beni cezb etti, keske baskan mevkisine gelebilse... Ama %99 eminim bu adam'i baskan etmezler, cünkü o zaman aileleri issiz kalir... Keske Baskan'i taraftar secse, veya keske kulüp satiliyor iddia lari gercek olsaydi...
Birileri işsiz kalmasın ve Galatasaray'ı dolandırarak cebini doldursun diye bu kepazeliğe göz mü yumacağız yani? Dünya'nın neresinde görülmüş bu kadar zarar eden şirketlerin hayatına devam ettiği? Buna artık Galatasaray'ın çıkarlarını kişisel hesaplarından üstün tutan birileri son vermeli.

Birileri işsiz kalmasın ve Galatasaray'ı dolandırarak cebini doldursun diye bu kepazeliğe göz mü yumacağız yani? Dünya'nın neresinde görülmüş bu kadar zarar eden şirketlerin hayatına devam ettiği? Buna artık Galatasaray'ın çıkarlarını kişisel hesaplarından üstün tutan birileri son vermeli.

%100 haklisin abi ben tersini mi söylüyorum!?

Ama malasef secimlerde oy kullanan bu kulübte bizler degil, onlar... O sebepten Adnan Öztürk ve gibileri aday olsalar bile secilmezler diye düsünüyorum...

%100 haklisin abi ben tersini mi söylüyorum!?

Ama malasef secimlerde oy kullanan bu kulübte bizler degil, onlar... O sebepten Adnan Öztürk ve gibileri aday olsalar bile secilmezler diye düsünüyorum...
Aksini söylüyorsun demedim, zaten bunun aksini düşünebilecek bir insanın Galatasaraylı olabileceğine inanmıyorum.

NbP5Ag.jpg

Programı full izledim bende,gerçekten klüp bakkal dükkanından beter yönetiliyor.
Adnan Öztürk ihtiyatlı,realist,rakamlarla arası iyi olan,hedefleri,düsturları olan,Galatasaray geleneklerine de değer veren birisi.
Kesinlikle başkan olmalı.

ama yapmayın çocuklar haksızlık ediyorsunuz ünal başkanın vizyonu ve ufku çok genişti. Bülent ersoy gibi önünü kestiler adamın.

Geri
Üst Alt