Yunus Emre Aslan
Kırmızı Üye
- 23 Eylül 2009
- 2.485
- 0
- 1.146
Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı
.
Peygamber mi Galatasaray kulübü başkanı?
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peygamber mi Galatasaray kulübü başkanı?
bu nasil bir yalandir yaaaa
hala siz inanin falan diyorsunuz
guldurmeyin beni
gozunuzu acin
guldurmeyin beni
gozunuzu acin
guldurmeyin beni
gozunuzu acin
Bu yönetim gitse kim gelecek? Mantıklı düşünün biraz, tamam eleştirebilirsiniz ama kim gelecek? Medyaya servis yapıp ahlaksızlığa başvuranlar mı? Yoksa kulübün mali durumu düzeldi diye üşüşen kargalar mı? Kime GÜVENECEĞİZ? Söyleyin hadi canlarım.
Ağzına sağlık
Bu sezon Galatasaray 1000 tane isimle yazıldı. Hangi birine yapıldı. Olmaz böyle bişeyyok.
Büyüksün Başkan!
F. Tekke'yi 12 yaşından beri almak istiyordum ve bu şansı bulmuşken almak istedim. Belliki şartlar uymadı derken, F. Tekke yedek kalmayı kabul etmedi.
Zaten santrafor gerekli değil diyordu teknik heyet, ben sadece F. Tekke isteğimden dolayı yapmak istedim ama olmadı.
Demek istedi, santrafor konusunda anlamak istemeyenler.
guldurmeyin beni
gozunuzu acin
4 senede 30 maç yapan jovanoviç.umarım bu bazılarına başkana gereksiz saldırmamayı göstermiştir.prekazi ayıp etmiŞtir.NOKTA
Bence birazda bizim düşünmemiz lazım.GS liler hep forumlarda tünekliyo galiba bizim gibi.En çok taraftar bizde,facebookta dünyada en çok taraftar bizde.Ama stadda trabzona bile yetişemiyoruz.Taraftarların bunu sorgulaması lazım.A.madrid bile 50 bin kombine satmış.Biz 30 bin satsak A.polat uçan sabri gibi aslantepede takla atar valla
Siz o zaman şunu açıklayın. Adam resmen bankaların 3 milyon dolar vermemesinin, otel paralarında sıkıntı çekilmesinin, oyuncuların antremana çıkmamasının vs. tüm mali krizleri anlattı.
Birde 4 senede gelinen bu noktayı anlattı.
Adnan Polat'ı bende eleştiriyorum eyvallah. Hataları var ayrıca kendide kabul etti bunu. İyide şunu söyleyin,
Bu durumda bir tane bile Başkan adayı çıkmıyorken, şimdi aday olmayı düşünen KARGALARA mı güveneceğiz?
4 senede 30 maç yapan jovanoviç.umarım bu bazılarına başkana gereksiz saldırmamayı göstermiştir.prekazi ayıp etmiŞtir.NOKTA
abi tamam herşeyi sen biliyorusun en büyüksün. Oldumu tatmin oldun mu?
Yeni stada geçelim o stat dolar Uğur. Mesele stat İnönü'nün de koltuk sayısı bizden fazla mesela. Ali Sami Yen çok kötü bir stat şu şartlarda. Bundan sonra ortalamada en kötü 2. oluruz ki bence 1. olacağız 1-2 yıl sonra.