Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Son seçim;

SAYILAN OY: 5234

ADNAN POLAT: 2944 (%56,25)

ADNAN ÖZTÜRK: 2290 (%43,75)

İşte iki adayın listeleri

ADNAN POLAT: Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

ADNAN ÖZTÜRK: Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Mehmet Saruhan Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkın, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

Son mali kongreyi baz almayın arkadaşlar. Orada sadece Polat'ı indirmek için gelmiş gençler vardı. Seçimli Kongre başka olur.

Ama benim düşüncem Polat 3000 aldıysa çok daha fazla düşecektir oyu. 1500 falan alır en fazla. Adam başarısızdı. Bu çok doğal.

Yeni üyeleride katarsak 2 bini bulur diye düşünüyorum.. seçimi mehmet helvacı belirler.. kazanamasada onun alacağı oylar çok önemli..

Mazlum edebiyatı yapmadan seçimi kazanamayacağını biliyordu. Şimdi, akıl oyunları oynayarak bir şeyler yapma çabasında. ''Çok kırıldık, seçime girmeyeceğiz'' 7/24 yalan söylüyor, çok istikrarlı bu konuda. Kim, nasıl güvensin sana Adnan Polat!! Yalan dolan, başka bir şey yok.

Son seçim;

SAYILAN OY: 5234

ADNAN POLAT: 2944 (%56,25)

ADNAN ÖZTÜRK: 2290 (%43,75)

İşte iki adayın listeleri

ADNAN POLAT: Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

ADNAN ÖZTÜRK: Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Mehmet Saruhan Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkın, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

Oha Kozak varmış listede. Ben de diyorum nasıl aldı 2200 oyu. Aysal'ın listesi bu iki listenin toplamından fazla eder.

listeye bakıyorumda :) bugünlerde sürekli televizyonlara çıkıp enkaz edebiyatı yapanların bir çoğu listede...

Çok ağır küfürler ediyorum sana....Senin ne bk olduğunu daha iki ay yöneticilik yaptıktan sonra anladım..Millet iş işten geçtikten sonra sana küfretmeye başladı...

Bu adam kendi reklamını yapmak için, kendi işlerini yoluna koymak için ve bu işi hobi niyetine yapmıyoırsa bende adam değilim...Şu adamı zamanında nasıl tanıyamadılar,Galatasaraya bağlılık derecesini nasılda anlayamadılar yazıklar olsun be..

Ben bir taraftar olarak bile medyadan takip ettiğim kadarıyla yaptığı konuşmallarla,yaptığı icraatlerle sadece ilk iki aylık yöneticiliğinde bile Galatasaraya bağlılık konusunda ne kadar zayıf olduğunu anladım..Ama koca Galatasaray camiası bu adamı kurtarıcı olarak gördü ki vay halimize...

Sadece Şu aziz şerefsiziyle bile iyi olması Galatasarayı ne kadar sevdiğinin,ne kadar umursadığının kanıtıdır..

"Vatan'dan Yalımcan Sarp'ın haberine göre; Yöneticilerin kulüpteki alacaklarını tahsil edebilmek için geçen hafta Denizbank'tan 8 milyon dolar kredi aldıkları ortaya çıktı..." diye bir haber ver internetspor'da. Ne derece doğru bilemem ama doğruysa da şaşırmam açıkcası.

"Vatan'dan Yalımcan Sarp'ın haberine göre; Yöneticilerin kulüpteki alacaklarını tahsil edebilmek için geçen hafta Denizbank'tan 8 milyon dolar kredi aldıkları ortaya çıktı..." diye bir haber ver internetspor'da. Ne derece doğru bilemem ama doğruysa da şaşırmam açıkcası.

Klübün içine etmeden gitmezler.Bence süreci de o yüzden uzatmaya çalışıyolar.

senden öyle bi nefret ediyorum ki adnan polat şimdi ceza almıyım ..............defol git adnan polat...:mad:

Sevgili Galatasaraylılar,

bugün bireysel protesto amaçlı saat 17:00 sularında Mecidiyeköy'de bulunan kulüp binamızın önüne gittim.

Kısaca şunu belirtmem gerek; gitmeye iten son hamle A.Polat'ın kulübümüze karşı dava

açması ve etrafındaki insanlara da açtırması. (açtırma mevzusunu bugün lig tv'de GS'lı hukukçular söyledi, doğru bilgidir muhtemelen)

Acele ile bir şeyler karaladım, kırtasiyeden aldığım beyaz kartona. '' Adnan Polat, yok hükmündesin! Yeter, git Lütfen'' (söz GS'lı başka bir taraftara aittir)

Kulüp binamızın karşı kaldırımına geçtim ve elimdeki kartonu tutmaya başladım. İlk tepkiler olağandı, pencerelerin perdeleri aralandı, bina içinden fotoğraf çekenler oldu vs.

10-15 dakika sonra kulüp bünyesinde çalıştığını söyleyen birisi geldi. Kim olduğumu (!), ne iş yaptığımı(!), tribünden kimleri tanıdığımı (!), memleketimi (!), nerede oturduğumu (!), her hangi bir gruba üye olup olmadığı (!) vs. vs. sordu. Elimdeki kartonu yırtabileceğini (!) de söyledi ve cevabını -medeni bir şekilde- aldıktan sonra içeriye gitti.

Şahsın, Gsstore'un web sitesi için çalıştığı bilgisini teyid ettirdim, kesin bilgidir.

Yaklaşık 10 dakika sonra kulübün güvenlik görevlisi geldi, Genel Sekreter'in kendilerini aradığını -muhtemelen haber edildi kendisi- ve A.Polat'ın binada olmadığını söyleyip, Polat iş hanına gitmemi tavsiye etti! (Sağolsun!)

Bireysel protestom yarım saati bulmuştu ki, Çadır Store'un oradan, yukarıya doğru birisi yürümeye başladı, tehditler savurarak. Berduş biri olduğu belliydi kılık kıyafetinden. Yanıma yaklaşırken, paltosunun sağ cebinden bir adet ''şiş'' çıkardı. Yaklaşık 20 cm uzunluğunda. Gitmezsem, beni orada öldüreceğini söylerekten iyice yaklaştı. Elindeki metal şişi sürekli savuruyordu. Başımın belaya girmemesi için kendimi kulüp binamızın olduğu yöne attım. Aklıma bir anda Polis'i aramak geldi. Şahıs, Çadır'ın yan tarafında korkusuzca duruyordu ve tehdit etmeye devam ediyordu. Köşedeki otobüs yazıhanesine girdim beklemek için. Polisler 3-4 dakika içinde olay yerine geldiler ekip arabasına binip Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittik, şikayetçi olduğum için.

17:30'dan 20:00'e kadar ifade vermek için bekledim. Dışarıya sigara içmeye çıktığımda adam yanıma geldi ve kimin gönderdiğini öğrenmek için bir sigara uzattım. Telefonun ses kaydını da açtım. Sigarayı görünce, 'şikayet etme, barışalım' demeye başladı. 'Kimin gönderdiğini anlatırsan', şikayet etmem dedim ve blöfümü yedi. Kulüp çalışanı olduğunu, ismi 'İlyas' olan bir şofürün gönderdiğini itiraf etti. Bütün ses kaydı telefonumda duruyor. Yüklemeyi beceremediğim için dinletemiyorum, malesef. Ekleyeceğim ama.

Belki, isim yalandı, hayal kuruyordu ancak 'içeriden' gönderildiğini, yönlendirildiğini adım gibi biliyorum, ve de eminim. Fakat adamın 'deli raporu' sahibi olması bütün her şeyi havada asılı bırakıyor.

İspat edemedikten sonra işe yaramıyor... Yine malesef...

Bütün bunları neden mi anlattım?

'' Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat. Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim. Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma; Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir Galatasaraylıyım"

Ben de...

Genel kurul üyesi olmadığım için oy kullanma hakkım yok, bir taraftar olarak yapabileceğim en etkili tepki; protesto etmektir. Hepi topu bu...

Korkmadan, usanmadan, yılmadan bireysel protestoma devam edeceğim.

Salı günü 'yönetim kurulu' toplantısı var M.köy'deki kulüp binamızda, ve ben, yine orada olacağım.

Etkili olur mu, sanmıyorum açıkcası ancak bir taraftar olarak elimden gelen ne ise, yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.

Gelecek olan olursa, kaldırımda beyaz kartonunu tutan, 'parçalı forma' lı arkadaşa eşlik edebilirsiniz...

son söz; şahsın başındaki 'ultraslan' yazan, eskimiş şapkayı ekleyivereyim...

kaynak: Adnan Polat Nasıl Protesto Edilmeli

hala maça gidiyor ya..şaka gibi..

Adam kulübü davaya verdi lan şaka gibi cidden. Millete laf ederdi ''hepsi kişisel rant için konuşuyor'' diye, kendi egosu, ismini temize çıkarma gibi duygular yüzünden koskoca kulubü davaya verdi. Umarım tez zamanda kovulmaktan beter olursun ednan. Sana acımıştım ama onu bile haketmiyorsun aslında.

Sen en guzel duygularin katilisin sayin buyuk baskan adnan polat size sayin diyorum galatasarayin o baskanlik koltgun hatirina ve saygimdan dolayi..

Geri
Üst Alt