GSC Portal Adnan Öztürk'ten Açıklamalar

Z14JNG.jpg

Yine harika konuşmuş herkes izlemeli neden borçlar bu duruma geldi ne yapılmalı çok doğru tespitleri var mayıstada adaymış.

Adnan Öztürk : Muslerayı sneijder'i niye satayım oynayıp katkı veren oyuncular satmak yerine oynamayan veya oynayıp katkı veremeyen 15 20 oyuncu var onları gönderir onlardan ettiğim 20 30 milyon euro tasarruf ile 2 tane daha muslera sneijder gibi kaliteli oyuncu alırım diyor.Futbol kadar hesap kitapta basittir 300m gelirin varsa en fazla 270 harcamalısın diyorKüçülerek değil akıllı yönetilerek büyüyerek borcun eriyeceğinden bahsediyorum kesinlikle izlemelisiniz.

Adnan Öztürk'ün A Spor'da katıldığı program full kayıt | Bölüm 2 - YouTube

oynamiyanlari anadolu takimlari bile kiralik almiyo nereye satcan cöp dolu kadro

Yine harika konuşmuş herkes izlemeli neden borçlar bu duruma geldi ne yapılmalı çok doğru tespitleri var mayıstada adaymış.

Adnan Öztürk : Muslerayı sneijder'i niye satayım oynayıp katkı veren oyuncular satmak yerine oynamayan veya oynayıp katkı veremeyen 15 20 oyuncu var onları gönderir onlardan ettiğim 20 30 milyon euro tasarruf ile 2 tane daha muslera sneijder gibi kaliteli oyuncu alırım diyor.Futbol kadar hesap kitapta basittir 300m gelirin varsa en fazla 270 harcamalısın diyorKüçülerek değil akıllı yönetilerek büyüyerek borcun eriyeceğinden bahsediyorum kesinlikle izlemelisiniz.

Adnan Öztürk'ün A Spor'da katıldığı program full kayıt | Bölüm 2 - YouTube

https://www.gscimbom.com/forum/f178...ik-secimi/adnan-ozturkten-aciklamalar-110318/

izledim sonuna kadar destekliyorum ama bu sistemle kulübü kaz gibi yolanlar izin vermez başkanlığına böyle gelmiş böyle gider futbol konusundada yaptığı yorumlar son derece isabetliydi ben niye muslerayı sneijderi satayım diyor 15 20 de boş oyuncu var demek istiyor onları gönderip yapacağım tasarrufla 2 tane daha muslera melo kalitesinde adam alırım diyor

Ikna etmedi beni. Olaylarin basit oldugunu anlatmaya calisip insanlari ikna etmeye calisiyor.

Ben de kurtuluşu Öztürk 'te görüyorum.

Ali Dürüst'ü yanına alan kazanır başkan da büyük ihtimal Cemal Özgörkey olacak.

Ali Dürüst'ü yanına alan kazanır başkan da büyük ihtimal Cemal Özgörkey olacak.

lafla bende aya çıkıyom bir adımda,hemen kurtarıcı mı oldu ?

Geri
Üst Alt