Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Anlamamakta diretiyorsun, ne diyeyim ki :D

On yeterlilik vs vs isin sonunda bakmissin o is istenildigi gibi olmamis. Turkiye'de de ihaleler nasil yuruyor, hepimiz biliyoruz. Cok umitli olmayalim.

Benim bu meslekte 25 yılım geçti. Ne nedir çok iyi biliyorum.

Siz diyorsun 2.ye, 3.ye verebilir. Bende veremez diyorum.

İki sebepten veremez.

Birincisi bu ihaleye firmalar girmiyor. Ön yeterlilikten geçen firmalar davet ediliyor. Hem firmayı ölç biç. İyice tart. Sonra bu işi bu yapar diyerek çağır. Sonrada yok bu paylaşımı yüksek verdi, bunu yapamaz biz daha düşük paylaşım yapana verelim de. Hangi komisyon bunu yapar?

İkincisi siz yönetim, ihale komisyonu olarak önyeterliliği sağlayıp kendi davet ettiğiniz firmayı bu firma yüksek fiyat verdi, işi kötü yapar diyerek elerseniz ve daha düşük teklifli firmaya verirseniz idare ihale iptal davası açar. İdare kim peki. Galatasaray genel kurulu yani kongre üyeleri. Yönetime yeni yetki verilen kurulda bile bundan bahsettiler kürsü konuşmalarında. İhalede aykırılık, fesad karıştırma olursa ihale iptal davası açarız dedi Rezzan ki haklı da.

Siz olaya sanki kamu ihalesi ya da özel bir şirketin ihalesi gibi bakıyorsunuz olaya. Öyle bir durum yok. Bizim yönetimimiz ne kamu ne de özel bir şirket gibi. Üstelik davet usulü ihale bu. Kafasına göre firmalar girmiyor. Herhangi bir kongre üyesi bile ihale iptal davası açabilir bir usulsüzlük sezerse.

Bu riske kimse girmez. Tüm süreç durur ve en baştan başlar.

Benim bu meslekte 25 yılım geçti. Ne nedir çok iyi biliyorum.

Siz diyorsun 2.ye, 3.ye verebilir. Bende veremez diyorum.

İki sebepten veremez.

Birincisi bu ihaleye firmalar girmiyor. Ön yeterlilikten geçen firmalar davet ediliyor. Hem firmayı ölç biç. İyice tart. Sonra bu işi bu yapar diyerek çağır. Sonrada yok bu paylaşımı yüksek verdi, bunu yapamaz biz daha düşük paylaşım yapana verelim de. Hangi komisyon bunu yapar?

İkincisi siz yönetim, ihale komisyonu olarak önyeterliliği sağlayıp kendi davet ettiğiniz firmayı bu firma yüksek fiyat verdi, işi kötü yapar diyerek elerseniz ve daha düşük teklifli firmaya verirseniz idare ihale iptal davası açar. İdare kim peki. Galatasaray genel kurulu yani kongre üyeleri. Yönetime yeni yetki verilen kurulda bile bundan bahsettiler kürsü konuşmalarında. İhalede aykırılık, fesad karıştırma olursa ihale iptal davası açarız dedi Rezzan ki haklı da.

Siz olaya sanki kamu ihalesi ya da özel bir şirketin ihalesi gibi bakıyorsunuz olaya. Öyle bir durum yok. Bizim yönetimimiz ne kamu ne de özel bir şirket gibi. Üstelik davet usulü ihale bu. Kafasına göre firmalar girmiyor. Herhangi bir kongre üyesi bile ihale iptal davası açabilir bir usulsüzlük sezerse.

Bu riske kimse girmez. Tüm süreç durur ve en baştan başlar.
Yakin tekliflerde 2.'ye verebilir.

hükümet atamasıyla gelen bi adam. normal ülkede bu kulüplere bu borçlarla halı saha bile açılmaz, devlet bu kadar imkan sağlıyosa senin malının üstünden de haracını alacak tabi çok yadırgamamak lazım. ha daha güçlü adamımız alsa daha karla da çıkardık belki ama adnan polat'ın üstü de fener'de küstürdükleri nihat'la 2. alternatifi arasındaki farkı yaratmaz bizde.

Yağmurdan Kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek!

Uğur Karakullukçu: "Adnan Polat'ın çok ciddi bir şekilde Galatasaray başkanlığına hazırlandığını duydum. Duruma göre geçici başkanlığa hazırlık var."

İlk önce çıkıp herşeyi anlatacaksın yazın 3 ay neler döndüğünü ondan sonra hazırlanacaksın yok öyle kaostan yararlanma adam akıllı kendini yaptığını bilen biri gelmeli

Neredeyse 1 milyarlık projeyi 300 gelirse öpüp başımıza koyalım diyen adam. Dursun’u indirmeyi başarırsak bunu yedekte tutuyor patronları demek.

Ya hadi git. Taraftara terörist iması yapıp. Büyük tepki gelince R yapan utanmaz. Daha o kadar çok R en varki.

2006 ve 2008 şampiyonlukları benim için çok özeldir. Sırf bu sebepten gelsin isterim ama Keitayı satması ciddi hataydı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sami Yen işi çok kötüydü ama Riva kadar kötü değildi

Tostostan her türlü iyidir en azından Galatasaraylı

Ama olmaz olmamalı güven vermiyor Florya hususunda

en geriye adımlar atılıyor.

Tam bu süreçte başkan olsaydı. Yaptığı işler ile 2 şampiyonluk sonrası kerameti kendisinde görüp (transferler v.s.), bu takın zaten kendi kendine de şampiyon oluyor diyerek, görevdeki hocayı gönderip rasgele bir ismi göreve getirirdi. Ondan sonra siz görün cümbüşü.

Asla gelmez cikan iddialarin yalan oldugunu düsünüyorum

Neredeyse tekme tokat yollanmis herhangi biri tekrar görev almak istemez bana göre empati kuruyorum imkansiz yani

Geri
Üst Alt