Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

ridvan telefondan neden bahsetmedi hesab sormadi acaba hani baskan ile konusmustu ve misimovicten vazgecilmisti :D

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

Insua 'dan başka adam mı yokmuş sol bek için? Liverpool TD 'si 2 gün önce mi geldi? Adam transfer istedi sen yapmadın. Karpaty eleyince ha bu adam haklıymış diye al sana sol bek.

Olay öyle değil

İnsua'ya biz Çağlar'ı almadan önce gittik ama alamadık. Çağlar'ı aldıktan sonra sol bek sıkıntısı giderilmişti ama Çağlar sakatlanınca,Hakan Balta'nın formsuzluğu eklenince ve üstüne bir Rijkaard'ın yoğun istekleri üzerine,tekrar insua'yı istedik ve bu sefer verdiler.

olay budur.

Ben bu olayı İnsua transferinden sonra ki gün anlatmıştım.

Hatta Jovanonic transferin bile belki bu yüzden iptal edilmiş olabileceği yorumları yapıldı ama alakası yokmuş :)

Öyle veya böyle oraya çıkması ve konuşması az da olsa içimi rahatlattı.. Umarım Galatasaray'ımız utandırmaz bizi..

madem devre arasında genç Baros tarzı adam istiyorsun, araştırmalara başladınız al be başkan Huddersfield Town'dan Jordan Rhodes'ı. Geçen sene transfer önerilerinde de bahsetmiştim bu adamdan, geçen sezon 11 bu sezon 1 maçını izledim gerçekten çok beğendim bu adamı (2009/10 lig+kupa toplam 49 maç 23 gol, 2010/11 5 maç 4 gol).

1990 doğumlu 1,85 boyunda hava toplarında etkili, sutları sert, nispeten süratli ve en önemlisi çok fırsatçı, derinlemesine koşuları baya iyi tahminen enfazla 1m euro gibi bir rakama biter bu iş, ama işte İngiltere Coca Cola League 1'de bizim klup bu adamın varlığından haberdar olur mu, izler mi, ilgilenir mi bilemem.

Dinlediğim kadarı ile benim açımdan tatmin edici oldu....

adnan polat desteği tekrar kendine çevirecek gibi

ahmet çakar olayında tepkisi böyle mi? olmalıydı onu mahkemeye verip darmadağın etmeliydi?

aziz yıldırıma yapsa çakar, aziz onu bir güzel benzetirdi.

g.saray başkanı yumruğunu masaya sert vuran biri olmalı acımamalı...........

Beyler, Liverpool Konchesky'i alma noktasına getirdi, Insua'yı da bize verdi işte olan bu. Öbür türlü o iş de olmayacaktı. Diego gitti Miso geldi, Konchesky gitti, Insua geldi.

Vallaha terapiden çıkmış gibi içim rahatladı. En azından başkandan samimi cevaplar aldık, Rijkaard, Sezgin, Prekazi, Medya hususu açıklığa kavuştu.

Jovanovic transferide menajerlerin şerefsizliğiymiş.

varya o kadar cok delikler yakaladimki laflarinda hic bir seyde kalkip da

aaaaa ben yanlis dusunuyormusum demedim

her koseye sIkIstigi konuyu parada anlasamadik diye kesip atti, insanlari kirmasi, fenere ezilmesini, bu tarz her elestri konusu parada anlasamadik lafiyla bitti

ama gel gorki en buyuk tezi de finansal olarak duzluge cikmamizmis

insuayla ne zaman ilgilenmisiz? ne zman almisiz? Liverpool ne zaman teknik direktor degistirmis?

guldurmeyin beni

yazik

ama bu tabi sadece benim kisisel goruslerim her GS taraftari istedigi baskani destekleyebilir.

Beyler, anlıyorum ve hepimiz bu seneki başlangıçtan dolayı üzgünüz.

Ancak birazcık yanlı olmadan, düşünerek dinlerseniz Adnan Polat'ı,

Biraz farklı olur.

Başkanın açıkladığı bazı şeyleri ben önceden açıklamıştım.

Rijkaard'ın forvet istemediğini,ısrarla sol bek istediğini,İnsua olayını,transferlerde Rijkaard pozisyon belirtiyor -bazen isim belirtiyor Stoch örneğinde olduğu gibi - yönetim oyuncu buluyor Rijkaard a sunuyor onay verirse alınıyor. vs vs vs

Geri
Üst Alt