GSC Portal Adnan Öztürk'ten Açıklamalar

adnan öztürk de faşo türk futbolcularının ve hakan abi, hasan abi, sabri abi düzenlerinin destekleyicisi olduğu için REDDEDİYORUM

Bosuna Baskan Adayi olmasin eger sirf bu gösterdigi hatalari düzeltemk isterse bile kimse secmez Adnan Öztürkü, cünkü Galatasaraydan okadar para yiyen insanlar varki islerine gelmez böyle bir Baskan secmeye.

Ya beyler kimse Adnan Öztürk çok müthiş tespitler yapıyor demesin. Senin , benim , bizim fikirlerimizle aynı. Zaten normal olan da bu. Komik olan normal bile düşünemeyen Ünal Aysal'giller. Yani Adnan Öztürk evet doğru konuşuyor ama bu demek değildir ki kimsenin önermediği , kimsenin aklına gelmediği şeyler söylüyor. Bunlar zaten yapılması gereken şeyler. Ben de Mayıs ayında Öztürk Bey'i destekleyeceğim ama biraz sanki herkesten çok akıllı gibi tavırları olması az da olsa biraz antipatiklik oluşturdu bende.

Ya beyler kimse Adnan Öztürk çok müthiş tespitler yapıyor demesin. Senin , benim , bizim fikirlerimizle aynı. Zaten normal olan da bu. Komik olan normal bile düşünemeyen Ünal Aysal'giller. Yani Adnan Öztürk evet doğru konuşuyor ama bu demek değildir ki kimsenin önermediği , kimsenin aklına gelmediği şeyler söylüyor. Bunlar zaten yapılması gereken şeyler. Ben de Mayıs ayında Öztürk Bey'i destekleyeceğim ama biraz sanki herkesten çok akıllı gibi tavırları olması az da olsa biraz antipatiklik oluşturdu bende.

Antipatik bir adam, o yüzden Fenerbahce´liler nefret ederdin ondan. Ben Antipatik insanlari genel olarak cok severim, ve bu Adnan Bey´in fikirlerinden de dolayi baskan olmasini isterim. Ama oda Ünal Aysal gibi A deyip Z yaparsa, destegimizi cekmeyi de biliriz.

"Futbol basit bir oyun, zor olan futbolu basit oynamaktir", diyen bir futbol dehasi vardi zamaninda. Futbol´u yönetmek bana göre aynidir, zor olani basit bir sekilde yapmaktir. Zaten mesele en basiti ile basliyor, kazandigindan fazla harcamiyacaksin. Düzenli bir futbol ekonomisi olusturmanin temeli zaten orada basliyor... Bunu yapmayi herkes bilir, sonucta hepsi IS adami, ama belirli insanlarin isine gelmiyor.

Branchlar kisilip, üzerine birde AS´ler kapatilirsa kulüb üzerinden Kanser atmis gibi olur.

Antipatik bir adam, o yüzden Fenerbahce´liler nefret ederdin ondan. Ben Antipatik insanlari genel olarak cok severim, ve bu Adnan Bey´in fikirlerinden de dolayi baskan olmasini isterim. Ama oda Ünal Aysal gibi A deyip Z yaparsa, destegimizi cekmeyi de biliriz.

"Futbol basit bir oyun, zor olan futbolu basit oynamaktir", diyen bir futbol dehasi vardi zamaninda. Futbol´u yönetmek bana göre aynidir, zor olani basit bir sekilde yapmaktir. Zaten mesele en basiti ile basliyor, kazandigindan fazla harcamiyacaksin. Düzenli bir futbol ekonomisi olusturmanin temeli zaten orada basliyor... Bunu yapmayi herkes bilir, sonucta hepsi IS adami, ama belirli insanlarin isine gelmiyor.

Branchlar kisilip, üzerine birde AS´ler kapatilirsa kulüb üzerinden Kanser atmis gibi olur.

Gelirse bizim yeni Aziz Yıldırım'ımız olur. Tabii bu ne kadar bizim için iyi o da tartışılır.

Bu adam Adnan Polat v2, yemece takımı.
Program dinlerken dikkat ettim, büyüme-küçülme konusundan bahsederken ''borcları azaltmak için gerekirse daha da büyümek, cıtayı dahada yükseltmek gerekir'' gibi birşey demişti. En basta burdan Adnan Polat'la zıttır. Ayrıca büyüklerim benden daha iyi bilebilir fakat kendi 20 yıllık hayatım boyunca hatırladığım en kötü Galatasaray baskanı Adnan Polat'tır. Kim gelirse gelsin, ondan kötü idare edeceğini zannetmiyorum.

Türkiye'de gereken başkan tarzı bu. Bizim Aziz Yıldırımımız olur ama Öztürk tamam teknik ekibe karışmaz ama sürekli bildiğini okur.

Ben baştan beri onu istiyordum Aysaldan sonra, uzun yıllar hizmet edebilecek, hakkımızı yedirmeyecek bir adam.

Terim olayında politik konuşuyor araları iyi olmaz Terimle.

Yönetimden ayrıldıktan sonra Galatasaray Divanını hiçe sayarak her fırsatta medyada camiaya zarar verecek açıklamalar yaptı. Sırf bu yüzden istemiyorum Adnan Öztürk'ü. Yoksa Adnan Polat karşısına çıkardığı proje ile gayet sevdirmişti kendisini. Futbolu Chelsea'yi, Manu'yu yöneten profesyonellere devretmek gerçekten heyecan verici bir başlangıç fikriydi. Adnan Öztürk bana göre üstü çizilecek bir isim değil. Ancak çok kavgacı ve çok sivri. Belki biraz daha pişmesi ve tecrübe edinmesi gerekiyor. Bu süreçte yaptığı hataları görebilecek olgunluğa eriştiğinde başkan olursa hem kendisini harcamaz, hem de camiaya çok faydalı olur.

Artık genç, vizyonlu, karizmatik bir başkan seçmenin zamanı geldi. Adnan Öztürk'ün başkan olmasını gönülden istiyorum şahsen.

Program dinlerken dikkat ettim, büyüme-küçülme konusundan bahsederken ''borcları azaltmak için gerekirse daha da büyümek, cıtayı dahada yükseltmek gerekir'' gibi birşey demişti. En basta burdan Adnan Polat'la zıttır. Ayrıca büyüklerim benden daha iyi bilebilir fakat kendi 20 yıllık hayatım boyunca hatırladığım en kötü Galatasaray baskanı Adnan Polat'tır. Kim gelirse gelsin, ondan kötü idare edeceğini zannetmiyorum.
40 yasindayim 9-10 yasindan beri galatasarayi takip ederim en kötüler adnan polat bir canaydin iki

Galatasaray'in hedeflerine uymayan bir zat. Ancak bos konusup durur koltuk sevdalisi. Yabanci siniri 3 olsun diyen zat vizyondan bahsetmesin.

Geri
Üst Alt