Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Sanırım Adnan Polat gitsin, şu şu gelsin diye kim diyor demek istedin.

Adnan Polat istifa etmelidir diyen çok var burada...

Rijkaard gideceğine Adnan Polat gitsin diye çok yazdım maçlardan sonra. Ama şimdi ikisinin de gitmesi hayırlı değil. Burda her söyledği yalan demiyorum ama bikaç yerde yalan konuştu.

klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor:)

profesyonellige bak

bu foruma girseler daha once haberleri olurdu kac mac oynadigindan:)

kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersiniz:) adamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor:)

bu sorulunca da transfer sezonu cok yogunduk diyor

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

Bu soruyu sormak için çağırmışlar zaten. Rijkaard da bunu merak etmiş. Ne yani çağırmışlarsa ? Kıçı kırık bi oyıuncu, tabi ki gelecek. Ne yani jovanovic İStanbul'a boşuna getirdiği için mi başkana bu kadar sallıyorsun. Galatasaray klübü büyüktür, ne prekazi ne Adnan Polat ondan büyük deüğildir. Herkes haddini bilsin. Jovanovici kakalamaya çalışan Prekazi gözümde bitmiştir. Sen başkna yalancı demeye devam et

klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor:)

profesyonellige bak

kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersiniz:) adamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor:)

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

Amerikada ki sayın futbol elçimiz..Dön gel ve bizi profesyonel yap lütfen..

@Serdar_Burak; Sen Türkiye'deki transfer taktiklerinden pek haberdar değilsin sanırım. Türkiye'de bonservis bedelleri artmasın diye bu tür yalanlamalar olur, bu bir transfer taktiğidir anlatabildim mi?

pardon sayin fresco

ticaret heryerde ticaret :)

ya ben bi reklamdan sonrasını kaçırdım gibi ..hani misi A seçeneğiydi o olmazsa b c ile kesin anlaştık onlardan biri alınacaktı dedi..acaba misi olmazsa yerine alınacak futbolcuların isminide söyledimi başkan.aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ?

hayır onların isimlerini vermedi.

konu nerden nereye gelmiş..

başkan polatı samimi bulduğumu söylemeliyim,elbetteki bir kulüp başkanı bağlı bulunduğu kurumu küçümsetmek istemez ancak 3 saatlik programdan ben genel olarak şu sonucu çıkardım;

başkan şirket birleşimi ve mali düzenin yapılandırılması 5-10 şampiyonlıkdan daha önemlidir bizde bu düzende ilerledik.

sanırım bu herşeyi açıklıyordur,2012 yılındaki uefa kriterlerinide göz önünde tutarsak mali yapılanma şarttı,biz asıl meyveleri gelecek yıl yiyeceğiz gibime geliyor.

başkanın bence yanıltıcı olarak söylediği konular,transferlerin geç olduğu konusunda hem fikir olmaması ve fatih terim konusunda görüşmediğini söylemesi.

işin gerçeği fatih terim konusu terimin istediği tek adamlık mevzusundan ötürü kabul edilmedi,polat risk almak istemiyor dolayısı ile terimin gelmesini şuan için erken görüyor ancak şuanki yapılan transferler ile türkiye ligini şampiyon yapamassa reijkaard ile sözleşme uzatılmaz,her ne kadar 2-3 yıl bizimle kalacak desede bu günü kurtarma amaçlı sözlerdir.Reijkaard sadece türkiye ligini kaldırmaz ise şu kadro ile hakikatten bıraksın derim.Mevcut şu kadromuz türkiye ligini rahat götürmesi gerek.Oynatacağı futbol artık daha önemli ama polatın ara sezonda 20 yaşlarında forvet almak istediklerini söylemesi yeni bir oyuncuyu gözlerine kestirdiklerini gösteriyor.

taraftarada söylediklerine katılıyorum,tribünler eski tribünler değil polat çok güzel konuşdu o anlamda.madem stada geliyorsunuz adam gibi traftarlık edilmesi lazım,ne bi hava ne bir ambiyans var stadamızda kabul edelim.Bazı şeyleri değiştirmek gerek ve polatın ekim itibari ile bu işlerle ilgileneceğini düşünüyorum zira kendiside futbolla daha fazla ilgileneceğini söyledi.

Kısacası polat önce para sonra aş demeye getirdi 3 saatlik programda.polat kafasına koymuş,ne yapıp edip mali açıdan feneri geçmek istiyor,böyle bir şey zaten prestij ve psikolojik bakımdan klübü avantajlı kılar zira stad,store yapılanması,şirket birleşimi ve riva mali açıdan klübü çağ atlatacak adımladı ve polat buna çok yaklaşdı.

bence sportif başarı bu yıl yönetim bazında 2. planda ama mevcut kadro ile türkiye liginde şampiyonluk yaşamamız lazım,hem psikoloji hemde prestij açısından bu önemli.

son olarak aslantepe kombinelerinin 3 yıllık olması iyi olmadı,bu çok uzun bir süre ve her dönem gelmek isteyenlerin önünü kapayacak bir tercih,bence iyi olmadı bu kombine olayı ama getirisinin büyük olduğu bir gerçek..

Yahu arkadaşlar insaf edin,Riijkard beğenmiş Javonovic'i neden Prekaziye suç buluyorsunuz ? Adam maddi kısımlara karışmamış bile.

arkadaşım B.Dortmund un yıllardır ne başarısı var ki yılda 75 bin kombine satıyor.Her maç 80 bine yakın taraftar izliyor.

Onlar farklı onlara hep saygım olmuştur ve olacaktır. Sanırım taraftar ortalamasında birinci oluyorlar. Takımlarına en çok bağlı olan taraftarlardan biri. Bağlılıktan kastım her şartta desteklemektir. Türkiye'de de bunu en iyi yapan bana göre Bursaspor taraftarıdır. İkinci lige düşüldüğü zamanlarda bile stat full çekiyordu.

arkadaşım B.Dortmund un yıllardır ne başarısı var ki yılda 75 bin kombine satıyor.Her maç 80 bine yakın taraftar izliyor.

aynen katılıyorum. sen takımını sevdiğin için mi kombine alacaksın yoksa yıldız transferler için mi ? b. dortmundda bi tane yıldız söyleyin bana ? veya baroş kadar bi adam ? yok ama adamların sattığı kombinenin haddi hesabı yok

profesyonellige bak

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

At gözlüğü var anlaşılan sende.Adnan Polat eğer kabul etselerdi,1 yıl kiralayacaktık,beğenirsekte 1 m dolar verip alacaktık dedi.Adamlar bunun üzerine fiyat arttırmış.

Adam boşta ha biz gitmişiz,ha o gelmiş

Biz mi dedik bonservisini Partizan'dan al diye ? -yok

Bonservissiz oyuncu 1 milyon € bonservis istiyor,ödeme kime yapılacak ? -şahsa

bu oyuncu 4 sezonda 30 maç niye ? - kemküm

Alacaksın ki geirmişsin İstanbul 'a. 30 maçı beğenmiyorsan almaya yeltenip eski futbolcumuzu mağdur etmezsin. Bu konuda Prekazi 'ye daha çok güveniyorum.

sahibinin fanatik fb li olduğu reklam vererek maddi yarar sağlayan bir adamın ferit şahenkin spor kanalından ne beklersinizki...bir tane ideol olmuş GALATASARAY LI YOK KANALDA.

ya ben bi reklamdan sonrasını kaçırdım gibi ..hani misi A seçeneğiydi o olmazsa b c ile kesin anlaştık onlardan biri alınacaktı dedi..acaba misi olmazsa yerine alınacak futbolcuların isminide söyledimi başkan.aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ?

İsim vermedi renktaş, son ana kadar misi yi bekleme kararı aldık dedi.

Aynen ya.4 sezonda 30 maç oynamış bir adamı sen nasıl da Galatasaray'a önerirsin?

Ki bir arkadaş paylastı az önce gecen yıl bjk yada önermış bu oyuncuyu istanbula gelmıs almamıslr onlarda sanırım

Jovanovic'i kaç kere izlediniz de kalitesiz topçu olduğuna karar verdiniz? Rijkaard izlemiş beğenmiş işte, Prekazi gibi adam referans oluyor ki kendisi İliç'e de referans olmuştu. Size ne oluyor anlamıyorum.

Prekazi yamıyacaktı gibi cümleler kurmayın.A.Polat kendisi söyledi Prekazi ekonomik konuya girmedi diye.

Jovanoviç'in menejerinin çakallığı olay

Geri
Üst Alt