Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Prekazi'ye ya da diğer efsanelere sözüm yok ama şunu soruyorum cevap veren yok.

Bu takım kilit vurulacak duruma düştüğünde hangileri başkanlık seçime katıldı? Hangisi elini taşın altına koydu? Hangisi kulübü maddi açıdan baştan yaratmaya çalıştı?

şimdi yok oldu ...

Alacaksın ki geirmişsin İstanbul 'a. 30 maçı beğenmiyorsan almaya yeltenip eski futbolcumuzu mağdur etmezsin. Bu konuda Prekazi 'ye daha çok güveniyorum.

Eski futbolcumuz niye mağdur ? ben bunu çözemedim ?

Menajeri değil.

Bize önerdi (SADECE ÖNERDİ) -tamam

adam boşta -tamam gelsin görüşelim

Bazıları için tek efsane Adnan Polat olmuş. Prekazi haksız, Hakan haksız, Hasan haksız, Haldun haksız, Albayrak haksız, Davala haksız, Bülent Korkmaz haksız ama Adnan Polat haklı, büyük başkan !!

Bir de çıkıp "Prekazi adam değilmiş, bize yaptığı büyük ayıp" kıvamında mesaj atan şahıslar var ki ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne kadar ucuzmuş arkadaş adam harcamak. Siz Hagi'yi de harcarsınız, Popescu'yu da, Simoviç'i de. Yazıklar olsun.

Prekazinin suçu yok tek suçlu menajer. adam resmen 1 milyon euro yu kulübe değil benim cebime vereceksiniz demek istemiş. ayrıca şu senin saydığın futbolcular varya Hakan, Hasan, Davala , Korkmaz evet hepsini çok severim. ancak bi mikrofon uzatıldığı zaman sanki Galatasaray'dan Büyükmüşler gibi konuşmaları beni deli ediyor. Nedir bu ben Galatasaray'a Uefa kupası aldırdım ben Galatasaray'dan da büyüğüm havası anlamıyorum.

Anlamak istemiyorsmusunuz? :D Sorun 10 20 maç değil. Menajer söylediği sözün arkasında durmuyor. Galatasaray biraz ilgilenince hemen fiyat yükseltmiş.

Ya böyle birşey olabilir mi? Barcelona da mı talip transferin son gününde? Adam zaten elde kalmış. Buna inanıyorsunuz ya.

ya ben bi reklamdan sonrasını kaçırdım gibi ..hani misi A seçeneğiydi o olmazsa b c ile kesin anlaştık onlardan biri alınacaktı dedi..acaba misi olmazsa yerine alınacak futbolcuların isminide söyledimi başkan.aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ?

söylemedi ama bana göre emana ve jadson olabilir......

yav bu baskana sahip cikma falan olaylari nedir

ayni sey arda icinde yazilip duruluyor

kardesim performansa bakin oyle yorum yapin yahu

ardaya sahip cikmiyormusuz:)

adam swissotelde madridle takiliyor:)

Bu Jovanovic'i geçen sene Beşiktaş için de getirmiş Prekazi. Önceki sayfalarda bir arkadaş linkini de vermiş hatta.

Çok iyi bir futbolcu olsaydı çoktan B+ bir takım bu elemanı kapardı. Bence olay tam olarak başkanın anlattığı gibi değil ama Prekazi'ye laf söylemek istemedi.

Bazıları için tek efsane Adnan Polat olmuş. Prekazi haksız, Hakan haksız, Hasan haksız, Haldun haksız, Albayrak haksız, Davala haksız, Bülent Korkmaz haksız ama Adnan Polat haklı, büyük başkan !!

Bir de çıkıp "Prekazi adam değilmiş, bize yaptığı büyük ayıp" kıvamında mesaj atan şahıslar var ki ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne kadar ucuzmuş arkadaş adam harcamak. Siz Hagi'yi de harcarsınız, Popescu'yu da, Simoviç'i de. Yazıklar olsun.

Yazdıklarına imzamı atarım adaş. Eline sağlık. :tiphat:

evet prekazi her gun GS kapisinda futbolcu pazarlayan bir adam

anliyorum yasin itibariyle prekazinin ne demek oldugunu bilmiyor olabilirsin soyle analatayim

hani uefadan elendik diye uzuluyorsunya?

o uzuntunun sebebi bile prekazi denen adamin golu sayesinde.

bilmem anlatabildimmi

Evet ismi büyük bir İsim PREKAZİ . Ama Galatasaray'dan büyük değil !!!!!!!!!

Bu takım kilit vurulacak duruma düştüğünde hangileri başkanlık seçime katıldı? Hangisi elini taşın altına koydu? Hangisi kulübü maddi açıdan baştan yaratmaya çalıştı?

+1905

Verdim aga sallamadın :D

bence tekke alınmalıydı,sisteme cuk otururdu

Bknz: Balık hafıza

Adnan Polat İstifa Sezgini sarpı barışı ayhanı serdar aykutu hakanı serveti de al git

Başkan çok rahattı ama aynı zamanda çok sinirliydi.Takıma ve Rijkaard'a güveniyor ama medyadan artık bıkmış..

evet prekazi her gun GS kapisinda futbolcu pazarlayan bir adam

anliyorum yasin itibariyle prekazinin ne demek oldugunu bilmiyor olabilirsin soyle analatayim

hani uefadan elendik diye uzuluyorsunya?

o uzuntunun sebebi bile prekazi denen adamin golu sayesinde.

bilmem anlatabildimmi

Hmm tamam, Cüneyt tanman topçu önersin alalım, Simoviç önersin alalım, Hagi önersin alalım.. Dalga geçiyorsunuz heralde. Prekazi istiyor diye futbolcu alacak klüp değil Galatasaray. Mahalle takımı mı sandınız anlayamıyorum

Geri
Üst Alt