Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Ya böyle birşey olabilir mi? Barcelona da mı talip transferin son gününde? Adam zaten elde kalmış. Buna inanıyorsunuz ya.

Medya da da bu yönde haberler çıktı,Adnan polat söylemeden önce,şaka gibisiniz :O Galatasaray ın başkanına güvenmiyorsunuz kıçı kıytırık kurnaz menejerlere güveniyorsunuz ya pes doğrusu!

Burada Prekazinin bize olan hizmetini büyüklüğünü tartışmıyoruz konuyu o taraflara çekmeyin.

ya cd de var. ben sana bi cd ayarlıyayım mustafa sarp ı xaviden iyi gösteririm montajla . onlar mühim değil oyuncuyu canlı izlemek mühim

Cd md. Sen onu da izlemedin. İzlemediğin adam hakkında niye atıp tutuyorsun, niye adamı küçümsüyorsun? Prekazi zamanında İliç'i bu takıma öneren adamdır, İliç'in performansı ortada. Prekazi'nin oyuncu önermesi suç oldu, iyi mi?

yooo her tuccar gibi adamlari getirmeden once arastiracakti, gerek yok gelmeyin ihtiyacimiz yok diyecekti.

insanlik bunu gerektirir

Tüm mesele jovanovicin istanbula gelmesi mi ? Bu mudur yani mesele ? Telefondan mı transfer pazarlığı yapılacaktı ?

Yazdığım mesajın tamamını oku ilk önce sonra yorum yaparsın.

Okudum:

Anlamak istemiyorsmusunuz? :D Sorun 10 20 maç değil. Menajer söylediği sözün arkasında durmuyor. Galatasaray biraz ilgilenince hemen fiyat yükseltmiş.

Ya böyle birşey olabilir mi? Barcelona da mı talip transferin son gününde? Adam zaten elde kalmış. Buna inanıyorsunuz ya.

ya sizde ne komplocusunuz. başkan size yalan anlatıyor , sizde buna inandınız mı , yok daha neler hep palavra . gidin bi kendinize bakın ya Galatasaray Kulübü Başkanı diyor ki ;

Menajer 1 milyon euro yu cebine istedi . Ötesi var mı ?

Jovanovic konusunda tutarsızlık olduğu açık. Resmi sitede "bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi" diyor ama kiralık da olsa bu sezon için bir görüşmemiz olmuş. Demek ki resmi sitede yazan tam olarak doğru değilmiş. Ben olsam bunu sorardım Güntekin'in yerinde ama sormadı. Ancak onun dışında Prekazi'ye ve oyuncuya haksızlık yapıldığı konusu gayet iyi açıklandı. Prekazi'nin burada söyleyecek bir lafı olamaz. Tabi ben başkanın söylediklerini doğru olarak kabul etmek durumundayım. Koskoca Galatasaray Başkan'ının böyle bir konuda çıkıp da açık açık yalan söyleyeceğini sanmıyorum.

Fatih Tekke ve forvet transferi konusunda da şöyle bir durum olabilir. Polat Rijkaard'ın istemediğini açıklarken "Bu sezon haftada bir maç oynayacağız çoğunlukla" dedi, yani Avrupa'da devam ediyor olsak Rijkaard da istiyordu belki. Muhtemelen biz Fatih Tekke ile ilgili görüşmeyi Avrupa'dan elenme sonrasında forvet konusunda o son kararı almadan önce başlattık. Sonuçta bu bir süreç, Tekke Adnan Sezgin'le görüşmüş, o başkana söylemiş, görüşme için davet edilmişler, gelmişler, bir görüşme süreci olmuş ve belki bu arada biz Avrupa'dan da elenince görüşmeler olumsuz şekilde tamamlanmış, belki bunun için Fatih Tekke'ye Beşiktaş'ın ödediği ücretleri ödemedik. Belki de bunun için devre arasında genç bir forvet alternatifine yöneldik, ki uzun vadeli baktığımızda kaynağımızı genç bir forvetten yana kullanıp Baros'a uzun süreli ve gelişime açık bir alternatif yaratmak çok daha akılcıl olur. Tabi şu var ki keşke o alternatif önceden bulunsaydı bu transfer dönemine yetişseydi. Scout ekibi falan da yeni kurulduğu için yetişmedi anladığım kadarı ile.

Bunun dışında ben olsam soracağım bazı detaylar olsa da baya açıklama geldi. Özellikle bizim bazı konularda yönetime teknik eleştiri yaparken kendimizi çok rahat Rijkaard yerine koyduğumuz görülüyor, buna ben de dahil. Görünen o ki, Rijkaard Çağlar'ın sakatlığı ve Balta'nın formsuzluğunun yanında, Balta'yı stoperde de kullanabilme rahatlığını artırmak için yabancı sol bek transferini, yabancı orta saha transferinden daha gerekli gördü. Sonuçta kendisi, biz beğenmesek de Cana, Misimovic ve Elano yanında, geçen seneden tanıdığı Sarp, Barış, Ayhan, üçlüsünü, yeterli alternatif olarak gördü. Hatta buna Emre Çolak, Musa ve Cumhur da eklenebilir. Belki o bölgeye de birini isterdi ama yabancı kontenjanı doğrultusunda önceliği sol beke verdi. Elbette bir bütçe tarafı da vardır bu işin. Şu aşamadan sonra tercih Rijkaard'da olduğu için yönetime "Neden orta saha almadınız?" diye sallamak pek mantıklı değil.

yav bu baskana sahip cikma falan olaylari nedir

ayni sey arda icinde yazilip duruluyor

kardesim performansa bakin oyle yorum yapin yahu

ardaya sahip cikmiyormusuz:)

adam swissotelde madridle takiliyor:)

yazdıklarında hep bir yere sallama var. Galatasaray'ın içinden olsan kuyruk acın var diyecem artık.

arkadaşlar başkan programın başında kamp yapacak otel bile bulamıyorduk dedi siz hala Prekazi yi Jovanoviç i konuşuyorsunuz.Nerelerden nerelere geldiğimizi görmüyor musunuz ? Tamam sportif başarısızlık çok üzücü ben yenildiğimiz hafta işime konsantre olamıyorum ama mali açıdan da bazı şeyleri görmemiz gerek.Bu adam başkan olurken 1 Allah'ın kulu çıkıp da ben de varım demedi.

Adnan Polata 2 konuda her şekilde kızarım. 1 transferde gecikmelerin sürekli yapılması ve eksik yer hep kalması.

2. Adnan Sezgine olan güveni...

Bu 2 durumuda aşsa 10 yıl başkanımız kalsın. Çünkü tarifeli uçakla bile gidebilmek için sağdan soldan borç arayan klübü tekrar ayağa kaldırdı.

Cd md. Sen onu da izlemedin. İzlemediğin adam hakkında niye atıp tutuyorsun, niye adamı küçümsüyorsun? Prekazi zamanında İliç'i bu takıma öneren adamdır, İliç'in performansı ortada. Prekazi'nin oyuncu önermesi suç oldu, iyi mi?

ya adamı izleyip izlememem önemli değil. Partizan'ın t. direktörü izlemiş ki ilk 11 e koymuyor adamı. yetmez mi ?

yooo her tuccar gibi adamlari getirmeden once arastiracakti, gerek yok gelmeyin ihtiyacimiz yok diyecekti.

insanlik bunu gerektirir

Gerçekten anlama zorluğu çekiryorsun ya da anlamak istemiyorsun yönetime olan kininden dolayı.Bak teker teker anlatıyorum:

Oyuncuyla anlaşmışız menejerlerle anlaşmışız bu iş toplamda 1

m dolara oluyormuş,sonra ne olduysa şerefsiz menejerler 1m doları 1.5m euro ya çıkarmışlar,sonra bizimkiler de yok öyle diyip anlaşmaktan vazgeçmişiz.

Anladın mı?Ya da okudun mu diye sorayım.

Adnan polat iyi veya kötü şu anda GALATASARAY ı temsil ediyor onun üzerinden yapılan tüm ithamlar kişiliğinden çok GALATASARAY A zarar verir.5-6 yıl sonra çekilir yazlığına pirosunu içer ama ithamlar GALATASARAY ile anılır.biri çıkıp maçta şke yapsa ne olur.yıllar sonra klüpte o şike ile anılır haberi olmadığı halde iken( bu bir örnektir)bu durumdada adnan polat demek GALATASARAY demektir.örneğin hakan şükürü küstüren adnan polattır diyelim. ama medyada toplumdaGALATASARAY VEFASIZ OLARAK ANILIR OLAY.ONUN İÇİN İYİ VEYA KÖTÜ BAŞKANIMIZI DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ DOLAYISIYLA Galatasarayı desteklemiş oluruz.yandaş medyaya koz vermeyelim.FARUK SÜREN uefa kupası aldı diyenmi çok GALATASARAY uefa Şampiyonu diyenmi..her şey klübe kalır.BAŞKAN = KLÜP

Tüm mesele jovanovicin istanbula gelmesi mi ? Bu mudur yani mesele ? Telefondan mı transfer pazarlığı yapılacaktı ?

diegoyu alamasalardi, senin tek transferin jovanovic olsaydi

kewell cingene pazarligimizi kabul etmeseydi

insua surprizi gerceklesmeseydi

o zman gorurdum burada konusurken sizi

planli transferlermis

guldurmeyin beni, evet telefonda konusup arastirip bos yere polemik yaratmasalardi

sanki benim basimin altindan cikti bu rezillik

Geri
Üst Alt