Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Adamın tüm disiplinsizliklerini açık etmek zorunda mıyız sene içinde tek tek? Söyledi işte başkan "Diğer oyuncular taa dünyanın diğer ucundan gününde döndü, Keita ise her gittiğinde 1-2 gün gecikiyordu" dedi, "Üstelik son hafta izinsiz şekilde terketti gitti, takımın ve arkadaşlarının umrunda olmadığını gösterdi" dedi. Ayrıca biz de gördük ki saha içinde pek disiplinli değil, gereksiz kırmızı karta açık bir oyuncu. Bunlar satmak için gayet çok yeterli sebepler, hele maddi olarak ciddi tatmin edici bir teklif gelirse.

Disiplinsiz diye oyuncuyu karalamak ne kadar kolay ama değil mi ? Elbette ufak tefek disiplinsizlikleri olur. Lincoln'e gösterilen müsama, pekala Keita'ya da gösterilebilirdi. Netice de sahada herkesten çok katkı veriyordu Keita. Bunu da unutmamak lazım.

yok yanı anlatmaya calısdığım sey tamam adam gıttı ama arkasından da hakkını yemeyın . satıldı adam cokdan zaten donusu yok yanı bu saatten sonra onumuze bakıcaz ama arkasından da kotu konusmaya gerek yok .

sadece gercekleri konusuyoruz cok iyi topcu bize cok faydasida oldu ama carlos'a attigi yumruk ve saha icinde dengesiz hareketlerini hepimiz hatirliyoruz.. hakkini yemiyoruz yani.. yolu acik olsun..

Disiplinsiz diye oyuncuyu karalamak ne kadar kolay ama değil mi ? Elbette ufak tefek disiplinsizlikleri olur. Lincoln'e gösterilen müsama, pekala Keita'ya da gösterilebilirdi. Netice de sahada herkesten çok katkı veriyordu Keita. Bunu da unutmamak lazım.

zamanında 8-9 milyon euroluk teklif yapılsaydı okadar eminimki lincolnde çoktan gönderilirdi...

toplamda verdığımız paralara bakdığında cok oyuncu var adnan sezgının getırdığı adamlar lukunku vs. bı suru adam kı hala BAM uclusu onlara dahıl onlara verdığın paranın 3 unu toplayıp 1 tane baska kalıtelı oyuncuya versen bak bakalım neler oluyo neler deısıyo :)

Barlas mantıklı cevap vereceksen konuşalım sorum gayet açık ve net yüksek bonservisli, gole yakın hangi adam maç kurtarmadı dedim sen nediyorsun bana, lukunku örneği oldumu şimdi?

toplamda verdığımız paralara bakdığında cok oyuncu var adnan sezgının getırdığı adamlar lukunku vs. bı suru adam kı hala BAM uclusu onlara dahıl onlara verdığın paranın 3 unu toplayıp 1 tane baska kalıtelı oyuncuya versen bak bakalım neler oluyo neler deısıyo :)

Öğrendik ki o Lukunku'lar geldiğinde oteller bile paralarını alamayacakları için bizi kabul etmiyormuş...

Yine de ben transfer sorumlusunun Adnan Sezgin olmasından haz etmiyorum o ayrı.

Aziz Yıldırım'ın adamları var Abi.Bize bakıyorsun biz gerginken bizim medya bizi iyice geriyor.Zaten hepimiz gergin olduğumuz için hepimiz birbirimize giriyoruz.

işte bizde mantıklı düşünüp, medyanın gazına gelip, galeyana gelmeyelim, bu bizim takımımız için kötü olacaktır, asıl istediklerine ulaşmış olacaktır bazı çevreler

Barlas mantıklı cevap vereceksen konuşalım sorum gayet açık ve net yüksek bonservisli, gole yakın hangi adam maç kurtarmadı dedim sen nediyorsun bana, lukunku örneği oldumu şimdi?

tek bı oyuncu olarak soylemedım yanı toplamda verdığın paraya bakalım aynı donem ıcınde neyse renkdas ben fıkrımı soyledım keıta nın yerı bende ve tanıdığım coğu galatasaray lıda ayrıdır sızde bı ız bırakmadıysa dıyeceğım bısey yok.ben yatıyorum kendınıze ıyı bakın

Lincoln'e müsamaha gösterdik de ne oldu? Sonraki sene yine biraz iyi oynadı, sonra yine disiplinsizlik sonucu saçmalamaya devam etti, ve bonservisinden de adam gibi bir para kazanamadık. Aynı hatayı tekrarlamadık işte.

Adamlar yönetime geldiklerinde 60m'a satıp senin gözünü boyayacak transferler yapabilirdi ama onun yerine oranın değerini 200m'dan fazlaya çıkaracak çok zorlu süreçleri tamamladılar. Şimdi o gelecek parayla nice 60m edecek yeni yatırımlar yapacağız diyorlar. O parayla oyuncu almayacağız diyorlar yani yine senin gözünü boyamak için.

Yönetim ne yatırımı yaptı? Arazi mi aldı? Çok genç bir yeteneği mi aldı ileride satıp nakite çevirecek? Hayır ne yatırımı yaptı? Özhan Canaydın'ın bağladığı stad, aldığı araziler ve Selahattin Beyazıt'ın aldığı devasa araziler bu yönetime mi ait? Yeter artık bir daha bunu sorana yazmayacağım bile! Transfer isteyen yok 60 milyonluk. Yatırımlar yaptılar demek kolay ne yaptılar desem kemküm yok çünkü birşey sizde biliyorsunuz.

Uğraşa uğraşa Türksat uydusu olan bir tanıdık buldum ve ta uzaklardan izledim Polat'ı. Yorum yazayım bari izledim..:)

Dediği en doğru şey sürdürülebilir bir nakit akışı ve iyi bir gelir yakalamadan sportif başarı gelmez gerçeğini söylemesiydi.

Bunlar olmadan gelen başarılar gelip-geçicidir. Bu konuda haklı eğer bu şekilde de gerçekten çalışıyorlarsa tebrikler.. Fakat futbolu berbat yönettikleri gerçeğini de idari ve mali konulardaki başarıları engelleyemez. Futbolu berbat idare ettiler. Diğer konular da iyiler. Bir de o gitsin bu gelsin cümleleri çok saçma. O gelenin sadece sportif başarı kazanıp, geleceğimizi iyice karartmayacağından nasıl emin olabiliriz. Sportif başarı getirir, olmadık transferler yapar, sonra klüp bunun acısını 4-5 yıl sonra çekmeye başlar. Diğer taraftan da bu kadar idari ve mali başarılıyız diyorken sportif başarı gelmezse onun da bir anlamı kalmaz :) Hem haklı hem haksız..

Yönetim ne yatırımı yaptı? Arazi mi aldı? Çok genç bir yeteneği mi aldı ileride satıp nakite çevirecek? Hayır ne yatırımı yaptı? Özhan Canaydın'ın bağladığı stad, aldığı araziler ve Selahattin Beyazıt'ın aldığı devasa araziler bu yönetime mi ait? Yeter artık bir daha bunu sorana yazmayacağım bile! Transfer isteyen yok 60 milyonluk. Yatırımlar yaptılar demek kolay ne yaptılar desem kemküm yok çünkü birşey sizde biliyorsunuz.

Mesajımın neresinde "yatırım yaptı" diyor bir söyler misin bana?

Sana cevabı Adnan Polat verdi zaten ama demek ki programı izlememişsin..

Boşver salla gitsin:boohoo:

Lincoln'e müsamaha gösterdik de ne oldu? Sonraki sene yine biraz iyi oynadı, sonra yine disiplinsizlik sonucu saçmalamaya devam etti, ve bonservisinden de adam gibi bir para kazanamadık. Aynı hatayı tekrarlamadık işte.

Keita'da bu söylediğin yoktu ama. Sahada elinden gelenin en iyisini sergiliyordu. Neyse uzatmıyorum.

16 futbolcu listesi verdikleri haber yalan.

Rijkaard genelde alınacak mevkileri belirler ve bir kaç tane oyuncu ismi belirtir. - bazen çok istediği oyuncular varsa Stoch gibi onları ayrı ekten söyler -

Ayrıca başkan bugün açıkladı Misimovic listenin başındaydı ve o alındı.

Rijkaard'ın istediği hemen hemen herşey yapılıyor,geçti olsa :o Rijkaard'ın sol bek istediğini 1-2 ay önce yazdım ve transfer sezonu bitene kadar da yazdım,sonuçta son gün alındı.

Rijkaard'a güvencim son, ama sunu belirtmek istiyorum her sene transfer yapacaz diye yildiz oyuncularin satilmasi bana çok saçma geliyor. Koskoca kulubsun, biryerden transfer butçesi için gelirin olmasi lazim. Her sene 0dan baslamak çok zoruma gidiyor. Yorumunda 100% haklisin bu arada

Uğraşa uğraşa Türksat uydusu olan bir tanıdık buldum ve ta uzaklardan izledim Polat'ı. Yorum yazayım bari izledim..:)

Dediği en doğru şey sürdürülebilir bir nakit akışı ve iyi bir gelir yakalamadan sportif başarı gelmez gerçeğini söylemesiydi.

Bunlar olmadan gelen başarılar gelip-geçicidir. Bu konuda haklı eğer bu şekilde de gerçekten çalışıyorlarsa tebrikler.. Fakat futbolu berbat yönettikleri gerçeğini de idari ve mali konulardaki başarıları engelleyemez. Futbolu berbat idare ettiler. Diğer konular da iyiler. Bir de o gitsin bu gelsin cümleleri çok saçma. O gelenin sadece sportif başarı kazanıp, geleceğimizi iyice karartmayacağından nasıl emin olabiliriz. Sportif başarı getirir, olmadık transferler yapar, sonra klüp bunun acısını 4-5 yıl sonra çekmeye başlar. Diğer taraftan da bu kadar idari ve mali başarılıyız diyorken sportif başarı gelmezse onun da bir anlamı kalmaz :) Hem haklı hem haksız..

Mali ve idari yapı sağlam olursa, en az sağlam olmadığı yapılarla hasbel kader ilerleyen yapılarle alınacağı kadar sportif başarı kesin alınır. Olasılık matematiği bunu söyler. Hilesiz zar ile 1/6 şansın varsa, lehine hileli zarla da en az 1/6 şansın vardır :)

Rijkaard'a güvencim son, ama sunu belirtmek istiyorum her sene transfer yapacaz diye yildiz oyuncularin satilmasi bana çok saçma geliyor. Koskoca kulubsun, biryerden transfer butçesi için gelirin olmasi lazim. Her sene 0dan baslamak çok zoruma gidiyor. Yorumunda 100% haklisin bu arada

Sırf bu cümlenin gerçekleşmesi için yapılıyor bu kadar proje..Yoksa bilgisayar oyunu değil bu her sene havadan para gelsin

Keita'da bu söylediğin yoktu ama. Sahada elinden gelenin en iyisini sergiliyordu. Neyse uzatmıyorum.

Lincoln de sahada elinden gelenin en iyisini yapıyordu bence. Ancak saha dışındaki disiplinsizlikleri (kampa geç katılması falan) saha içinde yapabildiklerini de etkiliyordu. Keita da bunun saha içine "görünen" yansıması daha az oldu ancak yeterli değil çünkü disiplinsizliği Adnan Polat'ın dediğine göre takım içinde husursuzluk yaratıyormuş.

Mesajımın neresinde "yatırım yaptı" diyor bir söyler misin bana?

Adamlar yönetime geldiklerinde 60m'a satıp senin gözünü boyayacak transferler yapabilirdi ama onun yerine oranın değerini 200m'dan fazlaya çıkaracak çok zorlu süreçleri tamamladılar. Şimdi o gelecek parayla nice 60m edecek yeni yatırımlar yapacağız diyorlar. O parayla oyuncu almayacağız diyorlar yani yine senin gözünü boyamak için.

Bu paragraftaki koyu kısımlar senin bu dolmaları yuttuğunun ve onların anlattıklarına harfiyen inandığının en açık kanıtıdır. Kelime oyunu yapmaya gerek yok. Ben dedim mi sen dedin mi inanmışın ki yazmışın inanmıyorsan yazma! Yatırımlar yapacağız diyorlar demekle yaptılar demenin arasında bence hiçbir fark yoktur.

Mali ve idari yapı sağlam olursa, en az sağlam olmadığı yapılarla hasbel kader ilerleyen yapılarle alınacağı kadar sportif başarı kesin alınır. Olasılık matematiği bunu söyler. Hilesiz zar ile 1/6 şansın varsa, lehine hileli zarla da en az 1/6 şansın vardır :)

Aksi örnek Fenerbahçe, gene aksi örnek Manchester City.. :) Mali anlamda..

Geri
Üst Alt