Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Adnan POLAT Galatasarayı seviyorsan lütfen İSTİFA et. TÜM camiayı, eski futbolcuları-taraftarı kendine takıma düşman ettin. Azizenin oyuncağı maymunu oldun. Bu kulübü seven çalışan HaldunÜstünel gibi adamları harcadın. Adnan Sezgin gibi memur olamayacak çapsız bir adamı kulübün, transferin başına getirdin. Futbolun Fsinden anlamıyorsun bari bu işi bilenlere bırak. ADNAN POLAT nolur istifa et de git.

Frank Rijkaard gittiği taktirde verdiği sözün arkasında durmayacak olandır. Bundan sonra Galatasaray futbol kulübüyle de işi olmamalıdır, kankasını da alıp asıl gitmesi gerekendir.

zaten tarihte verdiği bi sözü tuttuğu görülmediğinden sorun yok:)

Haldun çıkıp konuşsa keşke :)

Istifa Istifa Adnan Polat istifa :)

Ben transfer nöbetinde bu Adnan Polat'in son senesi olur dedigimde bana sallayanlar vardi, hatta fb'li bile diyenler vardi. Suanda bu kisiler nerdeler ve ne düsünüyorlar cok merak ediyorum acikcasi.

Hergün beddua ediyorum sana,git Azize yalakalık yap,2 lafından biri fener diyen biri oldun çıktın gizli fenerlimisin nesin,ben yaşım itibariyle Sigi held li sezonu ve iorfalı;Denizli nin hoca olduğu zmn ı bile hatırlıyorum ama bu sezonki kadar rezillik olmamıştı bahsettiğim sezonlar bizim kötü sezonlarımızdı,ama bu şahsiyetin yüzünden bu sene ilk 10 bile bana göre rüya...

Ne yaptin be baskan! Üzdün bizi, hem de cok üzdün!

Yalanını, dolanını, pılını, pırtını, Adnanı, Helvacını, neyin varsa yoksa hepsini al defol git bu camiadan.

Yalancı Ednan.. Boşboğaz yönetimini, Satılmış ultraslanını, ve basiretsiz şerefsiz futbolcularını da git Galatasaray'ımız dan!!!

YALANCI başkan istemiyoruz, defolun gidin.

Yalancı başkan.

Bu günlerini iyi geçir , birdaha o koltuğa gelmeyeceksin

kimsenin baskan olmak istemedigi bir donemde gelip baskan oldun hepimiz takdir ettik, efsane baskan olabilirdin, her yonuyle GS'mizi duzluge cikardin ama futbol subesini kaos icinde yonettiniz, Rijkaard'in harcanmasina goz yumdunuz yaziklar olsun..

Başkanımızı eleştirebilirsiniz. Ancak mesajlarda hakaret unsuru barındırmamaya dikkat edin, buna tolerans gösteremeyiz.

Daha fazla düsmeden, kücülmeden (daha ne kadar kücülecek ki sanki) git Adnan.

2012 kriterleri diye bizi uyuttuğun her anın parası böyle çıkıyor işte Adnan. 4,5 milyon € nerenden bakarsan bak girdi.

Daha kısa süre önce ntvde ne olursa olsun rijkaard kalacak hatta 2 yıllık sözleşme teklif edicem diyen sen değilmiydin polat? şimdi biz senin hangi sözüne inanalım? Bırak git artık bu klübü Adnan öztürk'e yol ver o belki senin yapamadıklarını yapar!

Geri
Üst Alt