Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Keşke çıkıp şaka desen

Yunus Can Dublen

Ah be Hayricim be , herşeyi o klavyendeki ortalama 105 tuştan ibaret olduğunu sanıyorsun. Gerçekten bazı şeyleri anlayabilmen için , içine girmen lazım ...

Biri söylemişti hatırlamıyorum kim söyledi :

Bir ülkeyi ele geçirmek istiyorsan ilk önce basını ele geçireceksin diye bir söz vardı gerçektende doğru bir söz.

Ah be kardeşim istife etmek için daha neyi bekliyorsun?Yeteri kadar rezil olmadın mı?Hiç bir işi beceremediğin yeterince ortaya çıkmadı mı?Daha ne bekliyorsun bre adam!!

Tamam stadida actin. Haydi bugun bizim bayramimiz olsun, istifani ver ve tarihteki yerini al.

maalesef başkanım galatasaraydaki butun degerleri yitirdiniz iyi niyetlisiniz ama yapamıyorsunuz taraftar bölünmüş eskiden fenerde gördügümüz rezillikleri şimdi bizde gormeye başladık stad açilişi bile ne hale geldi transferler yok stad acılısında olanlar takımın durumu hep uyutmalar yonetim içindeki feci kavgalar adnan sezginle arandakı olaylar bnlar duzelmez yumrugunu koyamıyorsun federasyona catamıyorsun taraftarı kusturdun nasıl hallediceksin bunları blmiyorum stadı actin yapmak istedigin buydu oda ne hale geldi sanırım artık zor durursun o koltukta yarında itibaren galatasarayda cok şey degişecek gibi geliyor

Polat açıklama mı yapacakmış ???

Toki başkanını niye konuşmuyorsun Adnan bey..Bizde seni Galatasaray Başkanı olarak kabul etmiyoruz.

Ah be Hayricim be , herşeyi o klavyendeki ortalama 105 tuştan ibaret olduğunu sanıyorsun. Gerçekten bazı şeyleri anlayabilmen için , içine girmen lazım ...

Biri söylemişti hatırlamıyorum kim söyledi :

Bir ülkeyi ele geçirmek istiyorsan ilk önce basını ele geçireceksin diye bir söz vardı gerçektende doğru bir söz.

Çok doğru bir söz cidden.

Almayalım şu herifi stada asıl. O kimmiş ki almıyorumuş taraftarı. Bassın gitsin boş bir herif zaten.

Özhan başkana yapılan terbiyesizlikle ilgili tek kelime etmedi.Artık gerçek anlamda söylenicek söz bırakmıyor bu adam.protestocuları emniyetle birlikte belirleyip sdatlara almıyacakmışmış.

Yazıklar olsun.

Tarih senide yazdı !!!

Toki başkanın yaptığı terbiseyizlik yanına kar kaldı başkan. Çok geniş bir miğden varmış.

Sözleşme anlaşmaları imzalanmadan ayıya dayı demeye devam,mantıklı olan da bu,kimse çıkıp ta Adnan polatın nara atmasını beklemesin stadın hakları %100 bize geçene kadar.Bu kadar sığ düşünmeyin.

yuhalanmayı geçtim ;toplu şekilde sövülen başkanlardan biri olma yolunda hızla ilerliyor. Her şeyde çok sevdiği aziz yıldırım ile kendini kıyaslıyor ya. bir düşünsün bakalım toki başkanı kendi taraftarı önünda aziz yıldırımı öyle bir gecede rezil edebilirmiydi?. Ederse de ne olurdu?

Bugün etmediyse daha da istifa etmez.

Sözleşme anlaşmaları imzalanmadan ayıya dayı demeye devam,mantıklı olan da bu,kimse çıkıp ta Adnan polatın nara atmasını beklemesin stadın hakları %100 bize geçene kadar.Bu kadar sığ düşünmeyin.

alsınlar stadlarını başlarına çalsınlar.koskoca GALATASARAY ayaklar altındadır

ilk cümlen sığ düşünme konusunda bir baş yapıt niteliğindeyken,bunu söylemen...pes.

Geri
Üst Alt