Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

ulen bizim stad bitince aynen böyle mi olucak :D çok gösterişli len bu :D

5016__458-ttarena-vipkoltuk.jpg

O gösterişli hale dışarıdan bakınca nerdeyse büründü bile :)

Adnan Polata 2 konuda her şekilde kızarım. 1 transferde gecikmelerin sürekli yapılması ve eksik yer hep kalması.

2. Adnan Sezgine olan güveni...

Bu 2 durumuda aşsa 10 yıl başkanımız kalsın. Çünkü tarifeli uçakla bile gidebilmek için sağdan soldan borç arayan klübü tekrar ayağa kaldırdı.

Kesinlikle katılıyorum

Namık hiç sorma bir anda 10 kişi birden yazınca mesajları bulamadım. :) Ne yazmıştın tekrar alıntılayabilirsen bakabilirim.

En büyük sorun bu Adem zaten. Biz en çok Adnan Polat'a güvendik uzun yıllar sonra. Hayal kırıklığmız da bu yüzden böyle büyük oldu. Bundan önce ne Canaydın'a ne Cansun'a ne de Süren'e bu kadar güvenilmemiş olabilir mesela. Şu anki tepki olarak o gitsin diyoruz ama o gitse kim gelecek ? Gelecek olan beklentilerimiz karşılayacak mı ? Bunların hepsi muamma ve geçmişteki örnekleri olumsuz.

arkadaşlar başkan programın başında kamp yapacak otel bile bulamıyorduk dedi siz hala Prekazi yi Jovanoviç i konuşuyorsunuz.Nerelerden nerelere geldiğimizi görmüyor musunuz ? Tamam sportif başarısızlık çok üzücü ben yenildiğimiz hafta işime konsantre olamıyorum ama mali açıdan da bazı şeyleri görmemiz gerek.Bu adam başkan olurken 1 Allah'ın kulu çıkıp da ben de varım demedi.

+1905 anlamazlar renktaş . bazılarının sevdası renklere değil transferlere

Başkan'ın çoğu açıklaması bana inandırıcı geldi Haldun Üstünel konusu hariç.

Ayrıca bu konuşmadan sonra oyuncu,taraftar,teknik ekip ve yönetim arasında daha sıkı bir bağ oluşacağını umuyorum belki bu şekilde rahat günleri görürüz.

Adnan Polat'ı yabana atmayın derim kendiside ifade etti takıma yeteri kadar zaman harcayamıyor çünkü Stad,riva,kıbrıs,çadır,spor salonları gibi projelerin peşinden çok koşuyor ve bunların çoğunu bitirme aşamasına gelmişiz bundan sonra takım ile daha çok ilglinecektir.

Riva'dan gelecek paranın çarçur edilmeyeceği ve tekrar yatırıma dönüşeceğini öğrenmek rahatlattı beni.

Rıdvan'a her konuda kapak takması ve Rıdvan'ın heycandan konuşamadığı anlarda Güntekin'in Rıdvan'a tercümanlık yapması beni çok güldürdü :D

Son gün mü aklına geldi Prekazi ?

1 hafta önce çağırabilirdin madem ilgileniyorsan.Adamın boşta kalma riski vardı sonuçta

Yani mesele bu mu ? Galatasaray başkanına jovanovic için mi saldırıyorsunuz . Yani ilgilenip ilgilenmediğimizi bildirmek zorunda mıyız. Bu ne ya! Galatasaray burası,Galatasaryın işine geliyorsa son saniye de çağırabilir. Prekazinin veya jovanovic mi önemli Galatasarayın çıkarları mı

diegoyu alamasalardi, senin tek transferin jovanovic olsaydi

kewell cingene pazarligimizi kabul etmeseydi

insua surprizi gerceklesmeseydi

o zman gorurdum burada konusurken sizi

planli transferlermis

guldurmeyin beni, evet telefonda konusup arastirip bos yere polemik yaratmasalardi

sanki benim basimin altindan cikti bu rezillik

programı izleyebildin mi bilmiyorum ama başkan alternatiflerimiz var dedi. o yüzden bilip billemeden sallamayın

4 senede 30 maç yapan adamı öneren Prekazi!

Valla Prekazi gerek maç yorumunda gerekse maçtan sonra panik havası içinde bu oyuncuyu satmaya çalışıyor Galatasaray'a .. Kimmiş bu adam, kıçı kırık bi takımda 4 sene de 30 maç oynayan adam..

Kaç kere daha yazacaksın aynı lakırdıyı.?

Prekazi önermiş, Adnan Polatın dilinden düşürmediği Sezgin ya'da klub içinde birileri futbolcunun kaç maç oynadığını araştırmamışlar mı.? Klup Prekazi, menejer ve futbolcuyu iftara mı çağırmış.? Parasal meseleleri halledemedik futbolcuyu alamadık yerine seninle görüşmeye geldikten sonra şu kadar oynamış bunu yapmış demen ve bunu yeni öğreniyor olman saçmalıktır.

Adnan Polat, Ümit Davala'yı, Hakan'ları, Suat Kaya'yı, Ergün Pembe'yi vs. bu kulube transfer eden kişidir. Bunu kendi açıkladı zaten.

Alın direk ağzından;

- "Dünyanın büyük kulüplerinde, efsane futbolcuları futbolu bıraktıktan sonra kulüplerinin alt yapılarında çalışmaya başlıyorlar. Ama bizde "gel 15 yaş alt grubunun başına geç" diyince, "bize bunu mu lâyık gördünüz?" diyorlar. Tugay Kerimoğlu alt yapının başına geçince, "ekibini istedeğin gibi sen kur. eski takım arkadaşlarından istediğini ekibine al ve F. Rijkaard'ın sistemi doğrultusunda alt yapıyı yönetin" dedim.

Yahu Hakan Şükür'ü, Okan'ı, Suat'ı, Bülent'i ve diğerlerini bu takıma kazandırarak efsane kadroyu oluşturan Adnan Polat'tı arkadaşlar. Bu adam o zamanda geleceğe hamle yapmış yine başkaları yemişti, şimdi de ekonomik açıdan hamle yaptı onu da başkaları yemeye çalışıyor. Sizde onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Bazıları için tek efsane Adnan Polat olmuş. Prekazi haksız, Hakan haksız, Hasan haksız, Haldun haksız, Albayrak haksız, Davala haksız, Bülent Korkmaz haksız ama Adnan Polat haklı, büyük başkan !!

Bir de çıkıp "Prekazi adam değilmiş, bize yaptığı büyük ayıp" kıvamında mesaj atan şahıslar var ki ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne kadar ucuzmuş arkadaş adam harcamak. Siz Hagi'yi de harcarsınız, Popescu'yu da, Simoviç'i de. Yazıklar olsun.

Adnan Polat klubun menfaatleri geregi ne ise oyle davranmistir ama sark zihniyeti olanlar bunu kisisel sorun edip, Galatasaray'a zarar veriyorlar.. Ayrica klubun geleceginin parlak olmasi ve bu durumda cogu kisinin nemalanamayacak olmasi dolayisiyla herkes Adnan baskana sallayip duruyor.. mesele budur, bunu gormemek icin kor olmak lazim.. Adnan baskan herkesin gonlunu yapacagim dese klup ahira doner..

GALATASARAY IN menfaati söz konusu ise kusura bakmayın umrumda olmaz prekazisi hagisi....

Adnan Polat, Ümit Davala'yı, Hakan'ları, Suat Kaya'yı, Ergün Pembe'yi vs. bu kulube transfer eden kişidir. Bunu kendi açıkladı zaten.

Alın direk ağzından;

- "Dünyanın büyük kulüplerinde, efsane futbolcuları futbolu bıraktıktan sonra kulüplerinin alt yapılarında çalışmaya başlıyorlar. Ama bizde "gel 15 yaş alt grubunun başına geç" diyince, "bize bunu mu lâyık gördünüz?" diyorlar. Tugay Kerimoğlu alt yapının başına geçince, "ekibini istedeğin gibi sen kur. eski takım arkadaşlarından istediğini ekibine al ve F. Rijkaard'ın sistemi doğrultusunda alt yapıyı yönetin" dedim.

Orkun senle aynı şeyleri hep aynı anda söylüyoruz. Ne iş? Telepati gücü müdür nedir anlamadım. :) Üçüncü kez oldu.

diegoyu alamasalardi, senin tek transferin jovanovic olsaydi

kewell cingene pazarligimizi kabul etmeseydi

insua surprizi gerceklesmeseydi

o zman gorurdum burada konusurken sizi

planli transferlermis

guldurmeyin beni, evet telefonda konusup arastirip bos yere polemik yaratmasalardi

sanki benim basimin altindan cikti bu rezillik

Ne polemiği ya anlamıyorum. Çok mu istiyorsun jovanovici onu da anlamadım. İnsua gelmeseydi, kewell gitseydi, halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

Telefonla transfer pazarlığı mı olur (: İnek mi alıp satıyorsunuz. Milyon dolarlar söz konusu burda

En büyük sorun bu Adem zaten. Biz en çok Adnan Polat'a güvendik uzun yıllar sonra. Hayal kırıklığmız da bu yüzden böyle büyük oldu. Bundan önce ne Canaydın'a ne Cansun'a ne de Süren'e bu kadar güvenilmemiş olabilir mesela. Şu anki tepki olarak o gitsin diyoruz ama o gitse kim gelecek ? Gelecek olan beklentilerimiz karşılayacak mı ? Bunların hepsi muamma ve geçmişteki örnekleri olumsuz.

Adnan Polat giderse büyük ihtimal Süren gelir ve yine adamın yarattığını yıkar. Şirketleri ayıran da o, bizi bu durumlara düşürende...

Türkiye cumhuriyeti başbaşbanı'na bu şu şekilde hitap etmeye hiçbir şekilde hakkın yok terbiyeni takın sonra yorum yap..:rolleyes::rolleyes:

bazılarımız başkan polata öyle hitap ediyorda. kusura bakma ama benim için g.saray başkanı her şeyin üstündedir.

not:hitap şeklini onaylamıyorum ama aynı tepkini adnan polat içinde bekliyyorum.

Böyle birşey olmaz. Adam madem sizin tabirinizle kakalamak istiyor bulmuş parayı 1 milyon dolar, avro daha fazla verin mi diyecek? Transferin son günü ve bu adam Gerard değil.

Menajerlik işlerini araştır, öğren gel ondan sonra konuşalım seninle.

Geri
Üst Alt