Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

4 senede 30 maç yapan jovanoviç.umarım bu bazılarına başkana gereksiz saldırmamayı göstermiştir.prekazi ayıp etmiŞtir.NOKTA

Bence birazda bizim düşünmemiz lazım.GS liler hep forumlarda tünekliyo galiba bizim gibi.En çok taraftar bizde,facebookta dünyada en çok taraftar bizde.Ama stadda trabzona bile yetişemiyoruz.Taraftarların bunu sorgulaması lazım.A.madrid bile 50 bin kombine satmış.Biz 30 bin satsak A.polat uçan sabri gibi aslantepede takla atar valla

Adnan baskanin yapmis oldugu celiskili ve yalan dolu aciklamalar beni yeterince memnun etti!! dobra dobra olmak bu memlekette suc sayiliyormus ogrendim.. baskana sallayan butun taraftara yuuuuhhhh olsun diyorum..

Siz o zaman şunu açıklayın. Adam resmen bankaların 3 milyon dolar vermemesinin, otel paralarında sıkıntı çekilmesinin, oyuncuların antremana çıkmamasının vs. tüm mali krizleri anlattı.

Birde 4 senede gelinen bu noktayı anlattı.

Adnan Polat'ı bende eleştiriyorum eyvallah. Hataları var ayrıca kendide kabul etti bunu. İyide şunu söyleyin,

Bu durumda bir tane bile Başkan adayı çıkmıyorken, şimdi aday olmayı düşünen KARGALARA mı güveneceğiz?

bu nasil bir yalandir yaaaa

hala siz inanin falan diyorsunuz

guldurmeyin beni

gozunuzu acin

Bu tarz şeyler her transfer döneminde her takımda olur. Fenerbahçe resmi sitesinde her gün 1000 ton yalan olmayan şeyleri yalanlıyor, diğer takımlarda aynı şeyleri yapıyor. Bunlar transfer fiyatının artmaması için uygulanan taktiklerdir. Yani bunu mu abartıyorsunuz? Anlamıyorum.

Siz sorduğuma cevap verin.

Bu yönetim gitse kim gelecek? Mantıklı düşünün biraz, tamam eleştirebilirsiniz ama kim gelecek? Medyaya servis yapıp ahlaksızlığa başvuranlar mı? Yoksa kulübün mali durumu düzeldi diye üşüşen kargalar mı? Kime GÜVENECEĞİZ? Söyleyin hadi canlarım.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

F. Tekke'yi 12 yaşından beri almak istiyordum ve bu şansı bulmuşken almak istedim. Belliki şartlar uymadı derken, F. Tekke yedek kalmayı kabul etmedi.

Zaten santrafor gerekli değil diyordu teknik heyet, ben sadece F. Tekke isteğimden dolayı yapmak istedim ama olmadı.

Demek istedi, santrafor konusunda anlamak istemeyenler.

arkadaş sen neden sureklı adnan polat bunu demek istedi şunu demek istedi diyerek sureklı mılletı terslıyosun.Bu yaptığın 1 değil 2 değil..burda bu kadar insan yorum yapıyor konuya. salak yerıne koyuyorsun farkındaysan

bu nasil bir yalandir yaaaa

hala siz inanin falan diyorsunuz

guldurmeyin beni

gozunuzu acin

Yazmayacam yazmayacam dedim ama dayanamadım renktas amacın Adnan Polatı ezmek ise basarıyorsun ama sadece kendi kendine...

Yukarıda gözünüzü acın demişssin sen de de ne goz var mıs be renktaş hiç kapanmıyor... :)

Boşuna debelenme burda benden sana tavsiye bu adam yani Başkanımız Sayın Adnan Polat en az 1 sene daha istesen de istemesen de başımızda :)

4 senede 30 maç yapan jovanoviç.umarım bu bazılarına başkana gereksiz saldırmamayı göstermiştir.prekazi ayıp etmiŞtir.NOKTA

Aynen ya.4 sezonda 30 maç oynamış bir adamı sen nasıl da Galatasaray'a önerirsin?

Bence birazda bizim düşünmemiz lazım.GS liler hep forumlarda tünekliyo galiba bizim gibi.En çok taraftar bizde,facebookta dünyada en çok taraftar bizde.Ama stadda trabzona bile yetişemiyoruz.Taraftarların bunu sorgulaması lazım.A.madrid bile 50 bin kombine satmış.Biz 30 bin satsak A.polat uçan sabri gibi aslantepede takla atar valla

Yeni stada geçelim o stat dolar Uğur. Mesele stat İnönü'nün de koltuk sayısı bizden fazla mesela. Ali Sami Yen çok kötü bir stat şu şartlarda. Bundan sonra ortalamada en kötü 2. oluruz ki bence 1. olacağız 1-2 yıl sonra.

Siz o zaman şunu açıklayın. Adam resmen bankaların 3 milyon dolar vermemesinin, otel paralarında sıkıntı çekilmesinin, oyuncuların antremana çıkmamasının vs. tüm mali krizleri anlattı.

Birde 4 senede gelinen bu noktayı anlattı.

Adnan Polat'ı bende eleştiriyorum eyvallah. Hataları var ayrıca kendide kabul etti bunu. İyide şunu söyleyin,

Bu durumda bir tane bile Başkan adayı çıkmıyorken, şimdi aday olmayı düşünen KARGALARA mı güveneceğiz?

Bunu kim dedi şimdi şimdi isism verir misin?

abi tamam herşeyi sen biliyorusun en büyüksün. Oldumu tatmin oldun mu?

yooo bu konuda senden dah bilgiliyim gorusmeyi bildirmemiz gerekmiyor

sirketin operating agreementi BJK nin kinden farkli

farkli denetleme sirketlerinin elinde farkli sozlesmelerle kurulduk.

bos bos konusuyorsun cevabini vermememi bekleme.

gozunuzun onunde yalanlar siralaniyor hala neler diyorsunuz

Benim baskanim kiytirik fenerli futbolcuyla sanssiziz top girmedi tarzi bir muhabbete girmez

resmen ridvan hakli hala top girmedi diyor

he oldu sans yuzunden oldu hep bu belalar

seni gorurdum ben 2 sene son maci kazansaydi fener sansi yaver gitseydi bakalim ne yapiyordun

seninki sans o sans degilmi

Daha önceki düşüncelerim için Adnan Polat'tan özür diliyorum.Verdiği cevaplar beni tatmin etti,aklımdaki soru işaretleri gitti.

Yeni stada geçelim o stat dolar Uğur. Mesele stat İnönü'nün de koltuk sayısı bizden fazla mesela. Ali Sami Yen çok kötü bir stat şu şartlarda. Bundan sonra ortalamada en kötü 2. oluruz ki bence 1. olacağız 1-2 yıl sonra.

Valla bizim taraftar profili öyle.Bir doymuşluk var.Ben yinede üzmitsizim.Bu ülkede Bursanın,trabzounun stadları bizden iyi ve büyük değil ama her maç full

Geri
Üst Alt