Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Keita'nın satılmasına Rijkaard istedi.

Bilginize ...

Vay anasini, Rijkaard 16 futbolcu listesini verir hic biri alinmaz, bknz : Dos Santos.

Ama 1 tane oyuncuyu sat dediklerinde hemen satarlar.

Helal olsun bizim yonetime

Keitanın yeteneklerine laf söyleyemem, disiplinsiz olduğunu yeni öğrendim.Ayrıca febe maçlarında neler yaptığıda ortada,antalya maçını tek başına aldırmış, tabiki aldıracak 8m bonservis verdik

yapma dostum tabııkı aldırcak dıyosun bugune kadar kımlere ne paralar verdıkde onun yapdığının kacda kacını yapdı bı dusun keıtanın hakkını yemeyın allah askına

Adnan Polat'ın Rijkaard hakkındaki tutumuna tam destek veririm her zamanda takdir ederim.Rijkaard ile umarım sözleşme imzalanır.Biz her sene teknik direktör değiştirince başarının gelmediğini gördük artık.

Keita konusunda söylenecek çok şey yok.Adamın hedefi yoktu.İstikrarsızdı.Karına gönderildi zaten Rijkaard'da kadroda istememiş.

Fatih Tekke ve Jovanoviç gibi mevzularda medyaya güvenmemek gerektiğini birkez daha gördük.

Forvet alınmadı diye yönetimi çok eleştirdik fakat Rİjkaard alınmamasını istemiş bunuda öğrendik.Rijkaardın istediği bütün mevkiilere transfer yapılmış ayrıca tüm oyunculardan haberi varmış artık bu konudada gereksiz zırvalamaya gerek yok.

Mali konularda Adnan Polat çok işler yapıyor bu belli birşey.İlerde belkide klübün büyüdüğünden bahsederken Adnan Polat Galatasaray'ın önünü açtı diyebiliriz.

Birde forumda dikkatimi çeken şey birçok arkadaş yüzeysel bakıyor konulara.Sportif başarı 2 yıldır yok bu ayrı.Ekonomik gücümüz olduğu zaman oda gelecektir buna inanıyorum.Avrupada her sene gidipte gruptan çıkamamak UEFA ya düşmek ya da UEFA da gruptan çıkıp bir sonraki turlarda elenmektense ben 5-6 sene sonra gelecek bir Avrupa Kupasını tercih ederim.Bence bu şekilde bakın biraz işe.Diğer klüplerden daha bilinçli davranıyoruz bu kesin.

Adnan Polat'a sonuna kadar güveniyordum.Transfer döneminde medya ve bazı arkadaşların tutumu bu güvenin biraz olsun kırılmasına sebep olsada bu programdan sonra tekrar yerine geldi.Yarında store dan 2 tane forma almazsam adım Barış değildir:D

Arkadaşım fabrika, şirket değil burası kâra bakacak değilim kupaya bakarım tabi ki. Stad yapıldı bilmem ne yok birde yapılmasın. Anlaşmayı yaptılar Sami Yen'i verdiler, Aslantepe'yi kuruş vermeden yaptırıyoruz bunda yönetime değil Ali Sami Yen stadına ve rahmetli Özhan Canaydın'a borçludur kulüp. Arazileri zamanında Selahattin Beyazıt almış bugün değerlenince "Yaşasın şimdi ki yönetim" demek var mı?

Aslında herşey çok basitti senin gibi düşünen renkdaşlara 50m € daha borçlandır kulübü al 3-4 tane sansasyonel adam şampiyon ol herşey sütliman

O zaman Başkan'ın yaptıkları açıklamanın yalan olduğunu düşünüyorsun :) Keita'dan memnun değillerse 8-10 milyon euroya ondan daha iyisini alabilirdik çünkü :) Keita'nın disiplinsiz tavırları ortada, bunları bir kaç kez gördük. Sorun şu ki; bugün söylediğini neden zamanında söylemedi ? Hani o toplantı yaptıkları gün vardı. Keita neden satıldı diye sordular ve bunları hiç söylemedi, şimdi söyledi bunları. Benim garibime giden durum bu.

Yalan ile bunun hiçbir alakası yok.Hiçbir yönetici kulübünün prestijini düşürmek istemez.Para için sattık bende olsam demezdim Abi.

Anlamadığım bir konu neden herkes birbirine hakaret etmeye çalışıyor ? Size katılmıyorsa birisi, farklı düşünüyorsa o adam gözünüzde geri zekalı ya da balık hafızalı mı oluyor ? Bu sözüm herhangi bir kişiye falan değil genele. Program başladığından beri aynı durum devam ediyor. Farklı görüşler olmayacaksa neyin muhabbetini yapıyoruz burada.

Yalan ile bunun hiçbir alakası yok.Hiçbir yönetici kulübünün prestijini düşürmek istemez.Para için sattık bende olsam demezdim Abi.

Sonuçta yalan Deniz :) Bilmiyorum Keita'nın sene içinde bir çok disiplinsizliğine şahit oldum, olduk ama şu bir gerçek ki geçen yıl takıma en çok katkısı olan 3 adamdan biri de oydu.

aynen katılıyorum ama aklı basında galatasaray lılar bızı dusurduğu durumları unutmayarak olağan ustu kongre de gerekenı yapacaklardır .umarım ..

Aklı başında dediklerin kim kardeşim..

Kulübü bu borç batağına sokan Süren mi?Kulüp borç batağındayken sesi soluğu çıkmayan sözde Dürüst mü?Yoksa koskoca Camianın başkanına komplolar kurup her türlü iftirayı çirkefliği,şerefsizliği yapan çakal Altaylı mı..?

Vay anasini, Rijkaard 16 futbolcu listesini verir hic biri alinmaz, bknz : Dos Santos.

hiçbirinin alınmadıgı kanaatine nerden vardın? Her verdiği kişi alınacak diye birşeymi var? Dos Santos alınmadı o mevkiiye başka oyuncu alındı.Açıklamaları hepimiz duyduk.Ayrıca yaptığın bu yorumuda çok saçma buldum...

yapma dostum tabııkı aldırcak dıyosun bugune kadar kımlere ne paralar verdıkde onun yapdığının kacda kacını yapdı bı dusun keıtanın hakkını yemeyın allah askına

O zaman bir örnek göster yüksek bonservisle alıpta bize maç kazandırmayan biri oldumu lincoln dahil

Arkadaşım fabrika, şirket değil burası kâra bakacak değilim kupaya bakarım tabi ki. Stad yapıldı bilmem ne yok birde yapılmasın. Anlaşmayı yaptılar Sami Yen'i verdiler, Aslantepe'yi kuruş vermeden yaptırıyoruz bunda yönetime değil Ali Sami Yen stadına ve rahmetli Özhan Canaydın'a borçludur kulüp. Arazileri zamanında Selahattin Beyazıt almış bugün değerlenince "Yaşasın şimdi ki yönetim" demek var mı?

Adamlar yönetime geldiklerinde 60m'a satıp senin gözünü boyayacak transferler yapabilirdi ama onun yerine oranın değerini 200m'dan fazlaya çıkaracak çok zorlu süreçleri tamamladılar. Şimdi o gelecek parayla nice 60m edecek yeni yatırımlar yapacağız diyorlar. O parayla oyuncu almayacağız diyorlar yani yine senin gözünü boyamak için.

katar takiminin maclarina bakabilirsin en kolay olaraktan :)

yok yanı anlatmaya calısdığım sey tamam adam gıttı ama arkasından da hakkını yemeyın . satıldı adam cokdan zaten donusu yok yanı bu saatten sonra onumuze bakıcaz ama arkasından da kotu konusmaya gerek yok .

yok balık hafızalıymış millet, bize çektirdikleriymiş. bu adam kimsenin başkanlığa aday olmadığı bi dönemde, borç batağından aldı bu takımı bugünlere getirdi.(başkalarına balık hafızalı diyeceğinize siz bunları hatırlayın) diyeceksiniz şuan çok mu iyi durumumuz ama düzelecek 1-2 sene içinde. sportif başarı olmayabilir, ama önce mali yapımız düzeldikten sonra sportif başarıda gelecektir. bide şöyle bir örnek vereyim, aziz yıldırım döneminde fb'nin ne sportif başarısı var? başta olduğu dönemde fb şampiyonluğundan çok gs şampiyonluğu görmüş ve avrupadada ne kupa ne bişi. peki onu şuan eleştiren var mı???

Adamlar yönetime geldiklerinde 60m'a satıp senin gözünü boyayacak transferler yapabilirdi ama onun yerine oranın değerini 200m'dan fazlaya çıkaracak çok zorlu süreçleri tamamladılar. Şimdi o gelecek parayla nice 60m edecek yeni yatırımlar yapacağız diyorlar. O parayla oyuncu almayacağız diyorlar yani yine senin gözünü boyamak için.

aynen katılıyorum.Bazı arkadaşlar artık bunlara baksalar iyi olur.Görmedinizmi ezeli rakibimiz gelir düzeyinde bizi kaça katlamış.Çok saçma şeyler söyleniyor yaa.Artık sadece başkanı eleştirmek için yazılar yazılıyor.Fenerli medyanında gazına geliniyor.Bizim gelirimiz ezeli rakibimizi geçsin önce.Onları sportif başarıda kaça katlayacağımızı düşünün...

16 futbolcu listesi verdikleri haber yalan.

Rijkaard genelde alınacak mevkileri belirler ve bir kaç tane oyuncu ismi belirtir. - bazen çok istediği oyuncular varsa Stoch gibi onları ayrı ekten söyler -

Ayrıca başkan bugün açıkladı Misimovic listenin başındaydı ve o alındı.

Rijkaard'ın istediği hemen hemen herşey yapılıyor,geçti olsa :o Rijkaard'ın sol bek istediğini 1-2 ay önce yazdım ve transfer sezonu bitene kadar da yazdım,sonuçta son gün alındı.

yok balık hafızalıymış millet, bize çektirdikleriymiş. bu adam kimsenin başkanlığa aday olmadığı bi dönemde, borç batağından aldı bu takımı bugünlere getirdi.(başkalarına balık hafızalı diyeceğinize siz bunları hatırlayın) diyeceksiniz şuan çok mu iyi durumumuz ama düzelecek 1-2 sene içinde. sportif başarı olmayabilir, ama önce mali yapımız düzeldikten sonra sportif başarıda gelecektir. bide şöyle bir örnek vereyim, aziz yıldırım döneminde fb'nin ne sportif başarısı var? başta olduğu dönemde fb şampiyonluğundan çok gs şampiyonluğu görmüş ve avrupadada ne kupa ne bişi. peki onu şuan eleştiren var mı???

Nadir güzel yorumlardan biri

O zaman bir örnek göster yüksek bonservisle alıpta bize maç kazandırmayan biri oldumu lincoln dahil

toplamda verdığımız paralara bakdığında cok oyuncu var adnan sezgının getırdığı adamlar lukunku vs. bı suru adam kı hala BAM uclusu onlara dahıl onlara verdığın paranın 3 unu toplayıp 1 tane baska kalıtelı oyuncuya versen bak bakalım neler oluyo neler deısıyo :)

Aziz Yıldırım'ın adamları var Abi.Bize bakıyorsun biz gerginken bizim medya bizi iyice geriyor.Zaten hepimiz gergin olduğumuz için hepimiz birbirimize giriyoruz.

Geri
Üst Alt