Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme yalanlama gelmesi normal kulüpten.

yok oyle birsey

bunun resmisi gayri resmisi yok

Sportif AS zaten gorusmeleri bildirmek zorunda degil, sirket kurulumu BJK ile ayni degil, uydurmayin

politika bunun adi sercan

Tayyip niye hergun TV de sence?

Hayır ben genel anlamda birşey demiyorum, sadece bugun ki konuşmalar için dedim. Ayrıca aman siyaset olarak örnek verme bana, sonra çıkar bir zıpçıktı sen nasıl ona o isimle hitap ediyorsun onun bir mevkisi var fln diye zırvalar uğraşamam gece gece.

İyi veya kötü bazı önemli soruların cevabı verildi..

Artık bu takımı beğensek veya beğenmesek bile desteklemek zorundayız.

Umarım taraftar mesajı almıştır.. ( Ali Sami Yen'i bu son dönemlerinde en iyi şekilde uğurlamak adına )

Şimdi artık herşey Rijkaard'ın elinde.

Devre arasına doğru genç bir forvet alınacağını söyledi.

Ufuk için güven duyulması beni sevindirdi.

Umarım herşey Galatasaray için en iyisi olur.

Hakan Şükür'ün TD Faruk Süren'in başkan olmasını isteyen o kadar malak var ki .. (:

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

Hayır açıklama yapmak zorunda değildi. 1000 tane haber var hergün.Hepsini açıklasın o zaman siteden. Prekazi herşeyi anlatınca veriştirdi Menajere. Nasılsa kimse bilmez etmez menajeri.

Açıklama yapmak zorunda işte Borsa,şirket, olaylarından dolayı. Açıklamayıda iyi oku.

Bu yönetim gitse kim gelecek? Mantıklı düşünün biraz, tamam eleştirebilirsiniz ama kim gelecek? Medyaya servis yapıp ahlaksızlığa başvuranlar mı? Yoksa kulübün mali durumu düzeldi diye üşüşen kargalar mı? Kime GÜVENECEĞİZ? Söyleyin hadi canlarım.

.

Zorunlu Açıklama

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır

Bold olan kısmı iyi okuyun. Gel kardeşim kiralık deneyelim beğenirsek seneye bonservisini alalım denmiş. Hayır demişler... Bu açıklamada görüşme olmamıştrmı demişler?

bu nasil bir yalandir yaaaa

hala siz inanin falan diyorsunuz

guldurmeyin beni

gozunuzu acin

Hayır ben genel anlamda birşey demiyorum, sadece bugun ki konuşmalar için dedim. Ayrıca aman siyaset olarak örnek verme bana, sonra çıkar bir zıpçıktı sen nasıl ona o isimle hitap ediyorsun onun bir mevkisi var fln diye zırvalar uğraşamam gece gece.

Görüpde mi yazdın yoksa görmeden mi ? :asd:

Avrupadan elenmemiz şansmış

kısacası aslanlar gibi tribünleri doldurup takıma sonsuz desteği verip 90dk susmayıp görevimizi yaparak bu takımla şampiyon olduktan sonra rijkaardla uzatılan sözleşme ile beraber yeni hedeflere gözümüzü dikmeliyiz.

Transferlerin gecikmesi haricinde prekazi olayı ve diğer konularla ilgili hala sallayan var ya,YUH! diyorum artık pes ya.

Ben kimseyi yalancı yerine koymuyorum.

"Yönetim istifa" cı da değilim.

Sadece çelişkili noktalar var, onu tartışıyoruz...

Herkese bir kulp bulup takmayın.

En büyük sorun bu Adem zaten. Biz en çok Adnan Polat'a güvendik uzun yıllar sonra. Hayal kırıklığmız da büyük oldu bu yüzden. O gitse gelene de güvenir miyiz ? Zor. Başkanlar her zaman sorun olmuştur Galatasaray için.

Geri
Üst Alt