Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

İnsua için az önce 2 aydır gündemdeydi dedi. Şimdi ise süpriz oldu diyo :asd:

2 Aydır sol bek transferi gündemdeydi,insua ya gidildi ama reddedildi,yeni teknik direktör karar verecek dedi liverpool,bunun üzerine çağlar alındı,çağlar sakatlandıktan sonra son dönemde tekrar insua ya dönüldü ve alındı.

tek rakibimiz fener demesini sevmiyorum. ligde kaç tane takım var eli ayağı düzgün olan hala tek fb diyor

Hani Jovanoviç'le görüşmemiştiniz?

Rijkaard santrofor istememiş :D

Topluca gülüyorum :D :asd:

Hakkaten olabilir ha, takımında düzenli forma şansı da bulamıyordu sanırım. Olursa muhteşem ötesi olur. Yılın en iyi transferlerinden birini yapmış oluruz.

Aynen. Sercan'dan daha iyi transfer olmaz bence. Oyun stili aynı Baros, son vuruslarınıda gelistirdimi harika olur. Ama Bursa bırakmaz sanki.

Sol bek için İnsua 2 ay önce listemizdeydi, ancak Liverpool vermeyince konu kapanmıştı. Hakan ve Çağlar'ın yokluğundan dolayı sol bek transferi gerçekleştirmek istedik son dakikada ve bu isim İnsua oldu,

Demek istedi. Biraz kıvrımları çalıştırın.

aynen

Geçen sene Trabzon maçından sonra "futbolda azıcık şansın olacak demişti" Rıdvan :D

Sol bek için İnsua listemizdeydi, ancak Liverpool vermeyince konu kapanmıştı. Hakan ve Çağlar'ın yokluğundan dolayı sol bek transferi gerçekleştirmek istedik son dakikada ve bu isim İnsua oldu,

edit.

Yahu adam Insua'yı alabilmemiz sürpriz oldu dedi, son anda ikna oldular vermeye dedi. Dinlemiyor musunuz nedir anlamadımki..

Yanlış anlamışız o zaman. Evet ilk önce Insua'yı vermeyeceklerimni açıklamış Liverpool. O zaman bir çelişki yok. :)

Bence gayet güzel bir program oldu. Dobra dobra herşeyi anlattı tabi içinde yalan yoksa.

Açıkcası ben tatmin oldum başkanın açıklamalarından ve inanmak istiyorum.

Rıdvan üstada göre defansın sırtına çarpıp kaleciyi ters ayakta bırakan toplar için de sırtını dönmemesi lazımmış futbolcuların, ön tarafta çarpıp girebileceği bir şey yok mu Rıdvan'ım?

Finans rekabette yavaş yavaş Fener'i yakalayacakmışız. Bi zahmet artık. :o

F. Tekke'yi 12 yaşından beri almak istiyordum ve bu şansı bulmuşken almak istedim. Belliki şartlar uymadı derken, F. Tekke yedek kalmayı kabul etmedi.

Zaten santrafor gerekli değil diyordu teknik heyet, ben sadece F. Tekke isteğimden dolayı yapmak istedim ama olmadı.

Demek istedi, santrafor konusunda anlamak istemeyenler.

Sol bek için İnsua 2 ay önce listemizdeydi, ancak Liverpool vermeyince konu kapanmıştı. Hakan ve Çağlar'ın yokluğundan dolayı sol bek transferi gerçekleştirmek istedik son dakikada ve bu isim İnsua oldu,

cevir kazi yanmasin:)

direk o laftan belli, daha once solbek icin FR ye caglar yeter dedik dinlemedik

Allah yuzumuze saplagi patlatti mecbur onun lafina geldik demek istedi

İlk önce insua vermiledi. T.Direktör yeni olduğu için izleyip karar verilecekmiş. Çağlar sakatlanınca istedik aldık dedi. Çelişki yok.

2 yıldır gelmeyen başarısızlık :asd:

Başkan oruç tutmuyor :D Öğle yemeği yemiş.

Geri
Üst Alt