Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

Olay öyle değil

İnsua'ya biz Çağlar'ı almadan önce gittik ama alamadık. Çağlar'ı aldıktan sonra sol bek sıkıntısı giderilmişti ama Çağlar sakatlanınca,Hakan Balta'nın formsuzluğu eklenince ve üstüne bir Rijkaard'ın yoğun istekleri üzerine,tekrar insua'yı istedik ve bu sefer verdiler.

olay budur.

Ben bu olayı İnsua transferinden sonra ki gün anlatmıştım.

Hatta Jovanonic transferin bile belki bu yüzden iptal edilmiş olabileceği yorumları yapıldı ama alakası yokmuş :)

öyleyse çağlar sakatlanmasa 3 yabancı oyuncuyla kapatıcaktık transferi.e başkan geçen sezon sonu rijkaard 4 yabancı topçu istedi mevkileri belirledi demedi mi? insua olmayınca mı yerine başka yabancı alternatif yerine çağlara gidildi? nerden tutsan elinde kalıyor...

Ya ben bu kadar kendi başkanına güvensiz,kendi başkanına hakaret eden taraftar topluluğu görmedim..

Ayağınızı biraz gazdan kesin yahu ayıptır..

Bencede adma keita prekazi kaonularında çok kızıyordum açıklaması çok geçerlıydı birazda medya taraftarımızı iyi gaza getırıyo artık Adnan Polat ağzıla kuş tutsa bazı kafalara hoş gözukemıycek...Medya bazı kesimleri parmağında çok iyi oynatıyor

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Jovanovic transferide menajerlerin şerefsizliğiymiş.

Aynen. Adamlar 1 isterken biz 1.3 veriyoruz bir anda 1.5 istiyor birde klübe filanda değil direk menajer kendi keyfi için istiyor . İyyyyiki almamışız beter olsun 4 yılda 30 maç oynamış peehhh bide saatlerce bu kazma'yı konuşuyordunuz.

madem devre arasında genç Baros tarzı adam istiyorsun, araştırmalara başladınız al be başkan Huddersfield Town'dan Jordan Rhodes'ı. Geçen sene transfer önerilerinde de bahsetmiştim bu adamdan, geçen sezon 11 bu sezon 1 maçını izledim gerçekten çok beğendim bu adamı (2009/10 lig+kupa toplam 49 maç 23 gol, 2010/11 5 maç 4 gol).

1990 doğumlu 1,85 boyunda hava toplarında etkili, sutları sert, nispeten süratli ve en önemlisi çok fırsatçı, derinlemesine koşuları baya iyi tahminen enfazla 1m euro gibi bir rakama biter bu iş, ama işte İngiltere Coca Cola League 1'de bizim klup bu adamın varlığından haberdar olur mu, izler mi, ilgilenir mi bilemem.

ingiliz oyuncuları almak kolay değil ama

Adnan Polata asla Güvenmiyorum.Cevapları hiç ciddi gelmiyor ve doyurucu değil.GALATASARAYA CAMİAYA FUTBOLCULARA SAHİP ÇIKACAK DÜRÜST BİR BAŞKAN İSTİYORUZ !!!

Yediği o kadar sözden sonra Asla Güvenmem artık Adnan Polata...

Açıklamaları tatmin edici gelmedi. Ne Prekazi konusunda, ne de Haldun Üstünel konusunda.

Ayrıca tünelin ucundaki ışık muhabbetini 2009 yazında Ali Kırca'nın programında da yapmıştı. :o

dinlediklerimden anladığım fatih tekke olayı gerçek. bu çocuk önce bize gelmek istedi , ama bizimkiler herzamanki gibi para bahanesiyle beşiktaşa kaptırdı. bakın iyi oyuncu mu değil mi yi tartışmıyorrum , eğer sen forvet isstiyorsan fatihi kaçırma ....

Beyler başkan kendi sitesini yalanladı...

Jovanovicle ilgili görüşmedik çağırmadık dediler...

Başkan Anlaşamadık dedi...

Çelişkili ifadeler tatmin olmadım...

Tatmin olmadım

Sürekli Fenerbahçeyle kıyas yapması büyük hataydı

İnsuaya gelene kadar bir sol bek çağlar sakatlanınca transfer edilmeliydi.

Hiç bir teknik adam ben futbolcu istemiyorum demez. Rijkaard forvet istememişmiş sen adama dersen bütçe bu adam da gidin bari misimoviçi alın beni BAM dan kurtarın der istemez. Kim forvet istemiyor ya yemeyin bu milleti

Prekazi olayında da en azından prekaziye bir gönül alma yapılmalıydı geçildi yazık

daha çok şey var yazacağım da neyse

İstemiyorum seni başkan görmek bu kulüpte. Sezginini de al git. Sarpı serdarı da alın

İnsua son yılların en nokta transferi.Bunu geç anlayacaksınız.Tr de zaten sol bek sıkıntısı varken,bu adam çok göze batacak bence.Bide forvette alternatifimiz olsa iyi olcaktı

öyleyse çağlar sakatlanmasa 3 yabancı oyuncuyla kapatıcaktık transferi.e başkan geçen sezon sonu rijkaard 4 yabancı topçu istedi mevkileri belirledi demedi mi? insua olmayınca mı yerine başka yabancı alternatif yerine çağlara gidildi? nerden tutsan elinde kalıyor...

kazi cevirmeye devam ugur, herseyin bir aciklamasi vardir elbet:)

ben hala anlamadim insua surprizmiydi? 3 ay onceden beri istiyormuyduk? 5 transfer isinin icindemiydi:)

Kimse hırsla konuşup yazmasın. Tamam herkes üzgün Avrupa'dan elendiği için ve ligde 2 mağlubiyet olduğu için ama, Adnan Polat çıktı ve akıllarda bir tane bile soru işareti bırakmadan herşeyi iki buçuk saat konuştu. Böyle bir zorunluluğu olmaması halde hemde.

Aynen. Adamlar 1 isterken biz 1.3 veriyoruz bir anda 1.5 istiyor birde klübe filanda değil direk menajer kendi keyfi için istiyor . İyyyyiki almamışız beter olsun 4 yılda 30 maç oynamış peehhh bide saatlerce bu kazma'yı konuşuyordunuz.

merak ediyorum belgrad tan kaç para kopardılar. ellerindeki fırsatı kendileri iteklemiş valla.

Ben hala yönetim istifa diyorum ama böylede yönetim zor bulursunuz diyorum :D

Evet kendimle celiskiliyim :D

Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme yalanlama gelmesi normal kulüpten.

Geri
Üst Alt